Youtube Shorts'da Küçük Resim Yükleyememe Sorunu

• Kullanıcı MORALES
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

MORALES

Kayıtlı Üye
Saygıdeğer arkadaşlar, herkese hayırlı Ramazanlar dilerim öncelikle. Bol ve bereketli kazançlar temenni ederim.

Direkt olarak konuya intikal edecek olursam, bilmiyorum sizin başınıza geldi mi, ancak Youtube Shorts'da bir süredir küçük resim yükleme özelliği devredışı görünüyor benim panelimde.

Aynı sorunu yaşayan var mı aranızda?

Bu durum neden kaynaklanıyor ve çözüm metodu var mı?

Saygılar.

Shortsta küçük resim özelligi daha aktif olmadı sanirim bendr bekliyorum

Küçük resim özelliğini kaldırdılar. Genel izleyici shorts akışından geldiği için küçük resim çok da önemli değil gibi.

Mobilde ben seçiyorum kapak resmini. Dün en son yükledim. Son ekranda kalem işareti var solda üstte. Oradan yapıyorum.

Mobilde ben seçiyorum kapak resmini. Dün en son yükledim. Son ekranda kalem işareti var solda üstte. Oradan yapıyorum.

Bu değerli bilgi için teşekkür ederim. Sağolun. Masaüstünde olmazsa, artık öyle yapacağız. Ne yapalım. Saygılar.

---------- Spam Engelliyici 20:59 ---------- Önceki Mesaj 20:58 ----------

Shortsta küçük resim özelligi daha aktif olmadı sanirim bendr bekliyorum

Küçük resim özelliğini kaldırdılar. Genel izleyici shorts akışından geldiği için küçük resim çok da önemli değil gibi.

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Umarım masaüstünde bu sorunun bir çözüm yolu bulunur. Saygılar.

Mobil youtube uygulamasından mı yapıyorsunuz? Videoyu yüklerken mi yoksa yükledikten sonra da yapılabilir mi?

Abicim yazdım işte. Mobil diye. Mobil uygulamasından yüklüyorum. Nasıl yapıldığını da yazdım... Daha neden aynı şeyi soruyorsun? Kocaman mobil diye yazdım. Son ekran yazdım. Daha ne yazayım? Tittle girdiğin ekran. Elinden tutup göstereyim nedir yani?
Valla pişman oluyorum bir şeye cevap verdiğime ki Allah'tan cevabı alan kişi sen değilsin. En azından anlayan birileri var. Video yüklendikten sonra resim ekleyemez ya da değiştiremezsiniz. Youtube içerik üreticileri bunu bilir zaten.

---------- Spam Engelliyici 00:47 ---------- Önceki Mesaj 00:14 ----------

Bu değerli bilgi için teşekkür ederim. Sağolun. Masaüstünde olmazsa, artık öyle yapacağız. Ne yapalım. Saygılar.

---------- Spam Engelliyici 20:59 ---------- Önceki Mesaj 20:58 ----------

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Umarım masaüstünde bu sorunun bir çözüm yolu bulunur. Saygılar.

Şu an için mobil hariç resim oynaması yapamıyorsunuz. Ayrıca bir tüyo kısa videoları mobilden yüklemek daha çok izlenme gelmesini sağlıyor. Sanırım mobile yönlendirme vesaire. Geniş konu. Şu anda yazamam işim çıktı.

Abicim yazdım işte. Mobil diye. Mobil uygulamasından yüklüyorum. Nasıl yapıldığını da yazdım... Daha neden aynı şeyi soruyorsun? Kocaman mobil diye yazdım. Son ekran yazdım. Daha ne yazayım? Tittle girdiğin ekran. Elinden tutup göstereyim nedir yani?
Valla pişman oluyorum bir şeye cevap verdiğime ki Allah'tan cevabı alan kişi sen değilsin. En azından anlayan birileri var. Video yüklendikten sonra resim ekleyemez ya da değiştiremezsiniz. Youtube içerik üreticileri bunu bilir zaten.

---------- Spam Engelliyici 00:47 ---------- Önceki Mesaj 00:14 ----------

Şu an için mobil hariç resim oynaması yapamıyorsunuz. Ayrıca bir tüyo kısa videoları mobilden yüklemek daha çok izlenme gelmesini sağlıyor. Sanırım mobile yönlendirme vesaire. Geniş konu. Şu anda yazamam işim çıktı.

Hocam kusura bakmayın mobil de youtube nin kendi uygulaması var yt studio var ve vidiq uygulaması var. O yüzden sordum. Zamanınızı aldıysam özür dilerim. Bilgi paylaşımınız için teşekkürler..

Hocam kusura bakmayın mobil de youtube nin kendi uygulaması var yt studio var ve vidiq uygulaması var. O yüzden sordum. Zamanınızı aldıysam özür dilerim. Bilgi paylaşımınız için teşekkürler..

Neyse alttan alman sevindirdi. Bak kardeşim her şeye karmaşıkmış ve içinden çıkılmayacak bir sorunmuş gibi yaklaşma yoksa yorulursun. Hayata, bu tarz sorunlara daha basit yaklaşmanı tavsiye ederim. Dene sonra sor. Her aldığın bilgiyi teyit et...
Herkesin elinde telefon var. Lan bu adam ne diyor dur youtube mobili bir açayım, 5 saniye video ile deneyeyim, zaten son ekranda iptal ederim. Diyerek bak yani.
Bu kadar.

Neyse alttan alman sevindirdi. Bak kardeşim her şeye karmaşıkmış ve içinden çıkılmayacak bir sorunmuş gibi yaklaşma yoksa yorulursun. Hayata, bu tarz sorunlara daha basit yaklaşmanı tavsiye ederim. Dene sonra sor. Her aldığın bilgiyi teyit et...
Herkesin elinde telefon var. Lan bu adam ne diyor dur youtube mobili bir açayım, 5 saniye video ile deneyeyim, zaten son ekranda iptal ederim. Diyerek bak yani.
Bu kadar.

Evet haklısın hocam. Artık üşengeçlik mi yoksa direk teyit edilmiş bilgiyle zaman kazanmayı mı düşünüyoruz bilmiyorum. Böyle çok zaman almıcak şeyleri denemek en güzeli.

Bu arada youtube mobil uygulamasından denedim anlattıgın gibi kapak resmi seçilebiliyor. Tekrar çok teşekkür ederim zamanını ayırıp bu güzel bilgiyi paylaştıgın için :)

madem insanlara bu kadar akıl vermeye meyillisin, almaya da açıksındır diye düşünüyorum. sana tavsiyem bence senin ciddi bir sinir ve tahammül problemin var ve acilen bunu çözmeye çalışmalısın. insanlara yardımcı olurken onları şamarlar gibi konuştuğunun farkında mısın? sence bu tavır normal mi? verdiğin bilgiden bile pişmanlık duyuyorsun. bu nasıl bir ego? altın vermiyorsun adama, sadece internette bulabileceği bir bilgi veriyorsun. iyilik allah rızası için yapılır diye biliyorum. ve birine iyilik yaptıktan sonra onu haşlama hakkına sahip olamazsın diye biliyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri