Youtube Sigorta Yapar mı? :/

İsteğe bağlı sigorta yaptırabilirsin . en son duyduguma göre 400+ olması lazım aylık araştır mantıklı yani sigorta olayı

Kardeşim eğer sen bizimle kafa bulmuyorsan geyik değilse bu ben sana şunu diyim
youtube amcan sana SSK YAPMAZ
+ yol + yemek + akbil ve bilimum sosyal imkanlar vermez o vermez yani kazandığın parayla sen yapabildiğini yaparsın zaten misal ben aylardır ugraşıyom - tamam tamam :D tam ugraşmıyom aslında imkan yok .d 270 tl aldım yettiği kadarı ile yapabildiğim yaptım sende çok kazan istediklerini yap
ama ne okul bırakılır ne iş bunlar geçici şeyler hepsini birlikte götürebilrsin çok kazanırsanda dışardan kendi ssknı kendin yaparsın

Bir seçenek daha var çok okuyup çok çalışıp birde kendini kanıtlayıp gercekten youtube ofislerinde çalışırsın mühendis vs olarak :D oda baya zor .d ama imkansızmı ?

galiba biraz :P

Çalışıp azmedene sabredene ekmek çok ben 270 aldım ama 1.000 de alan var 20 binde 10 tl de :)

Youtube a güvenip okulu bırakırsan ilerde kaymakamlık sosyal yardımlaşma da baya kuyruk beklersin,o tip bi sigorta var merak etme:D

Okumuyorsan ve çalışmıyor olarak gözüküyorsanız gelir testi yaptırın yoksa Devlet bu zengin direyerek aylık 200 tl Gss borcu yazıyor .)

Aslında biz youtube'da iş ortağı olarak görünüyoruz youtube'un ortağına sigorta yapması lazım :D Sonuçda dünya devi boşuna mı iş ortağı yazıyor orda :D

youtube'n ssk yapması Sabrinin her vuruşunun gol olması gibi bişey :D

Bildiğim kadarıyla sigorta yapıyor ama asgari ücretten ödüyor.Arasırada giriş çıkış yapıyormuşki emekli olunca az tazminat vermek için:)

Arkadaşlar merhaba youtube işinden para kazanmaya başlayınca aileme söyleyip okumayacağım ben yeni iş buldum dedim, sigortası var mı, yol yemek karşılıyor mu gibi sorular sordular. Yol yok, yemeği de ev arkadaşımla yapıyorum anne dedim. Ama sigortaya yanıt veremedim, sigorta yapacak mı bize? Bir haberde okumuştum sigorta yaptırmadan işçi çalıştırmak suçmuş yaptırmazsa dava açabilir miyiz? :(

Not: Geyik konusudur.

youtube ek gelirdir nasıl olurda youtube için okulu bırakırsınız bu nasıl bir mantıktır

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri