Youtube Şimdi Çalışma Yöntemi

• Kullanıcı Dermy12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Dermy12

Yasaklanmış
Arkadaşlar KISA ve ÖZ

MN , REC , QUİZ

Tek Telifte Kanallarıma Tekme Attı

MNde 10/10
QUİZDE 10/3
REC 10/10

demek istedigim şuki artık düzenli çalışma vakti . allah için ytyi çöp ettik dahada etmiyek . google bizi adsenseye çekiyor DİKKAT Edin.

diyeceklerim bu kadar ne geregi vardı diyenler olucak . BEN Sadece Kardeşlerime Bilgilendirme Yapayım Dedim . İnşallah 2 katı kazanırsınız . Kolay gelsin :)

iyi oldu 10 k video bas para kazanıcam diye he şimdide bas kazanırsın

Vietnamlıları Unutmamk Gerek Onlarda Ediyordu Youtubeye :)

dailymationa basın içerik sağlam olsun yutuba rakip olsun ben para kazanmaktan ziyade yutup kapısı kapanmasın diye de basıcam daily video

Adsense calisirik abiler. Quiz de olsn rahatlik yok ama biraz kasariz dahs cok azim ederik.

adsense de çalışamıyoruz ki, para kazanmalar kapalı, yeni adsense açsan pin gelmez 2 ay beklersin 3. ay kimlikle onayla, tam 3 ay cepten harca.Bu yıl böyle bitti benim için.Kısmet artık.Daily motion diyenler var orayıda çöpe çevirin ki adamlar hemen yeni sistem geliştirsinler.

Mobil olarak gönderildi.

adsense de çalışamıyoruz ki, para kazanmalar kapalı, yeni adsense açsan pin gelmez 2 ay beklersin 3. ay kimlikle onayla, tam 3 ay cepten harca.Bu yıl böyle bitti benim için.Kısmet artık.Daily motion diyenler var orayıda çöpe çevirin ki adamlar hemen yeni sistem geliştirsinler.

Mobil olarak gönderildi.

Her pin arası 21 gün zaten 3. adsenseyi isteikten 1 gün sonra kimlik onayı yapabiliyorsunuz. Toplam 45 günde yani 1,5 ayda adseneyi onaylayabiliyorsun.

Her pin arası 21 gün zaten 3. adsenseyi isteikten 1 gün sonra kimlik onayı yapabiliyorsunuz. Toplam 45 günde yani 1,5 ayda adseneyi onaylayabiliyorsun.

hocam günaydın. bu meseleyi biraz daha tafsilatlı yazarmısın?

3. adsenseyi istedikten 1 gün sonra kimlik onayı nasıl yaptırabiliyorsun?

Hani aynı adresemi 3. adsenseyi istiyorsun?

3. pini demek istemiştim :) 3. pin isteme linki aktif olduktan sonra ona tıklayın 1 gün sonra size kimlik onayı yapabileceğiniz kısım açılacak kimliğinizi gönderdikten 5 dk sonra adsenseniz onaylanıyor.

benim 4 kanalim vardı benden ne istediniz :D

evet bende öyle onaylamıstım ama 2 gün sonra adsense ban yedi neye dayanaraka banlandı onu cözemedim

Gelin gelin Adsenseyide çöp edelim arkadaşlar (: 2k - 4k - 5k kanal bağlıyalım oda bitsin ya.

adsenseyi çöp edemezsin, quiz sanıyorsun herhalde adsenseyi :)... kurallarına uygun çalışmazsan adsense seni tarih eder. zaten google'un hiç bir kural tanımayan partnerleri aradan çekip bizi adsenseye bağlaması bu nedenleydi. geçen yıl millet adsenseden quiz'e neden kaçtı bir araştır istersen.

Gelin gelin Adsenseyide çöp edelim arkadaşlar (: 2k - 4k - 5k kanal bağlıyalım oda bitsin ya.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri