Youtube Sıralamasındaki Yeriniz Hakkında

• Kullanıcı cashurri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

cashurri

Kayıtlı Üye
Hayırlı günler arkadaşlar.
Nacizane bir sorum var sizlere.Bir nevi sorunumda ayrıca.
Örnek vererek sormak istiyorum. Örneğin; elimde bir dizi kanalım var. Bu dizi her gün bir bölüm olarak çıkıyor. bende alıyorum bu diziyi render yapıyorum ve atıyorum kanalıma. bu diziyi yaklaşık olarak 10 kanal daha çalışıyor. 2 kanal yayınladıktan sonra hemen ben yayınlıyorum. yani bu 10 kanalın içinde yayınlama sırası olarak 3. sıradayım. Ancak diğer kanallar da diziyi yüklemeye başladıklarında benim kanal aramalarda 2-3. sayfalara düşüyor. bir türlü anlayamadım durumu. Şöyleki: kanal resmi,adı, profil resmi,ülke,anahtar kelimeler,kanal açıklaması,herşeyi yapılı.2007 yılında açılmış bir kanal.ben videoda başlık-açıklama-etiket kısımlarınıda dolduruyorum. adamlar başlık haricinde hiçbirşey yazmıyorlar.etiketlerini alıcam normalde eklentiler kurulu ama etiketleride yok. yazıyorum dizi adını,filtreden bugünü seçiyorum. adamların hepsi ilk sayfada çıkıyor.araya açık saçık fotolar içeren oynatma listeleride giriyor ve ben 2.-3. sayfalara düşüyorum diğer 9 eleman önde duruyor.

Ben nerde yanlış yapıyorum anlamıyorum. bazıları telif yedi tekrar açtı kanal tarihleri eylül ayı düşünün ama yinede onlar önde duruyor.
Ne yapmam konusunda fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. her türlü öneriye açığım. şöyle yap böyle yap deseniz bile kafi.Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum. Herkeslere bol kazançlı günler dilerim.

o işte taktık hocam
onu bılenler kazanıor suan zaten ..
bedavadan kımse vermez sana bunu..
yavas yavas mıllet ccozuyor ama taktıgı

görmeden kimse cevap veremez.videonun paylaşıldığı yerler,aboneler,sosyal medya vb....

nasıl bir taktiktir anlamıyorum. Düşün herkesten önce paylaşıyorsun. ama sıralamada bile yoksun.
darall üstadım yer aynı,abone benden az sosyal medyayı kullansın. ben kullanmıyorum. Neden kullansın diyorum ben izlenimi örneğin 50-100 arası alıyorum adamda anca bu kadar 3 aşağı 5 yukarı alıyor. hani adam benden inanılmaz fazla izlense anlarım sosyal medya çok öenemli diye.Önemsiz de demiyorum yanlış anlaşılmasın. benim sıkıntım ben2-3. sayfalara kalıyorum nedense. adamdan 50 fazla izeleniyorum. muhtemelen benim 50 abonemin yanında adamın 20 abonesi olması yüzündendir oda. ama işte o sıralama deli ediyor beni...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri