Youtube son durum

YT 2013-2015 yılları arasında güzel ödemeler yapıyordu. Sepeti dolduran doldurduğu kadarıyla farklı alanlara kaydı. Ancak bu işi alışkanlık haline getirmiş olanlar hala devam ediyor. Akmasa da damlıyor ama hala devam ediyor bir şekilde.

Azimli ve ileriye dönük düşünenler özgün bir projeye start versinler.
Spamın tadına alışanlar 10 K engelini aştıktan sonra kanalı kapatmadan devam ediyorlarsa spam kanal yapmaya devam etsinler illaki onca kanaldan bir iki tane tutuyor.

Youtube de emek veren her daim kazanır.

Eskiden az zaman harcayarak çok kazanabiliyorduk..Şimdi çok zaman harcayıp eskisi kadar kazanamıyoruz....

Gerçek Spammer hiçbir zaman cepten yemez,her türlü Youtube'den kazanç sağlar...

Eğer şu anda Spamden hiç bir şey kazanamıyorsanız hiç kasmadan Özgün'e geçin,Spamden Özgüne geçip eskisinden daha çok kazanan kişiler var bu forumda..

Bol Kazançlar...

aynen spamdan özgüne geçtim ve daha cok kazanıyorum

---------- Spam Engelliyici 10:58 ---------- Önceki Mesaj 10:55 ----------

ben 2013 te başladım askere gidene kadar ( 7 ayda ) 6 bin tl kazanabildim askerde kaçamak göçemek çalışınca daha tatlı oluyordu... Askerde 7 ayda kazandığımın 13 katını kazandım [emoji4] tabi 2014 youtube para saçıyodu normaldi kaç kere lanet ettim keşke askere gelmesem daha fazla kazanırdım diye adamlar milyon kazandı falan dedim de bunada şükür [emoji4]

2015 ağustosta askerden geldim o zamanlar quiz falan ödeme yapmamıştı ilk adsense banları başlamıştı falan 1 sene ara verdim 2016 temmuz gibi tekrar başladım 2017 şubat mart gibi de bıraktım.

Tekrar başlamak istiyorum...

Hayırlısı olsun [emoji4]

vada kardeş seni tanırım benim gibi çok eski bir uyesin...sende benim gibi ilk başlayanlardansın...bende spamı bırakalı 1.5 yıl olacak özgüne geçtim..be daha cok kazanıyom kardeş...bilgi birikimin varken geç özgüne kardeşim... Spam da aha kapandı aha su oldu diye her gün ölme..

Ben de spam yapiyordum onceden fakat ozgune gectim ilk adsense ve kanal kapanmalarindan sonra ayakta duramadim. Sukur kazanıyorum kendi capimda bir seyler.

Ne mi yapıyorum özgünde? Hobim olan isi yapıyorum. Para kazanma isini ikinci plana koydum, oyle devam ediyorum uzun bir suredir.

aynen spamdan özgüne geçtim ve daha cok kazanıyorum

---------- Spam Engelliyici 10:58 ---------- Önceki Mesaj 10:55 ----------

vada kardeş seni tanırım benim gibi çok eski bir uyesin...sende benim gibi ilk başlayanlardansın...bende spamı bırakalı 1.5 yıl olacak özgüne geçtim..be daha cok kazanıyom kardeş...bilgi birikimin varken geç özgüne kardeşim... Spam da aha kapandı aha su oldu diye her gün ölme..

özgün fikir yokki abi :)

Eskiler çıkış yolu arıyor parasızlık başa dert. Selam olsun kararsızlar. En kötü karar bile kararsızlıktan iyidir. Güzel bir yol seçin bana da haber verin ben de gireyim :D

Resmen berbat halde yt izlenim olayı gitmiş resmen, artık youtubede izlenim sayısıda düştü. popüler değil bence artık youtube 2014 - 2015 de izlenici sayısı 15 milyonsa 2017de bu 5 milyona düştü bence.

resmi istatikler tam aksini gosteriyor hocam, bence 2014 2015 arasi cok fazla ozgun kanal yoktu o yuzden biz spamdan iyi kazaniyorduk simdi nereye bakarsan oyun makyaj vlog ve.s ozgun kanal ile dolu ve izlenimleri aboneleride cok iyi o yuzden spam artik eskisi gibi kazandirmiyor

resmi istatikler tam aksini gosteriyor hocam, bence 2014 2015 arasi cok fazla ozgun kanal yoktu o yuzden biz spamdan iyi kazaniyorduk simdi nereye bakarsan oyun makyaj vlog ve.s ozgun kanal ile dolu ve izlenimleri aboneleride cok iyi o yuzden spam artik eskisi gibi kazandirmiyor

aynen durumun özeti bu bencede ünlü ünsüz herkes yt de kanal açmaya başladı bu da spamı bu hale getirdi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri