Ben bot vds filan hic kullanmam 100 200 tane kanala hergün şu kadar video yüklemek gibi tarzda da calışmiyorum. İçerik benim değil ama telif hakkıyla da korunmuyor. Başlık açıklama etiket dünya geneli spam sayılan şeyleri kullanmiyorum. Yaniltici meta veride kullanmiyorum. Yaniltici resimde yok. Ayni icerikte yillardir yayinda olan onlarca kanali bi cirpida sayabilirim. Kanali kolaylikla tutundurabilecek sosyal ağada sahibim. Ama kanal tutunur tutunmaz topluluk kuralindan spam diyor kapatiyor. Itirazlarimda hep inceledik boyle kalmasina karar verdik şeklinde cevaplaniyor. Spam dedikleri şeyi anlamak imkansiz gibi bişey.
Sadece bir keresinde içeriğiniz katma değer açısından yt ye bişe kazandirmiyor gibi bisey demisti. Aldigim mantikli tek kapatilma sebebi buydu.
Yazdiklariniz icerisinde telif hakkiyla korunan bir icerigi şu veya bu şekilde ihtardan kurtararak yayinlamak birde yaniltici içerik kullananlarin ihbari disinda spama düsmesi gerekmiyor.
Sadece bir keresinde içeriğiniz katma değer açısından yt ye bişe kazandirmiyor gibi bisey demisti. Aldigim mantikli tek kapatilma sebebi buydu.
Yazdiklariniz icerisinde telif hakkiyla korunan bir icerigi şu veya bu şekilde ihtardan kurtararak yayinlamak birde yaniltici içerik kullananlarin ihbari disinda spama düsmesi gerekmiyor.