Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
1 kazandırır 1000 kazandırmaz bazen. max kaç yükleyebiliyorsan onu yükle kendine bi sınır belirlemek zorunda değilsin
Bot İle 50 ( 500 Atan bile var )
VDS sınırsız şekil de
hocam 670 vido attım akşam giriyim dedim kanl kapanmış ilk kez bi kanalım kapandı demekki kapatıyolarmış
---------- Spam Engelliyici 00:58 ---------- Önceki Mesaj 00:58 ----------
hocam wds attım zaten patladı kanal
hocam 670 vido attım akşam giriyim dedim kanl kapanmış ilk kez bi kanalım kapandı demekki kapatıyolarmış
---------- Spam Engelliyici 00:58 ---------- Önceki Mesaj 00:58 ----------
hocam wds attım zaten patladı kanal
en az derken anlamadım
Sence de normal değil mi tek sefer de 670 video atmak artık FANTAZİYE giriyor biraz![]()
herşeyin abartmadan normali iyidir
kimisi bir kanal açar sabaha kapanır kimisi 50 kanal açar 3 ay kapanmaz
bunun birçok etkeni vardır açtıgın kanalın nasıl açıldıgı hangi kategori oldugu çalışma stilin kanallara girşi çıkış yapma stilin mesela ben kendim karar veriyorum nerede durup nerede devam edeceğime eğer tecrübem bugün yeter diyorsa asla devam etmiyorum film izliyorum
tamamen sana ve tecrübene bağlı birşey .....
Buna kimse kolay kolay bir net cevap veremez bu konu kişinin çalışma yöntemine ve maillerin nasıl açıldığına bağlı.Sistemini oturtmuş kişi 500 video atsada birşey olmuyor.Ama biri 50 video atsa kapanıyor.Google algoritmalarını bilmediğimizden birşey diyemiyoruz.Ama vds çalışıyorsan abartma ip spama düşerse ne yaparsan yap kanalların kapanır.
en fazla kaç video atılmalı olması gerekmez mi?
kanal kapanmasından ziyade tek seferde çok fazla yükleme yaptıgın zaman zaten arada videoların kaynıyo hocam.
o yüzden bir kanala 20-30 civarı yükleme yaparsan daha faydalı olur düşüncesindeyim
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.