YouTube spam'dan kurtulma yöntemi (bende şuanlık işe yarıyor)

• Kullanıcı Sonk4qy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Sonk4qy

Kayıtlı Üye
dün benim kanallar spam nedeni ile kapatıldı , içinde pek video da yoktu spam dedi kapattı ama spam falan değil şöyle anlatayım 5 tane kanlı 3 gün önce açmıştım 3 gün sonra hepsi kapandı (formda bir çok arkadaşınki gibi) nedeni ise spam ve aldatıcı içerik vs.
2 si kapanmadı , daha önce kanlllarım kapatılmıştı artık anladım youtube den spama düşmüşüm.
kapanmayan 2 kanalı arkadaşımın pc'sinden açmıştım onlar hala ayakta.
çünkü benim pc spama düştü

spamı geçmeyi başardım sanırım.
sizde deneyin denemekten zarar gelmez.

ilk önce chome den kullanıcıyı sildim ve bir daha oradan kanal falan açmadım.
mozillayı kurdum.
modemin ip adresini değiştirdim.
maç adresini program aralıcığı ile değiştirdim.
sonra mozillaya youtube kanalı açtım.
mozillanın gizli sekmesinden kanallara girilmesini öneriyorum, chome googlenin ürünü olduğu için googleye ip adreslerimiz otomatikmen gidiyor ve ne yaparsak yapalım spam'ı geçemeyiz.

spam'ı geçmek için yaptığım bu şeylerden sonra kanal açarken telefon onayını sormadı (bundan önce her türlü soruyordu, kanalın ismini değiştirirken kanala alt kanal eklerken vs)

kanalı öğlen açtım şu anda hiçbir sorun yok ve olmayacağını tahmin ediyorum.

Bu konuyu açma nedenim benim durumda olan arkadaşlar için malum çok cansıkıcı bir durum.
Olumlu veya olumsuz yorumlara açığım.
%100 lük orantı veremem kimse veremez.

ben teşekkür ederim hocam.

hocam yalnız şöyle birşey var ya bu durum başka bir durum ben yandex ile çalışıyorum her hesapta gmail ve youtube hesabı açarken tüm herşeyi siliyorum modemi resetliyorum bu şekilde hesap açıyorum 8 mayıstan itibaren açtığım ve dün ki açtığım kanallarda dahil hepsi kapandı 10 kanal bu sabah 2 kanal açtım öğlen gibi kapandı 3-4 arasında 2 kanal daha açtım 1 saat önce kapandı ve gelecek günler için bugün açmış olduğum boş 8 kanalda kapandı spam nedeni ile benim aklımı karıştıran olayda bu,sence bu durum nedendir peki

her türlü er geç yakalınıyorsun bende öle çalışıyorum zaten mozilla kullanırım devamlı spama yakalınıyorsun google den hiç birşey kaçmıyor

Yeni kanallarında Abone kısmının yanında abone sayısı yazıyor mu ustam, yeni kanallarda böyle bir sorun var galiba...

hocam yalnız şöyle birşey var ya bu durum başka bir durum ben yandex ile çalışıyorum her hesapta gmail ve youtube hesabı açarken tüm herşeyi siliyorum modemi resetliyorum bu şekilde hesap açıyorum 8 mayıstan itibaren açtığım ve dün ki açtığım kanallarda dahil hepsi kapandı 10 kanal bu sabah 2 kanal açtım öğlen gibi kapandı 3-4 arasında 2 kanal daha açtım 1 saat önce kapandı ve gelecek günler için bugün açmış olduğum boş 8 kanalda kapandı spam nedeni ile benim aklımı karıştıran olayda bu,sence bu durum nedendir peki

hocam yandexle çalışmadığımdan pek bişey diyemeyeceğim.
ama en iyisi kendi pcnizden kanal açmayın ben arkadaşın pcsine bağlandım team dan açtığım iki kanalda dimdik ayakta.

hocam yandexle çalışmadığımdan pek bişey diyemeyeceğim.
ama en iyisi kendi pcnizden kanal açmayın ben arkadaşın pcsine bağlandım team dan açtığım iki kanalda dimdik ayakta.

Hocam yeni pc'yede gerek yok sanal makine kurarda çözerim ama başka bir durum gibi geliyor bakalım 1-2 gün bekleyeceğim.

dün benim kanallar spam nedeni ile kapatıldı , içinde pek video da yoktu spam dedi kapattı ama spam falan değil şöyle anlatayım 5 tane kanlı 3 gün önce açmıştım 3 gün sonra hepsi kapandı (formda bir çok arkadaşınki gibi) nedeni ise spam ve aldatıcı içerik vs.
2 si kapanmadı , daha önce kanlllarım kapatılmıştı artık anladım youtube den spama düşmüşüm.
kapanmayan 2 kanalı arkadaşımın pc'sinden açmıştım onlar hala ayakta.
çünkü benim pc spama düştü

spamı geçmeyi başardım sanırım.
sizde deneyin denemekten zarar gelmez.

ilk önce chome den kullanıcıyı sildim ve bir daha oradan kanal falan açmadım.
mozillayı kurdum.
modemin ip adresini değiştirdim.
maç adresini program aralıcığı ile değiştirdim.
sonra mozillaya youtube kanalı açtım.
mozillanın gizli sekmesinden kanallara girilmesini öneriyorum, chome googlenin ürünü olduğu için googleye ip adreslerimiz otomatikmen gidiyor ve ne yaparsak yapalım spam'ı geçemeyiz.

spam'ı geçmek için yaptığım bu şeylerden sonra kanal açarken telefon onayını sormadı (bundan önce her türlü soruyordu, kanalın ismini değiştirirken kanala alt kanal eklerken vs)

kanalı öğlen açtım şu anda hiçbir sorun yok ve olmayacağını tahmin ediyorum.

Bu konuyu açma nedenim benim durumda olan arkadaşlar için malum çok cansıkıcı bir durum.
Olumlu veya olumsuz yorumlara açığım.
%100 lük orantı veremem kimse veremez.

1) Chrome ile alakası yok. Youtube kaynak kodlarına yaptığı bazı eklemelerle senin her bilgine mozilla ile de ulaşır. (Bunu proxy kullandığı halde bile yurtdışında yakalanan hackerlara benzetebilirsin bu durumu.)
2) Mac adresini değiştiremez, sadece maskelersin yani mac adresini Google almak istedikten sonra her türlü alabilir.
3) Modemin ip adresini değiştirdiğin için ve maci maskelediğinden dolayı tel onayı istememesi normal bir durum zaten.
4) Mozailla ile kanal açman hiç bir şeyi değiştirmez.
5) O kanalın ne yazik ki yine kapanacak. Bugün olmazsa yarın olmazsa diğer gün.

Spamı lokasyon değiştirmeden geçmen mümkün değil. Ve Google bunu yiyecek kadar da salak değil :)

Burda senin 1 düşündüğünü orda daha önceden düşünen 1000 kişi var ;)

1) Chrome ile alakası yok. Youtube kaynak kodlarına yaptığı bazı eklemelerle senin her bilgine mozilla ile de ulaşır. Bunu proxy kullandığı halde bile yurtdışında yakalanan hackerlara benzetebilirsin bu durumu.
2) Mac adresini değiştiremez, sadece maskelersin yani mac adresini Google almak istedikten sonra her türlü alabilir.
3) Modemin ip adresini değiştirdiğin için ve maci maskelediğinden dolayı tel onayı istememesi normal bir durum zaten.
4) Mozailla ile kanal açman hiç bir şeyi değiştirmez.
5) O kanalın ne yazik ki yine kapanacak. Bugün olmazsa yarın olmazsa diğer gün.

Spamı lokasyon değiştirmeden geçmen mümkün değil. Ve Google bunu yiyecek kadar da salak değil :)

Burda senin 1 düşündüğünü orda daha önceden 1000 düşünen kişi var ;)

Lokasyondan kastınız nedir vpn yazılımlarınımı kastediyorsunuz ?

hocam daha önce de ip değştiriyordum ama tel onayı her türlü istiyordu bu dediğim yöntemi yapınca temiz bir pencere açıldı sanki, deneyim göreceğiz ama benim umudum yüksek.

Kardeşim inşAllah kapanmaz da şaşırtırsın beni ama bu mümkün değil.

Adamların bir sistemi var ve bu sisteme göre kanalın kapatılacaktır.

Spam yapıyorsun çünkü.

Ayrıca ip değiştirsende kara listeye alındığın zaman ip bloklamaya gidiliyor yani ip aralığın sistem tarafından belirleniyor ve ip değiştirsen de yine banlanıyorsun Youtube tarafından ha bugün banlanmazsın yarın banlanırsın. 1 hafta sonra banlanırsın hatta 1 ay sonra banlanır hesap ama yien de banlanırsın. Çünkü java koduyla alıyor java da tek bir program zaten tüm tarayıcılarda da ortak kullanılır.

Kardeşim bu arada hdd id changer da yapmayı unutma :) Kapanma riskini bir nebze azaltırsın kanalın ama garanti değil tabi ki.

Banlanmaman dileğimle...

Gerçekleri söylemek gerek...

Sadece hdd serialini de değiştirdiğin zaman telefon onayı istemez.

Kardeşim inşAllah kapanmaz da şaşırtırsın beni ama bu mümkün değil.

Adamların bir sistemi var ve bu sisteme göre kanalın kapatılacaktır.

Spam yapıyorsun çünkü.

Ayrıca ip değiştirsende kara listeye alındığın zaman ip bloklamaya gidiliyor yani ip aralığın sistem tarafından belirleniyor ve ip değiştirsen de yine banlanıyorsun Youtube tarafından ha bugün banlanmazsın yarın banlanırsın. 1 hafta sonra banlanırsın hatta 1 ay sonra banlanır hesap ama yien de banlanırsın. Çünkü java koduyla alıyor java da tek bir program zaten tüm tarayıcılarda da ortak kullanılır.

Kardeşim bu arada hdd id changer da yapmayı unutma :) Kapanma riskini bir nebze azaltırsın kanalın ama garanti değil tabi ki.

Banlanmaman dileğimle...

Gerçekleri söylemek gerek...

Sadece hdd serialini de değiştirdiğin zaman telefon onayı istemez.
hocam şu anda full spam yapmıyorum zaten, eskisi gibi değil.
bakalım gün sonra yazarım olan biteni :)

Spamın çözümü nedir biliyormusunuz hani bildiğiniz şu vodem vodafon vınları varya onu her takıp çıkarışınızda ip adresiniz değişir .. Bende spam yiyorum ama böyle bir anda kanallarım kapanmıyor 10 günde 1 - 2 tane

Spamın çözümü nedir biliyormusunuz hani bildiğiniz şu vodem vodafon vınları varya onu her takıp çıkarışınızda ip adresiniz değişir .. Bende spam yiyorum ama böyle bir anda kanallarım kapanmıyor 10 günde 1 - 2 tane

Hocam eminmisiniz ben gsm hatlarının ip'lerini statik ip biliyorum ama

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri