youtube spamdan para kazanma dönemi bitti

• Kullanıcı sirkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Bilinçli spam diye bişey yoktur bilinçli youtubeci ( youtubeci ne demekse artık anlayın işte)
vardır.işini bilen bu forumda takılmıyor haberiniz yok spamdan kanalınız kapananan insanların
önüne tahminimce 2 seçenek çıkıyor biri bu arkadaşın yaptığı gibi ah vah edip sabırsızlanıp işi bırakmak 2.si aklını kullanıp yola devam etmek nasıl devam ediceğinide kendin bul çalışmayana ekmek yokkk!

NOT: sözlerim yazan arkadaşı incitmek adına yazılmamıştır aksine onun aklını başına getirmesi için yazdım

Botla yükleyenler dahil usulünce yapılsa bottanda kapanmaz ama o yükleme hakkını görünce dayanamıyor basıyor spamı aralıklı yükletmeleri lazım bugün bir arkadasa ytden gelen mail forumda var bakın yt diyorki abanmayın ardışık dakika aralıkları ile yükle sana sorun çıkartmıyim diyor..

LT15i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ben yapmıyorum ama Youtube'da görüyorum . Mesela kvp 227.bölüm diye 32 adet 2 saat süren kapkara ekran yüklemiş birisi . 4-5 k izlenim ordan 10-20 k oradan derken epey kazanıyordur. Tabi ben görünce basıyorum flagı orası ayrı .

Ben yapmıyorum ama Youtube'da görüyorum . Mesela kvp 227.bölüm diye 32 adet 2 saat süren kapkara ekran yüklemiş birisi . 4-5 k izlenim ordan 10-20 k oradan derken epey kazanıyordur. Tabi ben görünce basıyorum flagı orası ayrı .

Merakımdan soruyorum neden basıyorsun ? pana film senin mi :D zaten diğer yukleyenler de ordan burdan yada tvden cekiyor.kvp 228.bölüm yaz yine bi sürü cıkar :D film sitelerinde film cıkmadan izle deyip fragmanı kakalamakla aynı mantık. siyah ekran izletip 4-5k hit alıyorsa akıllı adammış.saygı duyarım şahsen.İzleyici flaglasın,sen değil.

Hatta bak: http://www.ytpara.com/yabanci-ozgun-kanallar-videolar/30751-gizemli-youtube-kanali-77-000-video.html

Merakımdan soruyorum neden basıyorsun ? pana film senin mi :D zaten diğer yukleyenler de ordan burdan yada tvden cekiyor.kvp 228.bölüm yaz yine bi sürü cıkar :D film sitelerinde film cıkmadan izle deyip fragmanı kakalamakla aynı mantık. siyah ekran izletip 4-5k hit alıyorsa akıllı adammış.saygı duyarım şahsen.İzleyici flaglasın,sen değil.

Hatta bak: http://www.ytpara.com/yabanci-ozgun-kanallar-videolar/30751-gizemli-youtube-kanali-77-000-video.html

Benim işimi engelliyor 30 tane aynı başlık açıyor , benim attığım içerikle isim uyuşunca ben spama düşüyorum videom index almıyor . Sebebi bu. Zaten sahte telifden geçilmiyor ortalık

Haklısın sahte telifci cok. ben yabancı kanalları spamlıyorum,yabancı oldugundan eminsem tabi :D Türkün türke yaptıgını baska hiç kimse yapmıyor. resimden slayt yapmıs onun telifini atıyor. ne diyim iş zaten zor ,daha da zorlastırıyorlar. sen de kendince haklsıın

Spamcı Adam Yılmaz,Bıkmaz,Yorulmaz :) Yola Devam.

bende hiç acımam,biçok farklı hesapdan basıyorum flag`ı hemde 1 hesapdanda degil.sebebi insanı kandırmaları.ben dizi sektöründe degilim,hiçde olmadım yani tamamen bi izleyici olarak hakkım olan şikayeti dile getiriyorum.ben bi diziyi izlemek için girmişim youtube`a ama adamın yükledigi ile başlıkda,açıklamada bahsedilen içerigin alakası dahi yok.tabiki şikayet edicem,napıcam yani tebrik mi edeyim bu yaptıgı için adamı :)

not : başlıkdaki ile videodaki aynı içerikse,bi yalancılık filan yoksa adama helal olsun diyorum bagzı filmlerde filan.benim üzerinde durdugum nokta içerik degil,adamın davranışı.

Bence spam degilde, botlarla 100+ video yükleme zorlastirildi. YT biraz emek vererek spami yapin demek istiyor :) Bu is icin ne kadar cok ugrasirsaniz o kadar cok kazanirsiniz. Botlar bir yerde patlak verecegi belliydi. Biz günlük 100 videoyu cok görürken adam 1k video kirpmadan, kesmeden atiyorsa bence bu zamanlarda yasanan durum gayet normal.

ulan ne güldüm ya

ya arkadaş sizin kazanma yönteminizi öğrenmek için açtı konuyu
yada kazanamadığı için kıskanlık yapıyor

Bir kanala 500 rastgele video atıp spam yapmak var, bir de titizlikle günde 5-6 iyi izlenme alan videoları atıp spam yapmak var. Spam bitti diyenler ilk seçeneğin içine giriyor. Kanalı kapanan arkadaşlar, siz 50 kanal açıp 500 er video atıp her videodan 1 izlenme gelse yeter mentalitesiyle çalışmaya devam edin. Biz 6-7 video atıp 50 şer bin izlenme almaya devam edelim :)

Valla az evvel gördüm elemanın teki 10k video basmış.Pek bitmiş gibi durmuyor :D

Spamin özü bana göre yüzlerce kanal açıp 3 4 günde binlerce videoyu basıp daha da o kanala ugramamaktir.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Valla at binenin kılıç kuşananın.
Hala spam yapabilen arkadaşlara saygım sonsuz.
Spam deyip geçmemek lazım o işe daha fazla kafa patlatıyorlar bence

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri