terbiyesizlik yapma terbiyesiz adam
kötü niyetle sormadım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
terbiyesizlik yapma terbiyesiz adam
Ben yapmıyorum ama Youtube'da görüyorum . Mesela kvp 227.bölüm diye 32 adet 2 saat süren kapkara ekran yüklemiş birisi . 4-5 k izlenim ordan 10-20 k oradan derken epey kazanıyordur. Tabi ben görünce basıyorum flagı orası ayrı .
Merakımdan soruyorum neden basıyorsun ? pana film senin mizaten diğer yukleyenler de ordan burdan yada tvden cekiyor.kvp 228.bölüm yaz yine bi sürü cıkar
film sitelerinde film cıkmadan izle deyip fragmanı kakalamakla aynı mantık. siyah ekran izletip 4-5k hit alıyorsa akıllı adammış.saygı duyarım şahsen.İzleyici flaglasın,sen değil.
Hatta bak: http://www.ytpara.com/yabanci-ozgun-kanallar-videolar/30751-gizemli-youtube-kanali-77-000-video.html
Merakımdan soruyorum neden basıyorsun ? pana film senin mizaten diğer yukleyenler de ordan burdan yada tvden cekiyor.kvp 228.bölüm yaz yine bi sürü cıkar
film sitelerinde film cıkmadan izle deyip fragmanı kakalamakla aynı mantık. siyah ekran izletip 4-5k hit alıyorsa akıllı adammış.saygı duyarım şahsen.İzleyici flaglasın,sen değil.
Hatta bak: http://www.ytpara.com/yabanci-ozgun-kanallar-videolar/30751-gizemli-youtube-kanali-77-000-video.html
''Ben bitti demeden bitmez''
bir bitmediniz yahu
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.