youtube spamdan para kazanma dönemi bitti

• Kullanıcı sirkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Arada böyle Eğlenceli başlıklar açın, Gülüp geçelim. . .
:D

Daha yeni başlıyor.Bilen yapıyor bilmeyen ortada kalıyor dönemi başladı : ))

İşi yapamayan Ehline Bıraksın

Daha yeni başlıyor.Bilen yapıyor bilmeyen ortada kalıyor dönemi başladı : ))

he kardeşim emin ol bu işin bilen tarafı vardır emin ol yav kimin kanalı kapanmıyor ???

Kanalı kapattırmamayı bilmek mi vardı hey Allah'ım ya :D

Herkesin kanalları uçuyor uçmayan yok.

Sen Bitti Diyosan Senin İçin Bitmiştir Dostum Bunu Anlayamadıgın İçin Konu Açtın Acaba Başkalarınıda İkna Edebilirmiyim Diye...

The Secret - İzlemeni Tavsiye Ederim...

Sen Ne İstiyosan O Olur Demekki Sen Bitmesini İstiyorsun ;)

son sözü ben söylerim youtube değil. herkes yolunu kendisi çizer

--Edit Bemonth
Tahrik edici sözler sarf etmeye devam edip, muhalefet olmaya devam ederseniz bi süre forumu okumakla yetinirsiniz.

--Edit Bemonth
Tahrik edici sözler sarf etmeye devam edip, muhalefet olmaya devam ederseniz bi süre forumu okumakla yetinirsiniz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
bu işin değerini bilmeniz ve şükretme duygunuzu beslemeniz için büyüklere lafım yok, benim gibi üni öğrencisi ve daha altı liseliler için bir haftasonu bi yerde çalışmanızı tavsiye ediyorum.

Ya tamam he siz milyonersiniz youtube size aşık onu terkediyosunuz şimdi tamam.

bu işin değerini bilmeniz ve şükretme duygunuzu beslemeniz için büyüklere lafım yok, benim gibi üni öğrencisi ve daha altı liseliler için bir haftasonu bi yerde çalışmanızı tavsiye ediyorum.

bu işten aldığınız para kendi hayal dünyanıza göre becerilerinize göre dışarıdan 5 kat 10 kat 20 kat fazla alabilirsiniz . dışarda saygıda göstermezler size 5 dk durursanız oturursanız laf yaparlar ugurseyma ya kulak verin.

genç arkadaşlara çalışmaları için beyaz eşya bayiilerini tavsiye edebilirim 5 kat buzdolabı çıkartmak hayata bakışınızı değiştirebilir:D Anam ağlamıştı yemin ediyorum zamanında,beyaz eşya yetmez gibi mobilya da satıyordu zalım patron :D

Yeni üye oldum daha önce forumu takip ediyordum. Arkadaş haklı spamdan kazanılan para özgün yada video editleyerek manuel çalışılarak kazanılan paranın yanına bile yaklaşamaz. Ama işi bilmeyenlerin spam çalışmalarını da anlıyorum. Elaman da özgün video yapacak, videolayı editleyecek derinlik, yetenek ve azim yok. Olmayabilir, herkes her konuya yatkın olacak diye bir kural yok. Ülkenin durumu ortada ekonomik kriz yok diyorlar ama milletten 200 çeşit vergi alıyorlar, her şey olmuş para. Böyle bir ortam da bırakalım kimin nasıl kazandığını.

--Edit Bemonth

--Edit Bemonth

--Edit Bemonth

--Edit Bemonth

--Edit Bemonth

--Edit Bemonth

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri