Youtube Spammer | Masaüstü Toplu Video Render Botu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ref kaçırdık tüh :D

Hocam hayırlı olsun Allah utandırmasın :)

2 saat ücretsiz kullanım süresi alabilir miyim ? ona göre satın almayı düşünüyorum da

[MENTION=10442]karadeli[/MENTION] Tam işime yarayacak bir program SKYPE ekledim en kısa sürede dönüş bekliyorum hayırlı olsun allah utandırmasın

şu an satın aldım render nasıl bu kadar hızlı yapıyor anlamadım :D abonesiyim bundan sonra ;)

Eyvallah kardeşim, okuldayım çıkışta yanına uğrayacağım :)

---------- Spam Engelliyici 14:20 ---------- Önceki Mesaj 14:19 ----------

[MENTION=10442]karadeli[/MENTION] Tam işime yarayacak bir program SKYPE ekledim en kısa sürede dönüş bekliyorum hayırlı olsun allah utandırmasın

Teşekürler hocam, skype'den görüşürüz.

Hocam öğlenden sonraya doğru deneme süresi vereceğiz, onu eklemeyi unutmuşuz okuldayım şuan yapamıyorum :) Akşama doğru bakarsanız hallederiz.

Eger mumkunse bende 1-2 saat veya 1 gunluk deneme suresi almak istiyorum. Unlemi ve Engelleri geciyorsa yeni yildan sonra suresiz satin alacagim botu :)

Eger mumkunse bende 1-2 saat veya 1 gunluk deneme suresi almak istiyorum. Unlemi ve Engelleri geciyorsa yeni yildan sonra suresiz satin alacagim botu :)

Tabi hocam, deneme süresini hallettiğimizde toplu bilgilendirme yapacağım etiketleyerek veya alıntılayarak.

Teşekkür ederim.

Programı kullandım gerçekten hızlı render yapıyor şipşak :D
İlk izlenimlerim güzel ve sade . Birde youtube video download yaparsa çok süper olucak yeni güncellemede eklenecekmiş .

az önce render olayını denedim gayet başarılı..
birkaç eksiği var programın ama en kısa sürede giderileceğini düşünüyorum..

tebrikler kardeşim, başarınız daim olsun..

Programı kullandım gerçekten hızlı render yapıyor şipşak :D
İlk izlenimlerim güzel ve sade . Birde youtube video download yaparsa çok süper olucak yeni güncellemede eklenecekmiş .

Teşekkürler hocam, inşallah hızlı biçimde farklı özellikler eklenecek.

az önce render olayını denedim gayet başarılı..
birkaç eksiği var programın ama en kısa sürede giderileceğini düşünüyorum..

tebrikler kardeşim, başarınız daim olsun..

Dediğiniz gibi en kısa sürede eksiklikler giderilecektir hocam.

Teşekkür ederim.

Kuzen hayirlisi olsun daha iyi programlar gelecek insallah hadi bakalim ,
Bu arada bosna hersekten ytpara ailesine selamlaar :)

Deneme alabilir miyim. Eğer istediğim sonucu verirse sınırsız almayı düşünüyorum.

deneme için beklemedeyiz :D

Hocam kusura bakmayın, bunu nasıl unuttuk diye kendimi yerden yere vuruyorum şuan :) Deneme özelliğini ekleyince tüm deneme isteyen arkadaşları alıntı yaparak ve konuya ekleyerek bilgilendireceğim. En geç 17.00 a kadar olur hocam.
Tekrar kusura bakmayın, ilginiz için Teşekkürler.

---------- Spam Engelliyici 15:17 ---------- Önceki Mesaj 15:16 ----------

Kuzen hayirlisi olsun daha iyi programlar gelecek insallah hadi bakalim ,
Bu arada bosna hersekten ytpara ailesine selamlaar :)

Ohooo, eyvallah kardeşim, Allah razı olsun. Sen gel bak daha ne programlar gelcek :)
Aleykümselam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri