Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Dönüş yapıldıpp den 1 aylık bot ödemesi yapıldı...
özel render kullanıyorum film de geçmiyor sanırım?
özel render kullanıyorum film de geçmiyor sanırım?
Uzun videolarda çerçeve kalınlığını artırmalısınız hocam, normal 40 50 dk ya kadar hatta daha fazla 150 px yetiyor bana.
ortala y ekseninde ne oluyor o?
Hocam bu sadece video render botu, yükleme, kanal kopyalama vs. yapmazBu botta kapanma sorunu ve kanal kopyalama var mı arkadaşlar kullananlar memnun mu?
Xperia Z2 den gönderildi
Hocam pp odeme yapıldı ilgilenirseniz sevinirim kolay gelsin...
Onayladım hocam1 aylı ücret gönderildi onaylarsanız sevinirim c....yilmaz@msn [MENTION=10442]karadeli[/MENTION]
Hata mı veriyor hocam?2,3 versiyona güncelleyemeyen sadece ben miyim ?
Ünlem geçme video tekrarı şekilde çalışıyor hocam kullandığım videolarda geçiyorum.ünlem geçme %100 çalışıyormu?
Hocam güncelleme penceresi değilde programda ne yazıyor 2.3 yazıyormu?güncelle diyorum güncelliyor ama güncellediği versiyon da 2,2
sonra yine güncelle diyorum güncelliyor yine 2,2 aynen devam ediyor hep vers. 2,2
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.