Youtube Süre Algoritması

• Kullanıcı zack
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

zack

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar hareket istemişsiniz sizlere küçük ama çoğu kişinin bilmediği bir taktiği söyleyeyim. Youtube'da süre algoritması var. Bu nasıl işliyor diye soracaksınız eğer anlatayım.

Denedim özel test ettim. Kanallarınınız kapanmasının bir diğer sebebi aşırı hızlı kanallara giriş çıkış yapmanız. Bir kanaldan çıktıktan sonra 5 saniye sonra diğer kanala girin. Arada 5 saniye olsun. Youtube'da yeni kanal açarken robot doğrulama yerinde verilen yazıyı 5 saniye aralıklar ile yazarsanız tel doğrulaması istemeden kanal açılabiliyor. (Yalnız bu sürekli olmuyor değişik bir taktiği daha var onuda çözeceğim)

Kanallarınıza girip çıkarken arada 5 saniye olsun. Ondan ona ondan ona ışık hızında geçmenizde kapanma sebebidir. Umarım yararlı olabilmişimdir. Küçük bir bilgi ilerleyen zamanlarda deneyimlerimi burada paylaşmaya çalışacağım.

Ss aldım:D
Sıra konuyu okuyan [MENTION=10039]bemonth[/MENTION] hocam da :p
İlgili konuyu atayım http://www.ytpara.com/gold-uye-bolumu/46407-biraz-hareket.html :D

Hocam sizleride bekleriz :D [MENTION=13675]AborJin[/MENTION] [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] [MENTION=13625]Sabırlı[/MENTION] [MENTION=11392]Graphic Designer[/MENTION] [MENTION=14908]Samsung[/MENTION] [MENTION=12623]zack[/MENTION] [MENTION=10030]CBurak[/MENTION] [MENTION=8524]Bin903[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=10082]Incubus[/MENTION]
paylaşım yapın diye ama :D
Banlamak yok bak :p:p

Son düzenleme:
Paylaşım başarılı anlatım başarısız :D Anladım ama olayı, denemek lazım işine yarayabilir bazı arkadaşların. Teşekkürler ;)

ben bi kanaldan çıktıkdan sonra digerine girmeden en az 1 saat bekliyorum ama yine kapanıyor :D gerçi agustos ayı boyunca özellikle deneme yaptıgım bikaç kanal haricinde hiç kanalım kapanmadı ama sebebide hergün 1 kanala upload yapmam,yoksa kapanmanın önüne geçemiyorum bi türlü.tek derdim kanalların spamdan gitmesi,çalıştıgım kategorilerde flaglama yok,telif riskim yok ama gel gör ki spamdan takır takır gidiyor kanallar kaç aydır :)

Ben modve adminleri yeni taktikler tiyolar paylaşsın diye çağırdım ama :D

[MENTION=10539]By.Solver[/MENTION] önümüzde ki aylarda Super Mod seçimleri var o zaman sahneye çıkacam :p :p :D :D

Anladığım kadarıyla kanal açarken çok seri olmayın demişsin ama ben 2 saat aralıklarla kanal açtım yine patlamıştı...

Gerçi bu aralar sıkıntısını çözdüm gibi, 1 haftadır kapanma yok ama bakıcaz artık :)

Anladığım kadarıyla kanal açarken çok seri olmayın demişsin ama ben 2 saat aralıklarla kanal açtım yine patlamıştı...

Gerçi bu aralar sıkıntısını çözdüm gibi, 1 haftadır kapanma yok ama bakıcaz artık :)

Hayır hocam kanal açarken robot doğrulama yerinde verilen harf ve rakamları girerken arada 5 saniye olacak şekilde girerseniz telefon doğrulaması istemeden kanal açılabiliyor direk. Birde kanallarınıza girip çıkmada süreli girin. Yani bir kanaldan çıkıp diğer kanala girerken arada 5-10 saniye olsun.

Hayır hocam kanal açarken robot doğrulama yerinde verilen harf ve rakamları girerken arada 5 saniye olacak şekilde girerseniz telefon doğrulaması istemeden kanal açılabiliyor direk. Birde kanallarınıza girip çıkmada süreli girin. Yani bir kanaldan çıkıp diğer kanala girerken arada 5-10 saniye olsun.

Eyv hocam, bi deneyelim bakalım.

Ben bi kanala 1 kere video yüklemek için 1 kere de maili komple silmek için giriyorum :)))

---------- Spam Engelliyici 14:32 ---------- Önceki Mesaj 12:52 ----------

5 Kanal açtım bu şekilde ama numarayı yine istedi,
Başka deneyen var mı?

Eyv hocam, bi deneyelim bakalım.

Ben bi kanala 1 kere video yüklemek için 1 kere de maili komple silmek için giriyorum :)))

---------- Spam Engelliyici 14:32 ---------- Önceki Mesaj 12:52 ----------

5 Kanal açtım bu şekilde ama numarayı yine istedi,
Başka deneyen var mı?

Bazen oluyor bendede zaten hocam farklı bir olayı daha var onu çözmeye çalşıyorum.

benim başıma şöyle bi olay geldi

ıkı ayrı browserda, iki ayrı hesap açıktı, biri explorer olsun urls kısmını koypayaladım baya uzun link idi,yanlışlıkla mozillada açık olan hesapla url link açmak istemedim,ve şaka gibi hesap kapatıldı, 4 rakamlı i hayatımda ilk defa kazandığım kanal uçtu, böyle bi durum yaşadım.... kapatıldığına dair maılde almadım şu dolaydan diye :/ o zaman flaglandığı düşünmüştüm arkadaş düşüncesi mantıklı, teşekkürler

benim başıma şöyle bi olay geldi

ıkı ayrı browserda, iki ayrı hesap açıktı, biri explorer olsun urls kısmını koypayaladım baya uzun link idi,yanlışlıkla mozillada açık olan hesapla url link açmak istemedim,ve şaka gibi hesap kapatıldı, 4 rakamlı i hayatımda ilk defa kazandığım kanal uçtu, böyle bi durum yaşadım.... kapatıldığına dair maılde almadım şu dolaydan diye :/ o zaman flaglandığı düşünmüştüm arkadaş düşüncesi mantıklı, teşekkürler

Benim söylediğim kendi düşüncem hocam. Kesinlikle bu şekilde diye birşey demiyorum sadece kendi gözlemim. Youtubeda herşeyi ışık hızında yaparsanızda sizi spam olarak algılıyor. Burda vermek istediğim mesaj bir kanaldan çıkıp diğerine girerken yavaş hareket edin özellikle oturum açma kısmında. Şifreyi hopp diye yazıp girmeyin. Kanallarınız topluluktan teliften gider ise onu bilemem. Bu taktik sizi sonuna kadar tabikide götürmeyecektir ama 10 günde kapanan kanalınız belki buna dikkat eder iseniz 20 gün sonra kapanacaktır. Umarım anlatabilmişimdir :)

Benim söylediğim kendi düşüncem hocam. Kesinlikle bu şekilde diye birşey demiyorum sadece kendi gözlemim. Youtubeda herşeyi ışık hızında yaparsanızda sizi spam olarak algılıyor. Burda vermek istediğim mesaj bir kanaldan çıkıp diğerine girerken yavaş hareket edin özellikle oturum açma kısmında. Şifreyi hopp diye yazıp girmeyin. Kanallarınız topluluktan teliften gider ise onu bilemem. Bu taktik sizi sonuna kadar tabikide götürmeyecektir ama 10 günde kapanan kanalınız belki buna dikkat eder iseniz 20 gün sonra kapanacaktır. Umarım anlatabilmişimdir :)

hocam kanalım 2 aylık ıdı yaş gününde kapattılar :D, zaten bu olay 2-4 saniye sürmemiştir,kopyaladım diğerinde hemen açtım, tespitin doğru

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri