Youtube Telif Botu(Proxy Seçenekli)

freekevin

Yasaklanmış
Youtube'den para kazanan kişiler için bir masaüstü programı geliştiriyorum programı açıcaksınız kullanıcı adı ve şifrenizle girişinizi yapıcaksınız.

Ardından hesap ekleme kısmından youtube hesabınızı girip kaydediceksiniz.

Programın kanallar kısmına girip kanalları çek butonuna tıkladığınızda tüm kanallarınız programa kaydedilecek bu işlemi sadece ilk girişinizde yapmanız yeterlidir.

Başlat butonuna basıcaksınız ve program başlayacak tüm hesaplarınıza bağlı kanallarınızı gezip telif hakkı bulunanları silecek.

Program açık kaldığı sürece tekrar tekrar kontrol edecek.

Proxy seçeneği:Proxy seçeneğini işaretlerseniz program sizden bir proxy girmenizi isteyecek Free Proxy List - Public Proxy Servers (IP PORT) - Hide My Ass! vb. sitelerden istediğiniz proxy adresini gireceksiniz ve program o proxy üzerinden kanalları gezecek,telif haklı olanları silecek.

Sınırsız Hesap Ekleme İstediğiniz Kadar Hesap Ekleyebilirsiniz.
Sınırsız Kanal Ekleme Tüm Hesaplarınızda Tüm Kanalları Çeker.

Ana Ekran
uxtpb.png

Hesap Ekleme
uxtpq.png

Kanalları Çekme
uxtq6.png

Bu programı kaç kişi alır eklememi istediğiniz özellik,program hakkında görüşlerinizi yorum olarak yazarsanız sevinirim.

Şu anki görünüme aldanmayın tasarımı en son yapacağım görünüm değişecek tabiki.

Zaten programı tamamladığımda demo hesap vericem denemek isteyenlere.

İyi Günler,Bol Kazançlar.

ucuza satarsan alan olur fazla özellik yok toplu kanal çekmeden dolayı alanlar çıkar etiket açıklamayla çekiyorsa güzeldi

Anladım hocam etiket,açıklamaya ne gerek varki telif hakkı bulunanları silecek sadece.Otomatik tüm videolarda para kazanmayı açma özelliği eklemeyi de düşünüyorum.Fiyatı da pek pahalı düşünmüyorum zaten benden başka yapanlarda var ama sınırlı onlarınki sınırına göre değişiyor ben sınırsız ve normal bir rakamdan satacağım.
Yorumunuz için teşekkür ederim.

Sınırsız kanal seçeneği ve otomatik reklam aktifleştirme olursa tadından yenmez.

Uygun fiyatlı satarsan sürümden kazanırsın

Fiyatı çok yüksek düşünmüyorum 100 altı olacak yani.

Youtube telif botu çok yakında...

---------- Mesaj saat 01:39:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:37:53 civarında gönderildi. ----------

Sınırsız kanal seçeneği ve otomatik reklam aktifleştirme olursa tadından yenmez.

Uygun fiyatlı satarsan sürümden kazanırsın

]Fiyatı çok yüksek düşünmüyorum 100 altı olacak yani.

Yaptığı işlemi sırasıyla gösterirse çok güzel olur. Ayrıca para kazanmanın aktifleşmeside gerekiyor.

skype'dan yaz bana

Yaptığı işlemi sırasıyla gösterirse çok güzel olur. Ayrıca para kazanmanın aktifleşmeside gerekiyor.

skype'dan yaz bana
eklerim onu o sorun değil,para kazanmayı da ekliycem inş ya beta çıkarırım önce sonradan ekleyince paylaşırım para kazanmalı olanı,ya para kazanmanın da olması için bir ek ücret olur mesela 60ise 20de para kazanmanın otomatik olması olabilir yada direk 80(mesela) olur hepsi birlikte program fiyatı tam bilmiyorum ama diğer sınırlı olan bazılarında 1000tane sınırı olan 150tl benimkinde sınırsız yani bunu göz önünde bulundurursak piyasasına göre sadece belirli kısımın değil de herkesin alabileceği bir fiyat düşünüyorum.

Fiyatı çok yüksek düşünmüyorum 100 altı olacak yani.

---------- Mesaj saat 01:39:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:37:53 civarında gönderildi. ----------

]Fiyatı çok yüksek düşünmüyorum 100 altı olacak yani.

100 tl altında derken ? epey bir altında olması lazım 30 tl falan max.
malum çıta çok yükseldi

Saygılarımla

100 tl altında derken ? epey bir altında olması lazım 30 tl falan max.
malum çıta çok yükseldi

Saygılarımla

henüz belli değil fiyat ama piyasadaki diğer programlara bakarsanız en yüksek sınırı olan (1000sınır) 150tl yani bu programda sınırsız kanal ekleme imkanınız var.
çok aşırı da düşürmeye gerek yok 50uygun olur diye düşünüyorum piyasaya bakınca.

Saygılarımla

aktif olarak şu an kullandığım 3 adet bot var.

en pahalısı vds dahil 50 tl , 3 botta birbirinden güzel, 4. botum belki seninki olur ama dediğim gibi çıta epey yükseldi. malum buda biz kullanıcıların işine geliyor.iyi hizmet uygun fiyat. hayırlısı olsun inşallah.

Saygılarımla

henüz belli değil fiyat ama piyasadaki diğer programlara bakarsanız en yüksek sınırı olan (1000sınır) 150tl yani bu programda sınırsız kanal ekleme imkanınız var.
çok aşırı da düşürmeye gerek yok 50uygun olur diye düşünüyorum piyasaya bakınca.

Saygılarımla

aktif olarak şu an kullandığım 3 adet bot var.

en pahalısı vds dahil 50 tl , 3 botta birbirinden güzel, 4. botum belki seninki olur ama dediğim gibi çıta epey yükseldi. malum buda biz kullanıcıların işine geliyor.iyi hizmet uygun fiyat. hayırlısı olsun inşallah.

Saygılarımla

anladım hocam program çıkınca zaten paylaşırım tekrar görüşürüz.vardır belki fazla araştırmadım açıkçası ama en çok duyulanlardan biri yani kastettiğim.Hayırlısı olsun inşallah dediğiniz gibi.

Bol Kazançlar,İyi Geceler.

---------- Mesaj saat 02:47:11 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:34:01 civarında gönderildi. ----------

yorumlara açıktır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri