Youtube Telif Hakkı Hilesi %100 - Artık telif hakkından ban yemeyeceksiniz !

• Kullanıcı Karabela
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell

Karabela

Kayıtlı Üye
içerik kaldırıldı by karabela

konu silinsin lütfen

Bu Taktiği Bende Kullanıyorum , Fakat Telif Gelmicek Diye bir Garantisi Yok Sanırım , O Anlık PAra Onayından Geçiyor Sadece , 2-3 Günde Kalır Sonrasında Telif Yine Gelir Bence

Dün keşfettim bende bugün video yaptım hangi videolarda işe yarıyor hangisinde yaramıyor bilmiyom zamanla görecez bakalım :D

Bu arada video tam ekran olmuyor onu youtube düzeltecek az kaldı :)

Beyler video tam anlaşılmıyor youtube bozdu yeniden HD olarak ekleyecem yazılar okunacak şimdilik idare edin bunla :)

Karabela çektiğin videonun kalitesi 0 dan daha kötü bi şey anlaşılmıyor...

hocam bunda ban riski var mı acaba ?

Sayın karebela videoyu iyi kaliteyle çekerseniz daha verimli olacaktır. paylaşım için teşekkürler.

Bir konser videosunda ve bir röportajda denedim ikisindede anladı bende kurtarmıyor.

Bir konser videosunda ve bir röportajda denedim ikisindede anladı bende kurtarmıyor.

Seninki büyük ihtimal mp3 ile ilgili telif hakkıdır konser olduğuna göre bu anlattığım şey telif hakkı olan şirketlerin logoları felan videolarına ekliyorlar onlardan dolayı youtube ban atıyor. Bu videodaki yaptığım şekilde yaptığınızda şirketlerin logolarının rengi değiştiği için youtube algılayamıyor dolayısıyla telif hakkı bulamıyor

konserde verdi diye bende öyle düşündüm ama sonra bir haberi koydum röportaj dediğim işte onuda algıladı belki çok rengini değiştirmedim ondandır ama bir daha telif geldiğinde yine denerim.

Kod:
Youtube Telif Hakkı Hilesi %100 - Artık telif hakkından ban yemeyeceksiniz

Dostum iyi hosta baslik biraz yanlis olmus, bunun teliften ban yememe ile alakasi yok..Para kazanmayi aktif etme, yada uzun süren inceleniyor durumunu düzeltme deseydin keske..

Kısaca eğer inceleniyorda kalıyorsa para kazanmayı kapatın. Sayfayı yenileyip başlığı, açıklamayı, kategoriyi değiştirin. İlk başta etiket girmeyin. Daha sonra tekrar sayfayı yenileyin. Para kazanmayı aktif edin. İnceleniyor düzelmezse bu işlemi sürekli yapın. Eninde sonunda beyaz oluyor.

beyler video yüklenirken sadece baslığı.

asdf

yapın sonra video yüklendikten 5 dk sonra para kazanma aktif yapın..

sonra sonucu yazın her defaısnda geçiyor videolarım gecmıyen videom yok.

Kod:
Youtube Telif Hakkı Hilesi %100 - Artık telif hakkından ban yemeyeceksiniz

Dostum iyi hosta baslik biraz yanlis olmus, bunun teliften ban yememe ile alakasi yok..Para kazanmayi aktif etme, yada uzun süren inceleniyor durumunu düzeltme deseydin keske..

Kardeş sen yanlış anlamışsın benim videoyu indirdiğim yer lig tv nin sitesi ordan alıyorum lig maçını dikkat ettiysen lig tv den yüklediğin bir video için youtube sana telif hakkı ihlali yaptığın için uyarı verir ikincisinde banlar istersen yükle dene bir lig tv den video indir 1 gün durdurmaya çalış kanalında burda anlatılan bu lig tv den videoyu indirdin direk yüklersen imkanı yok para kazanmayı aktif edemezsin 30 kere etiket sil sayfa yenile olmaz saatler sonra uyarı gelir belkide yükler yüklemez gelir 2. uyarıda ban yersin ama bu yöntemi yaparsan lig tv yi youtube farkedemez çünkü videdaki logo ile oynandığı için bilemiyor.

Kısaca eğer inceleniyorda kalıyorsa para kazanmayı kapatın. Sayfayı yenileyip başlığı, açıklamayı, kategoriyi değiştirin. İlk başta etiket girmeyin. Daha sonra tekrar sayfayı yenileyin. Para kazanmayı aktif edin. İnceleniyor düzelmezse bu işlemi sürekli yapın. Eninde sonunda beyaz oluyor.

Bende sana diyorumki gir lig tv sitesine indir herhangi bir maçı yükle youtube kanalına hani eninde sonunda beyaz oluyor diyorsunya görelim video çek nasıl oluyormuş beyaz

Karabeka haklı, Renk değiştirmeden artık reklamlar aktif olmuyor istediğiniz kadar isim değiştirin banamısın demiyor :) (ligtv maç özetleri için)

Böyle bir sıkıntım vardı tam üzerine denk geldi.
Teşekkürler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri