youtube telif hakkı turuncu uyarı ne demek

• Kullanıcı Luiscan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Luiscan

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.bobreginibas.com
DX0Ym3

İş Ortağı Doğrulandı
Topluluk kuralları İyi durumda
Telif Hakkı Uyarı • 12 Tem 2014 tarihinde sona erecek
BLOCKED VİDEOS
Video silindi
Başka bir video daha dünya genelinde engellendiği takdirde hesabınız kötü duruma düşecek ve bazı YouTube özelliklerine erişemeyeceksiniz. Daha fazla bilgi edinin

resim de eklemeye çalıştım.

turuncu bir uyarı var bu ne anlama geliyor hesabım sıkıntıya girer mi ne yapmalıyım. yardımcı olur musunuz?

Dünya genelinde yasaklanan video yüklemişsiniz. kanalın +15 dk video yükleme özelliği gitti demek .

tam konuyu okurken aynı uyarı banada geldi. oğuzunda dediği gibi dünya engeli yememeye çalış.

Hortlatmış olacağım fakat aynı durum bende'de var ;

Başka bir video daha dünya genelinde engellendiği takdirde hesabınız kötü duruma düşecek ve bazı YouTube özelliklerine erişemeyeceksiniz " Video silindi "

Yani atıyorum 1 video'da dahi dünya engeli yersem para kazanmaya kapatılacak mı ? Yoksa dünya engeli + engel yiyen videonun silinmesi mi gerek ?

Hortlatmış olacağım fakat aynı durum bende'de var ;

Yani atıyorum 1 video'da dahi dünya engeli yersem para kazanmaya kapatılacak mı ? Yoksa dünya engeli + engel yiyen videonun silinmesi mi gerek ?

Engel yiyen videoyu mecbur sileceksin. Bunun disinda +15 dk uzeri vediolar yukleyemeyeceksin bu ozellik devre disi kaliyor 2 video da dunya engeli yersen

Engel yiyen videoyu mecbur sileceksin. Bunun disinda +15 dk uzeri vediolar yukleyemeyeceksin bu ozellik devre disi kaliyor 2 video da dunya engeli yersen

Telif atan kişi tarafından video zaten silinmiş.Ben silmedim.çalışrığım kategoride zaten sürekli dünya engeli yiyordum.Fakat hem telif hemde video silinince turuncu oldu.

Telif atan kişi tarafından video zaten silinmiş.Ben silmedim.çalışrığım kategoride zaten sürekli dünya engeli yiyordum.Fakat hem telif hemde video silinince turuncu oldu.

Birde telif mi var isin icinde hocam. Soyle anlatiyim.
Telif yediginizde kirmizi renkli olur. 1 dunya engeli yerseniz turuncu olur 2. Dunya engelinde renk kirmizi olur. Telifde 15 dk uzeri videolar yuklemeye devam edersiniz. Dunya engelinde 2. Uyariyi yerseniz bu 15 dk uzeri video yukleme secenegini 1 ay boyunca kaybedersiniz

Birde telif mi var isin icinde hocam. Soyle anlatiyim.
Telif yediginizde kirmizi renkli olur. 1 dunya engeli yerseniz turuncu olur 2. Dunya engelinde renk kirmizi olur. Telifde 15 dk uzeri videolar yuklemeye devam edersiniz. Dunya engelinde 2. Uyariyi yerseniz bu 15 dk uzeri video yukleme secenegini 1 ay boyunca kaybedersiniz

Hocam 1. dünya engeli o zaman yediğim.Yani 1 tane daha 1.dünya engeli yersem +15 dk kaybedeceğim.Para kazanma açık olacak.2.dünya engeli yersem sorun yok o zaman.Çünkü sürekli kırmızı 2.dünya engeli yemekteyim.Şu ana kadar birşey olmadı.

Hocam 1. dünya engeli o zaman yediğim.Yani 1 tane daha 1.dünya engeli yersem +15 dk kaybedeceğim.Para kazanma açık olacak.2.dünya engeli yersem sorun yok o zaman.Çünkü sürekli kırmızı 2.dünya engeli yemekteyim.Şu ana kadar birşey olmadı.

Dedigim gibi 2. Dunya engeli geldiginde sadece 15 dk uzeri video yukleme ozelligini kaybedersiniz. Para kazanmaniz acik sekilde devam eder. Tabiki fazla dunya engeli gelirse kanalinizin kapanma ihtimali artar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri