Youtube Telif İhtarı

doganuzun

Administrator
Kayıtlı Üye
Merhabalar,

Elimde sadece 1 kanal vardı o da günde 15-20 tl getiriyordu, bu gün itibari ile 2 inci telifi yedi, sizce kanalı kökten siliyim mi? Kalan videoları özele mi alayım.. İçeride biriken 200-300 tl para hesaba sorunsuz yatarmı?

Teşekkürler,

gmaılı kokten sımdılık sılme kesınlesınce sılersın . sımdı sılersen alamazsın dıye bılıyorum

gmaılı kokten sımdılık sılme kesınlesınce sılersın . sımdı sılersen alamazsın dıye bılıyorum

zaten telifsiz 1 video kaldı onu da özele aldım, 3. telifi gönderme şansları yok yani.. O zaman ayın sonunda mı silin diyorsunuz.

peki telif alan videoyu silsem o videonun kazancı yatarmı çünkü duruyor şimdi telifli video.

bence özele almalısın benim deneme amaçlı açtığım kanal komple para kazanmaya kapanmıştı fakat adsense paramı verdi (kapandığı güne kadar olan parayı) nadasa bırak kanalı daha tecrübeli olanlar farklı yöntemler sunabilir size

ozel vıdeoyada telıf gelıuyor kı hocam ben mı yanlsı bılıyorum yoksa ozelde bıle telıf atan var

Bende söyle bir soru sorayim.

1-2 Telif alan Kanalin para kazanmasi kapaniyor bu gmail'e ait alt kanallar'da otomatik para kazanmasi gidiyor...

peki 3 telif'de kapanan kanal'daki fark nedir? Alt kanallarin parasimi kapaniyor (yine ayni) yoksa kökten tüm kanallarmi kapaniyor?

Bana aynısı olduğunda gmaili silmiştim ve mayısın 11inde %2 kesintiyle iyi bir miktar kesinleşmişti. Kazancı tehlikeye atmak istemediğim için yapmıştım bunu tavsiye ederim

Bana aynısı olduğunda gmaili silmiştim ve mayısın 11inde %2 kesintiyle iyi bir miktar kesinleşmişti. Kazancı tehlikeye atmak istemediğim için yapmıştım bunu tavsiye ederim

%2 kesinti muhteşem bi rakam :D bende kökten siliyim kanalı yapacak bişe yok... Şu an elde kaldı sıfır kanal bi müddet dinlenmeli..

Cevaplar için teşekkürler,

ozel vıdeoyada telıf gelıuyor kı hocam ben mı yanlsı bılıyorum yoksa ozelde bıle telıf atan var

hocam ben sıkıntı yaşamadım ama arkadaşa da belirttim,daha tecrübeli olanlar farklı yöntemler sunabilir dedim,sizin böyle bir tecrübe ya da bilginiz varsa doğrudur size kesinlikle katılırım. :)

Kanalı sildim bir daha ki ayın 12 sinde görecez ne kadar kesinti olmuş.. Adam gibi bi kanalımız vardı o da sahte teliften gitti.. Sağlık olsun ne diyelim..

ben dün telif yedim 2.telifdi.özele aldım pat bugun de yemiş kanal kapandı :) merak ettiğim birşey var yaşayanlar varsa teliften kapanan kanalın parasını alabiliyormuyduk ? para kazanma kapanma maili gelmedi kanala.Hemen aska kanal bagladım saymaya devam ediyor adsense bu ay 10 unda kapandı geçen aya etkisi olurmu ? mailleri silmelimiyim ?

silmelisin kesinlikle.. ayrıca özelde telif atılmaz diye bişey yok. bazı büyük firmaların paneli var. yüklenen telifli videolar panellerine düşüyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri