YouTube Telif Kaldırma Yöntemi

ne kadar sürüyor geri dönmesi yada hesabı feshetmesi youtube un:D

2000 küsür aboneli 3M izlenimli kanalda deneyecektim vazgeçtim.Boşver arkadaş hesap fesh edilmesin. :D

e-book satın aldık bu bilgi de o e-book içerisinde vardı. bize ücretli sattıktan sonra bu şekilde ücretsiz paylaşması terbiyesizlik olmuş diyorum sadece.

bu yöntem %100 çalışmaz bunu da bilin arkadaşlar. bazı kişilerin hesapları kapatıldı sahtekarlıktan. ben de 1 kanal için mail attım ihtar kalktı ama kanal açılmadı. yani 3 ihtardan kapanan kanalımı açmadı google.

başka bir kanalımdaki 2 video için daha gönderdim e-mail'i, onlarda da bir işlem olmadı.

e-book satın aldık bu bilgi de o e-book içerisinde vardı. bize ücretli sattıktan sonra bu şekilde ücretsiz paylaşması terbiyesizlik olmuş diyorum sadece.

bu yöntem %100 çalışmaz bunu da bilin arkadaşlar. bazı kişilerin hesapları kapatıldı sahtekarlıktan. ben de 1 kanal için mail attım ihtar kalktı ama kanal açılmadı. yani 3 ihtardan kapanan kanalımı açmadı google.

başka bir kanalımdaki 2 video için daha gönderdim e-mail'i, onlarda da bir işlem olmadı.

ilk cümlene katılıyorum. terbiyesizliğin daniskası ve adam seviyesiz kendini bilmezin biri haram olsun verdiğim para.

aarkadaşlar nasıl göndercez ben mesela @gmail uzantılı mail almaya çalıssam bile bu alınmış diyo fake mail alamıyorum adamların aynı maili almıcazmı

İnşallah kalkar telif hocam.Adam telif attı 3 dk sonra awe mail yolladı ödemeler haftaya yapılacak vs vs.
Partnerden atmazlar inşallah sahte telif yüzünden.

valla tam oturmuştu bir kanalım rpm network üstelik güzel gelmeye başlamıştı ama haybeye bir ihtar yedim silmeyi unuttuğum çok gereksiz bir videodan 2 ihtar oldu sinir stress yapmaktansa ya herro ya merro kapanırsa yeni kanaldan devam ederim artık,telif silinirsede kasarız yine sağlık olsun:D

valla tam oturmuştu bir kanalım rpm network üstelik güzel gelmeye başlamıştı ama haybeye bir ihtar yedim silmeyi unuttuğum çok gereksiz bir videodan 2 ihtar oldu sinir stress yapmaktansa ya herro ya merro kapanırsa yeni kanaldan devam ederim artık,telif silinirsede kasarız yine sağlık olsun:D

Silinirse bilgilendirin sonucun olumlu olmasını diliyorum mübarek gün gecesibde :)

ben zaten aldım kitabı o açıdan sıkıntım yokta zaten bu yöntem yaygınlaşmıştı beyler ah bu kadar açık verilmiyordu ama öyle coca formulü de değil yani hatır gönülle herkes bulabilir bu yöntemi ben açıkçası detaylı okumamıştım v1-v2-v3... vs şimdi görünce aklıma geldi

Gürkan'ın ebokları gibi.
10-15 seriye kadar yolu var GoldBook'un.
:D

Yani yazmiyim yazmiyim dedim ama dayanamadım isim vermyeceğim bu konuda kimi risk demiş kimi sahtekarlık bilmem ne demiş.. Ne güzel bir yöntem kullanılmış paylaşıma sunulmuş.. Oturup deniyeceğinize saçma sapan yorumlar yapıyorsunuz.. Daha fazla yazarak dallandırıp budaklandırmak istemiyorum.. Youtube işini yapan adam zaten RİSKİ göze almıştır..

Bu yontem ile 200 telif kaldirildigina inanmiyorum. Birkac kez sonuc alinmistir ama 200 kanal mubalaga.

Ben de ebook aldim ve yontemi denedim.

1. Arkadasin verdigi fake email kaynaklari ise yaramaz. Biri spam a dusuyor, digeri mesajin altina bu email fake tir yaziyor, bir digeri email in hemen ardindan ayni adrese 1 email daha yollayip "Az once aldiginiz email sahtedir" diyor.

2. Her telif kalkmaz cunku bazi telifler [MENTION=1573]Google[/MENTION]pages.plus.com email adresi uzantili. Bu hesapla iliskili email adresi yoktur. Ben cakallik yapip bu email adresinden geliyor gibi email attim, hesap direkt kapatildi.

3. Test icin kendinize email atin. Gelen email de en tepede kocaman "Bu email Gmail tarafindan gonderilmemis olabilir" yazar. Tiklayinca aciklama sayfasinda header bilgilerinin eslesmedigi, email in sahte olabilecegi vs yazar.

5. Bu yontemi ilk denememde hesaptaki telif kaldirildi. Vay be ise yariyor diye 10-15 tane denedim. Bekle bekle sonuc gelmeyince herhalde spam a dustuler diye dusundum.

6. Piyasadaki sahte email aticilardan sonuc alamayinca, kendim php email gonderici yapip denedim. Onda da header bilgilerinde acik acik email in benim host sunucumdan geldigi yaziyordu.

Sonuc olarak o 10-15 telifle alakali tum kanallar kapatildi.

Birkac kez tesadufen & dikkatsizlik sonucu & sans eseri telif kaldirilmis olabilir ama bu surekli calisan bir yontem degil. 200 telif kaldirmak soz konusu dahi degil.

Ben de orada gördüm baktım burada bu konu hakkında herhangi bir paylaşım yok. Denemedim ama çalıştığını umuyorum. Gayet mantıklı gözüküyor.

çünkü bu konu bizim 40tl verip aldıgımız e bookta anlatılıyorduda o yüzden arkadasım!

---------- Mesaj saat 00:37:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:25:27 civarında gönderildi. ----------

ilk cümlene katılıyorum. terbiyesizliğin daniskası ve adam seviyesiz kendini bilmezin biri haram olsun verdiğim para.

Adamın admin olmasına güvendik işte admin olmakla iş bitmiyomuş demekki

Beyler dün attığım mail sonucu telif kalktı,hesabımda 2 uyarı vardı şu an 1 e inmiş,şansım yaver gitti bu sefer.

Beyler bana degil dimi bu cumleler? R10 ve ytozel' de paylasilmis zaten :confused:
sözümüz sana değil hocam, e-book yazarına. bizim satın aldığım e-book'ta vardı bu bilgi.

şimdi kendi reklamını yapmak için ücretsiz yayınlıyor o yüzden lafımız ona.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri