Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
2000 küsür aboneli 3M izlenimli kanalda deneyecektim vazgeçtim.Boşver arkadaş hesap fesh edilmesin.![]()
e-book satın aldık bu bilgi de o e-book içerisinde vardı. bize ücretli sattıktan sonra bu şekilde ücretsiz paylaşması terbiyesizlik olmuş diyorum sadece.
bu yöntem %100 çalışmaz bunu da bilin arkadaşlar. bazı kişilerin hesapları kapatıldı sahtekarlıktan. ben de 1 kanal için mail attım ihtar kalktı ama kanal açılmadı. yani 3 ihtardan kapanan kanalımı açmadı google.
başka bir kanalımdaki 2 video için daha gönderdim e-mail'i, onlarda da bir işlem olmadı.
onun tam yarısına denedim 1000abone 1.5M izlenme,hayırlısı![]()
İnşallah kalkar telif hocam.Adam telif attı 3 dk sonra awe mail yolladı ödemeler haftaya yapılacak vs vs.
Partnerden atmazlar inşallah sahte telif yüzünden.
valla tam oturmuştu bir kanalım rpm network üstelik güzel gelmeye başlamıştı ama haybeye bir ihtar yedim silmeyi unuttuğum çok gereksiz bir videodan 2 ihtar oldu sinir stress yapmaktansa ya herro ya merro kapanırsa yeni kanaldan devam ederim artık,telif silinirsede kasarız yine sağlık olsun![]()
Silinirse bilgilendirin sonucun olumlu olmasını diliyorum mübarek gün gecesibde![]()
ilk cümlene katılıyorum. terbiyesizliğin daniskası ve adam seviyesiz kendini bilmezin biri haram olsun verdiğim para.
e-book satın aldık bu bilgi de o e-book içerisinde vardı. bize ücretli sattıktan sonra bu şekilde ücretsiz paylaşması terbiyesizlik olmuş diyorum sadece.
bu yöntem %100 çalışmaz bunu da bilin arkadaşlar. bazı kişilerin hesapları kapatıldı sahtekarlıktan. ben de 1 kanal için mail attım ihtar kalktı ama kanal açılmadı. yani 3 ihtardan kapanan kanalımı açmadı google.
başka bir kanalımdaki 2 video için daha gönderdim e-mail'i, onlarda da bir işlem olmadı.
Ben de orada gördüm baktım burada bu konu hakkında herhangi bir paylaşım yok. Denemedim ama çalıştığını umuyorum. Gayet mantıklı gözüküyor.
ilk cümlene katılıyorum. terbiyesizliğin daniskası ve adam seviyesiz kendini bilmezin biri haram olsun verdiğim para.
Beyler dün attığım mail sonucu telif kalktı,hesabımda 2 uyarı vardı şu an 1 e inmiş,şansım yaver gitti bu sefer.
inşallah yarın kanalın kapanmaz.
Hayırlı olsun![]()
sözümüz sana değil hocam, e-book yazarına. bizim satın aldığım e-book'ta vardı bu bilgi.Beyler bana degil dimi bu cumleler? R10 ve ytozel' de paylasilmis zaten![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.