Youtube Telifsiz HD İçerik Yükleme - PDF formatında - Yazılı - Görsel - Video Anlatım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşe yaramıyor, önce eşleşen gelmiyor, 1 bilemedin 2 saat içinde eşleşen geliyor.Yani anında gelen eşleşen uyarısını 1-2 saat sonra alıyorsunuz olay bundan ibaret.

Zaten bu kadar basit yöntemle o fullhd filmleri yayınlayabiliyor olsaydım şuan miami'den yazlık bakıyor olurdum, kısaca yok öyle bir dünya...

Videoda bulduğu atıflı sözüm ona fullhd çizgi filmler aslında full hd falan değil.Bildiğin 144p çizgi filmler ancak render programlarıyla 1080p'ye upscale edilmiş videolar.Bu tür videolarda eşleşen yakalamayabilir.

Aktif olarak YÖNTEM ile çalışan ve iletişimde olan 18 kişi var. Buraya yazmak isterlerse yazabilirler. Attığım örnek videolar da tezinizi çürütür.
İçeriğinizden kaynaklı engel geliyor olma ihtimali de var. Biz çalışıyoruz sorun yok. Çizgi film olarak bir kısıtlama yok, istediğiniz içeriği bulun çalışın. Sılanın da müziğini koyduk peppa nın da mickeyin de .

Resim
Resim2 Görüntü

Bende aldım da fakat pek işe yaramadı yüklediğimiz videolar 0 dan yukarı cıkmıyor

Başlık etiket vs düzenler, hangi dillerde izlenim aldığını tespit edip o dilde içerik atmaya başlarsanız izlenim alabilirsiniz. Ek olarak bu çalışmayı siz yapacaksınız, ben videoyu atmayı anlattım izlenime dair bir şey eklemedim. Önerilere çıkma yöntemi için yönetim ile iletişime geçtiğimde forumdaki olaylardan dolayı satış konularının bir süre durduğunu öğrendim. Yazan herkese de elimden geldiğine yardımcı oluyorum.

Tek içerik olarak çalışamazsınız bu şekilde, bakışınızı ve ufkunuzu genişletmeniz gerekiyor, herkesin çalışma şekli farklıdır.. Bir içerikten verim alamadıysanız farklı dillerini deneyin.

Aktif olarak YÖNTEM ile çalışan ve iletişimde olan 18 kişi var. Buraya yazmak isterlerse yazabilirler. Attığım örnek videolar da tezinizi çürütür.
İçeriğinizden kaynaklı engel geliyor olma ihtimali de var. Biz çalışıyoruz sorun yok. Çizgi film olarak bir kısıtlama yok, istediğiniz içeriği bulun çalışın. Sılanın da müziğini koyduk peppa nın da mickeyin de .

Resim
Resim2 Görüntü

Başlık etiket vs düzenler, hangi dillerde izlenim aldığını tespit edip o dilde içerik atmaya başlarsanız izlenim alabilirsiniz. Ek olarak bu çalışmayı siz yapacaksınız, ben videoyu atmayı anlattım izlenime dair bir şey eklemedim. Önerilere çıkma yöntemi için yönetim ile iletişime geçtiğimde forumdaki olaylardan dolayı satış konularının bir süre durduğunu öğrendim. Yazan herkese de elimden geldiğine yardımcı oluyorum.

Tek içerik olarak çalışamazsınız bu şekilde, bakışınızı ve ufkunuzu genişletmeniz gerekiyor, herkesin çalışma şekli farklıdır.. Bir içerikten verim alamadıysanız farklı dillerini deneyin.

Skype'ta böyle demiyordu arkadaş, şimdi bakıyrum tezimi çürütüyor.Ben senin satışını engellemek istesem kaç gün önce buraya yazar bir de üzerine şikayet konusu açardım.

Verdiğin caps 8-10 görüntüleme olmuş yani 5 dakika önce yüklenmiş sonradan eşleşen gelmediğini nerden bilelim, sıla'nın müziği hızlandırılmış ya yavaşlatılmış olamaz mı? Hadi diylim müzik orijinal bir süre sonra eşleşen gelmeyeceğini nerden bilelim.

Tekrar ediyorum hiçbir şekilde işe yaramıyor.

Zaten bu nasıl bir kafa yapısıdır anlamıyorum eğer işime yarasa senin kazanacağın 3-5 kuruş benim umrumda mı olur sanıyorsun.Taktik işe yarıyor olsa 1 ayda 10 binlerce dolar kazandırırdı bana.

Skype'ta böyle demiyordu arkadaş, şimdi bakıyrum tezimi çürütüyor.Ben senin satışını engellemek istesem kaç gün önce buraya yazar bir de üzerine şikayet konusu açardım.

Verdiğin caps 8-10 görüntüleme olmuş yani 5 dakika önce yüklenmiş sonradan eşleşen gelmediğini nerden bilelim, sıla'nın müziği hızlandırılmış ya yavaşlatılmış olamaz mı? Hadi diylim müzik orijinal bir süre sonra eşleşen gelmeyeceğini nerden bilelim.

Tekrar ediyorum hiçbir şekilde işe yaramıyor.

Zaten bu nasıl bir kafa yapısıdır anlamıyorum eğer işime yarasa senin kazanacağın 3-5 kuruş benim umrumda mı olur sanıyorsun.Taktik işe yarıyor olsa 1 ayda 10 binlerce dolar kazandırırdı bana.

Arkadaşım bahsettiğin skype konuşmalarını merak ediyorum.
Polemik havası yaratacaksan rapor edeceğim.
Her şeyi kanıtıyla attım, 5 dakika önce yüklenen bir şey yok.
Üstteki resimlere bakarsan biri ün yükledim önerilere çıkmayı test etmek için birini de 2 eylül de yükledim.
Tarihler ortada, bu konu açıkken videoları da buraya attım.
Gören gördü hızlı mı yavaş mı bilmem 144 mü 720p mi. Neyin derdindesin anlamıyorum :)
Zaten her şeyi açık açık kanıtıyla sunmuşum alan kişilere.
Satış konusunu sonlandırdığım için videoları göremiyor olman normal.
Baltalayacaksınız bari düzgün şeylerle gelin.
Açıkken her şey ortadaydı bir kişi de çıkıp görmedim demesin :)

Arkadaşım bahsettiğin skype konuşmalarını merak ediyorum.
Polemik havası yaratacaksan rapor edeceğim.
Her şeyi kanıtıyla attım, 5 dakika önce yüklenen bir şey yok.
Üstteki resimlere bakarsan biri ün yükledim önerilere çıkmayı test etmek için birini de 2 eylül de yükledim.
Tarihler ortada, bu konu açıkken videoları da buraya attım.
Gören gördü hızlı mı yavaş mı bilmem 144 mü 720p mi. Neyin derdindesin anlamıyorum :)
Zaten her şeyi açık açık kanıtıyla sunmuşum alan kişilere.
Satış konusunu sonlandırdığım için videoları göremiyor olman normal.
Baltalayacaksınız bari düzgün şeylerle gelin.
Açıkken her şey ortadaydı bir kişi de çıkıp görmedim demesin :)

Hemen rapor et hiç durma.

Bu tavrından sonra ben seni rapor edecem emin olabilirsin.

İşe yaramayan bir taktiği satıp bir de zeytin yağı gibi üste çıkma, ayıp.

Hemen rapor et hiç durma.

Bu tavrından sonra ben seni rapor edecem emin olabilirsin.

İşe yaramayan bir taktiği satıp bir de zeytin yağı gibi üste çıkma, ayıp.

Konu yönetime gönderilip onaylatıldığını hatırlatırım.
İkili tartışmalar cezaya yol açar sorununuz varsa lütfen rapor edin.
İşe yaradığını kanıtlarıyla konuda sunmuşum.
İftiranın büyük günah olduğunu bildiğinizi varsayarak hayırlı geceler dilerim.
İsteyene yeni kanıt gönderilir.

Konu yönetime gönderilip onaylatıldığını hatırlatırım.
İkili tartışmalar cezaya yol açar sorununuz varsa lütfen rapor edin.
İşe yaradığını kanıtlarıyla konuda sunmuşum.
İftiranın büyük günah olduğunu bildiğinizi varsayarak hayırlı geceler dilerim.
İsteyene yeni kanıt gönderilir.

Hey allahım hala iftira miftira diyor ya...Benim için o para önemli değil.Senin konunu baltalamak amacıyla iftira atacak olsam 4 eylülde almışım gelir o akşam konuna yazar rapor eder hakkında şikayet konusu açardım.Daha dün üye olmuşsun foruma, bak bakalım kaç senedir üyeyim kaç kişiye iftira atmışım, Kaç tane konuyu baltalamışım?

İftira derken kendi yaptığın şeyin iftira olduğunu farkındasındır umarım.Neyse herkes neyin ne olduğunu görüyor zaten.

taktik olarak bana mantikli geldi bir kac denemem oldu ama izlenim gelmedi ama bence bu bir kriter olamaz daha fazla denemk lazim bence tartisma olmasin yarin biraz bos gunum bir kac denemler daha yaparim [MENTION=52523]solotürk[/MENTION] hocamizdan destek alirim kendiside uygun gorurse konu herkez icin netlesir fikirlerimi yazarim ama kendime adima simdilik erken konusmak istemiyorum cunku birkac icerik ile olacak is degil bir biraz zorlamak lazim sanki ...

taktik olarak bana mantikli geldi bir kac denemem oldu ama izlenim gelmedi ama bence bu bir kriter olamaz daha fazla denemk lazim bence tartisma olmasin yarin biraz bos gunum bir kac denemler daha yaparim [MENTION=52523]solotürk[/MENTION] hocamizdan destek alirim kendiside uygun gorurse konu herkez icin netlesir fikirlerimi yazarim ama kendime adima simdilik erken konusmak istemiyorum cunku birkac icerik ile olacak is degil bir biraz zorlamak lazim sanki ...

Tabiki, akşam saatlerinde online olacağım, iletişime geçerseniz çalışma yapabiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri