Youtube Test ödemesi.

• Kullanıcı technox1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Oh tamam sağolasın. Nezamandır uğraşıyorum daha hiç ödeme almadım 415 tl kesinleşmiş kazancım var geçen 2 ayı toplamı. Normalde bu ayın 21 inde almayı planlıyodum ama banka hesabı açtırmayı geciktirdim biraz geç kaldım neyse artık bidaki aya kaldı artık bu ayın kazancıyla birlikte 700-750 civarı bi miktar olacak inş çekeilirim. Şu aralar ban olayı sardı herkezi bende korkar oldum bişiler olacak diye. O kadar emek verdim para birikti çekemezsem ölürüm ben :D

para kazanması kapanan kanalların oldumu kesınlesme olmadan eger olduysa o para yatmıyo bılıyosun dımı ? yani para kazanması hesap kesınlesmeden kapanan kanalın parası odenmez

20/10/2013 gece yolladım test ödemesi 21/10/2013 saat 20:14 su anda yattı onayladım :D

beyler hesabima 4.8 tl yatmis adsenseden banka onaylamaya gelince hata verior yanlis die. neden acaba ? birde is bankasi icin parayi gonderenin kim olduguna nerden bakabilirim???

Sent from my iPhone using Tapatalk

beyler hesabima 4.8 tl yatmis adsenseden banka onaylamaya gelince hata verior yanlis die. neden acaba ? birde is bankasi icin parayi gonderenin kim olduguna nerden bakabilirim???

genelde o.xx yada 1.xx yatırır. internet bankacılığı en kolay takip yolu.

genelde o.xx yada 1.xx yatırır. internet bankacılığı en kolay takip yolu.

internet bankaciligina giremiyorum bir turlu sifrem hataliymis:D ama mobil uygulamasindan giria yapabiliyorum.

bugün 16:30 da istekte bulunduk. bakalım kaç güne yatacak.

4 tl yatırcaklarını sanmıyorum :D

---------- Mesaj saat 15:08:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:08:06 civarında gönderildi. ----------

bende test ödemesi istedim bugün 9. gün hala tık yok :D bakalım yarın yattı yattı yatmadı naparız burada sorcaz :)
banka hesabını doğru eklediğinden emin ol

4 tl yatırcaklarını sanmıyorum :D

---------- Mesaj saat 15:08:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:08:06 civarında gönderildi. ----------

internet bankaciligina giris yapamiyorum. zaten kimse bilmiyor ibanimi googleden baskasi atmism olamazz ;(

Nasıl emin olcam ? IBAN'ın son 4 rakamı görünüyor. Bir de alacaklı profilinde işletme diyor ben işletme olarak kayıt yaptığımı hatırlamıyorum ? Sıkıntı olur mu?

EDIT:

Arkadaşlar 10. gün oldu ve test ödemesi yattı. 0.17 TL :D Hesabı onayladım. Hadi hayırlısı sıra pin de oda 12'sinde gönderilmiş, bidahaki ay harçlık çıkartırız google amcadan inşallah. :)

neyse tm hallettim. Test ödemeside yatmış hemen. Girdim onaylattım.

Nasıl emin olcam ? IBAN'ın son 4 rakamı görünüyor. Bir de alacaklı profilinde işletme diyor ben işletme olarak kayıt yaptığımı hatırlamıyorum ? Sıkıntı olur mu?

EDIT:

Arkadaşlar 10. gün oldu ve test ödemesi yattı. 0.17 TL :D Hesabı onayladım. Hadi hayırlısı sıra pin de oda 12'sinde gönderilmiş, bidahaki ay harçlık çıkartırız google amcadan inşallah. :)
hayırlı olsun benimde 24 saatten daha düşük zamanda geldi :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri