Youtube Toplu Banlanan Kanalların Ortak Özellikleri

• Kullanıcı Beachturk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

Beachturk

Kayıtlı Üye
arkadaşlar bu toplu ban olayına bir nebze olsun çözüm bulabilmek için banlandığımız kanalların ortak özelliklerini listeleyelim diye düşündüm en azından bir daha ki sefere aynı hatalara düşmeyiz

1- seri maille açılan hesaplar kesinlikle banlanıyor [email protected] [email protected]

2- vps kesinlikle banda ciddi etkenip sabit olduğu için olsa gerek son çalışmamda mailleri seri yapmama rağmen banlandı aklıma bir tek bu geliyor

3- direkt kanal kopyalama banlatıyor x kanaldan y kadar video alıp kanalınıza y kadar video atarsanız ban yiyorsunuz aracağınız video sayısı her zaman y+z ya da y-t gibi farklı sayılarda olmalı birebir aynı ise kapanıyor.

4-

sizinde tespit edebildiğiniz detaylar var ise inceleyelim tartışalım zararı minimuma indirelim

3 numarayı bilmiyordum.

Aynı IP üzerinden üç gün içerisinde altı kanal açılırsa banlanıyor.

Benim bilgisayarımda, kullandığım vdsde sabit ip ama şu ana kadar hiçbir youtube kanalım kapatılmadı. Üstelik 8 aydır bu şekilde kullanıyorum.

3 numarayı bilmiyordum.

Aynı IP üzerinden üç gün içerisinde altı kanal açılırsa banlanıyor.

benim aynı gün açtıgım aynı ip den 20 den fazla kanal aktif halen hocam

---------- Mesaj saat 13:46:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:46:03 civarında gönderildi. ----------

Benim bilgisayarımda, kullandığım vdsde sabit ip ama şu ana kadar hiçbir youtube kanalım kapatılmadı. Üstelik 8 aydır bu şekilde kullanıyorum.

günde kaç adet kanal açıyorsun hocam ya da kaç video

günde kaç adet kanal açıyorsun hocam ya da kaç video

8 ayda toplam 15 adet kanal açtım. Bu 15 kanalın 10'unu son 2 ayda farklı zamanlarda açtım. Günlük yüklediğim video sayısı değişiyor duruma göre. ilk zamanlar günde 100 civarı yüklüyordum. Ama son 2 aydır günde 30-40 arası.

8 ayda toplam 15 adet kanal açtım. Bu 15 kanalın 10'unu son 2 ayda farklı zamanlarda açtım. Günlük yüklediğim video sayısı değişiyor duruma göre. ilk zamanlar günde 100 civarı yüklüyordum. Ama son 2 aydır günde 30-40 arası.

hocam banlanan türler genelde sizin 2 yılda açtığınız kanalı 1 haftada açan kişilerin kanalları sizde sorun yok zaten ayda ortalama 2 kanal istesenizde banlatamazsınız toplu olarak

4 aydır bu ısı yapıyorum kanallarım kapanmıyordu son 1 haftada video yukleme sayısını arttırdım ve kanal kopyalamaya basladım az once baktım en az 20 kanalım kapanmıs

1 haftada 25 kanal actim seri mail li 4 tanesi kapandı onlarında ortak ozelligi etiketi calimasi deniyodum bi kac sahte etiket girmistim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri