Youtube Türkçe kanalımın Para kazanmasını devre dışı bıraktı !!

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Alex

Kayıtlı Üye
Kendim TV'den programlar çekip yayınlıyordum, kanalım yaklaşık 5 aylıktı ve iyi izlenim alıyordum. Ayda 30 dolar bırakıyordu. Bugün bir girdim para kazanma devre dışı bırakılmış, herhangi bir ihtar uyarı hiçbirşey almadım, direk youtube sebep belirtmeden sen bu kanaldan para kazanamazsın dedi. Kanal tertemizdi, tek bir uyarısı bile yoktu ve emeğim vardı. Youtube kanalımı neden kapamış olabilir arkadaşlar ? Birileri kıskançlığına şikayet etmiş olabilir mi sebebini bir türlü anlamadım, biraz üzüldüm, sevdiğim bir kanalımdı.

sebep olmamasi tuhaf yanlislik olmustur youtube ile iletisime gecin

Türkçe mail atabilir miyim, iletişime nasıl geçeceğim youtube ile, mail mi atayım hocam

---------- Mesaj saat 16:30:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:26:18 civarında gönderildi. ----------

kapanınca gmaile gelen bilgi neydi ?

Birden çok telif hakkı ihtarı ve/veya tüm dünyada Content ID engellemesi aldığınızdan hesabınızın para kazanma işlevi devre dışı bırakılmıştır. Hesabınızdan tekrar para kazanabilmeniz için hesabınızın altı ay süreyle iyi durumda olması gerekir.

Hesabınıza bir telif hakkı ihtarı verilmişse geri çekilmesini sağlamaya çalışabilir veya gereken tüm haklara sahip olduğunuzdan eminseniz karşı bildirimde bulunabilirsiniz; bu talebin işleme alınması 10 iş günü sürebilir.

Bir videoyla ilgili olarak tüm dünyada Content ID engellemesi almışsanız ancak gerekli tüm haklara sahip olduğunuzdan eminseniz, hak talebine itirazda bulunabilirsiniz. Engellenen videoları sildiğiniz halde hesabın para kazanma işlevi devre dışı olarak kalmaya devam edebilir.

Hesap geçmişinizle ilgili daha fazla bilgi için lütfen Hesap Ayarları veya Telif Hakkı Bildirimleri'ni, ticari kullanım haklarıyla ilgili daha fazla bilgi için ise Yardım Merkezi'ni ziyaret edin.

Saygılarımızla,

YouTube Ekibi

Hiçbir videomdan telif hakkı almadım oysa ki telif hakkı bildirimlerinde 1 video bile yok hesap durumum da iyi

Türkçe mail atabilir miyim, iletişime nasıl geçeceğim youtube ile, mail mi atayım hocam

---------- Mesaj saat 16:30:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:26:18 civarında gönderildi. ----------

Birden çok telif hakkı ihtarı ve/veya tüm dünyada Content ID engellemesi aldığınızdan hesabınızın para kazanma işlevi devre dışı bırakılmıştır. Hesabınızdan tekrar para kazanabilmeniz için hesabınızın altı ay süreyle iyi durumda olması gerekir.

Hesabınıza bir telif hakkı ihtarı verilmişse geri çekilmesini sağlamaya çalışabilir veya gereken tüm haklara sahip olduğunuzdan eminseniz karşı bildirimde bulunabilirsiniz; bu talebin işleme alınması 10 iş günü sürebilir.

Bir videoyla ilgili olarak tüm dünyada Content ID engellemesi almışsanız ancak gerekli tüm haklara sahip olduğunuzdan eminseniz, hak talebine itirazda bulunabilirsiniz. Engellenen videoları sildiğiniz halde hesabın para kazanma işlevi devre dışı olarak kalmaya devam edebilir.

Hesap geçmişinizle ilgili daha fazla bilgi için lütfen Hesap Ayarları veya Telif Hakkı Bildirimleri'ni, ticari kullanım haklarıyla ilgili daha fazla bilgi için ise Yardım Merkezi'ni ziyaret edin.

Saygılarımızla,

YouTube Ekibi

sebep varmi demekki, hesabiniz iyi durumda olabilir soyle;

esleen ucuncu taraf icerigi demistir silmissinizdir para kazanma durumunu aktif edip ticari haklarina sahip oldugunuzu kanitlayamadiginiz videolar olmustur silmissinizdir yada devre disi birakmissinzdir genel olarak bakildiginda hesabiniz iyi durumda dir ama bu davranislariniz sicilinize islemistir.

---------- Mesaj saat 20:36:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:34:56 civarında gönderildi. ----------

Hiçbir videomdan telif hakkı almadım oysa ki telif hakkı bildirimlerinde 1 video bile yok hesap durumum da iyi

Sunu da ekleyim, bu tur davranislarda youtube uyariyor, haklarina sahip olmadiginiz videolar yuklemeyin hesabinizin feshedilmesine veya parakazanma ozelligini devre disi birakilacagini bildirmek isteriz gibi birsey diyor

esleen ucuncu taraf icerigi demistir silmissinizdir para kazanma durumunu aktif edip ticari haklarina sahip oldugunuzu kanitlayamadiginiz videolar olmustur silmissinizdir yada devre disi birakmissinzdir genel olarak bakildiginda hesabiniz iyi durumda dir ama bu davranislariniz sicilinize islemistir.

vallaha sağlık olsun diyelim 36 abone vardı çok da değildi, peşinden koşmam heralde, sonuçta youtube kapamış sebepsiz yere kapamaz, peşinden koşup enerji harcamayacağım, sağlık olsun diyelim, şimdiye kadar kazandırdıkları yeter.

Kapanana kadar kazandırdığı paralar ertesi ayki adsense ödemesinden kesilmez değil mi? Kanal kapanmadı, sadece para kazanma devre dışı bırakıldı.

---------- Mesaj saat 20:36:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:34:56 civarında gönderildi. ----------

Sunu da ekleyim, bu tur davranislarda youtube uyariyor, haklarina sahip olmadiginiz videolar yuklemeyin hesabinizin feshedilmesine veya parakazanma ozelligini devre disi birakilacagini bildirmek isteriz gibi birsey diyor

İşin ilginç tarafı bu kanalıma yüklediğim hiçbir videodan 3. taraf eşleşme vb. telif uyarısı almadım. Kanalım gerçekten tertemizdi, hiçbirşeyi ihlal etmiyordum, dikkat ediyordum, ama youtube'a ters gelen benim farketmediğim birşey olmuş demek ki, sağlık olsun.

---------- Mesaj saat 16:40:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:39:31 civarında gönderildi. ----------

Geçmis Olsun Hocam Ne Kadar para Kazandınız

Bu kanal bana toplamda 150 dolar bırakmıştır, öyle çok kazanmıyordum, hem türkçe kanal olduğu için hem de 60 videom olduğu için, bu kadar kazandırmıştı, çok şükür diyelim.

Arkadaşlar kanalım gerçekten süt kadar temizdi, hiçbir şey yapmadım aykırı.

Beni işkillendiren şey şu acaba youtube yavaş yavaş çakozlamaya ve temizlemeye mi başladı? Reklamdan para kazanma aktif olmayan Türkiyedeki biz çakalları, Ülkemizi amerika vb. yaptığımızı anlayıp banlamaya başlamamıştır umarım. Çünkü gerçekten temizdi kanal.

Content İD ne demek bu arada?

vallaha sağlık olsun diyelim 36 abone vardı çok da değildi, peşinden koşmam heralde, sonuçta youtube kapamış sebepsiz yere kapamaz, peşinden koşup enerji harcamayacağım, sağlık olsun diyelim, şimdiye kadar kazandırdıkları yeter.

Kapanana kadar kazandırdığı paralar ertesi ayki adsense ödemesinden kesilmez değil mi? Kanal kapanmadı, sadece para kazanma devre dışı bırakıldı.

kapansada alirsiniz, bu tur ornekler var ihtarlardan dolayi fesah edilen hesablarin parasi yattigi gorulmustur kaldi ki sizin ki hafifletici nedenler :) idam yada muebbet yok, 6 ay para kazanamazzsiniz diyor, kazandiginiz para aktirilir diye biliyorum, eger tertemiz oldugundan kesinlikle eminseniz dedigim gibi desdek aliniz

Peki Kaç İzlenim Aldın..

30.000 izlenme alan 1 videom vardı, 5 tane de 10.000 küsür izlenim alan videom, gerisi 1000 küsürlük videolardı. Toplamda 250.000 izlenim almıştım kanalda öyle çok sayılmazdı yani.

---------- Mesaj saat 16:45:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:44:30 civarında gönderildi. ----------

kapansada alirsiniz, bu tur ornekler var ihtarlardan dolayi fesah edilen hesablarin parasi yattigi gorulmustur kaldi ki sizin ki hafifletici nedenler :) idam yada muebbet yok, 6 ay para kazanamazzsiniz diyor, kazandiginiz para aktirilir diye biliyorum, eger tertemiz oldugundan kesinlikle eminseniz dedigim gibi desdek aliniz

ingilizcemiz de yok nasıl yazacağım maili bilmiyorum, ayrıca tam olarak hangi mail adresine atayım itirazı onu tam anlayamadım hocam

---------- Mesaj saat 16:46:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:45:40 civarında gönderildi. ----------

aynı mail banada geldi buda bir operasyonmu :(

para kazanma de-aktif mi oldu sende de videolarda hocam ?

30.000 izlenme alan 1 videom vardı, 5 tane de 10.000 küsür izlenim alan videom, gerisi 1000 küsürlük videolardı. Toplamda 250.000 izlenim almıştım kanalda öyle çok sayılmazdı yani.

---------- Mesaj saat 16:45:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:44:30 civarında gönderildi. ----------

ingilizcemiz de yok nasıl yazacağım maili bilmiyorum, ayrıca tam olarak hangi mail adresine atayım itirazı onu tam anlayamadım hocam

---------- Mesaj saat 16:46:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:45:40 civarında gönderildi. ----------

para kazanma de-aktif mi oldu sende de videolarda hocam ?

mail dün akşam geldi daha kapanmadı

Arkadaşlar kanalım gerçekten süt kadar temizdi, hiçbir şey yapmadım aykırı.

Beni işkillendiren şey şu acaba youtube yavaş yavaş çakozlamaya ve temizlemeye mi başladı? Reklamdan para kazanma aktif olmayan Türkiyedeki biz çakalları, Ülkemizi amerika vb. yaptığımızı anlayıp banlamaya başlamamıştır umarım. Çünkü gerçekten temizdi kanal.

Content İD ne demek bu arada?

bu tur kanallari devre disi birakarak cozum aramadilar, :) turkiye de is ortakligini baslatarak cozume care buldular :) youtube turkiyede is ortakligini baslatti

Content İD

ihtar aldiginiz videolarda itiraz edebilmenizin yolunu acan birsey sanirim ???

Türk kanalım elimdeki en sağlam kanaldı şimdi adsense'e bakıyourm içler acısı sadece 3 tık gelmiş diğer kanallarımdan beni ayakta tutan bu kanalımdı :(

Benim günde 20 dolar getiren kanalım gitti hocam bugün :(

Kanalında para kazanması kapanan kişiler kanal ülkelerini söyliyebilirmi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri