Youtube&Twitch Fiyat|Kalite Yayın Seti(ELGATO 1080/60FPS+ BLUE MIKROFON+LOGITECH C920

VASP

Kayıtlı Üye
Selamlar benim adım Onur Çoktur Vine ve Youtube mecralarında içerik üreticisiyim,
https://vine.co/onur_coktur
https://www.youtube.com/channel/UCpgsTgJgqMjCNoIUA3Iq-ig/videos
İnsanların yüzlerin'de ki gülümsenin sebebi olmayı seviyorum,vine uygulamasında ki 3 yıllık maceramdan sonra kamera şakası ve sosyal deney içerikli youtube kanalım VASP'ı açmış bulundum.

Daha sonrasında bir oyun kanalı açmalıyım ekipmana ihtiyacım var dedim ve araştırmaya başladım,fiyat ve kalite olarak en kaliteli hizmet ile insanların önüne nasıl çıkabilirim?

En önemli ekipmanların ne olduğuna karar verdim,
-Sesim kaliteli olmalıydı, 0 eko net gıcır gıcır.
-Görüntüm cam gibi net ve 0 fps kayması lag vb. sorunlar olmamalıydı.
-Oyun Kayıtlarımı 1080/60 FPS en baba şekilde sunmalıydım kalitem farkım olmalı dedim.
Araştırdım,taradım uykusuz gecelerden sonra şuan yeni alıcısını bekliyen ekipmanlar ile tanıştım.
Test ettim Younow yayını açtım,Sesim Görüntüm süper'di
Bilgisayar'da lol ps4'de fifa oynadım ve kaydetttim
Her şey süperdi,fakat şuan satmak bu ekipmanlara elveda demek zorundayım.

ELGATO GAME CAPTURE HD 60 FPS/1080P
575 TL
BLUE SNOWBAL USB MIKROFON 265 TL
LOGITECH C920 HD PRO WEBCAM 250 TL

Canon 700D takasına açığım

Tüm ekipmanlarımı bir arkadaş alıcak ise indirim yapabilirim, ilk iletişimi pm ile yapabiliriz kalın sağlıcakla :rolleyes:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri