Canlı destek sistemimiz 7/24 aktif adminim, oradan bize her an ulaşabilirler. sitemizde telefon destek var 0312 911 18 04 oradan ulaşabilirler. ulaşmak istediklerinde heryerden ulaşabilirler... şuanda cevap alamayan bir kişi yok mto54 arkadaşımız bakiye yükelemesi yapıldı hesabına zaten
---------- Spam Engelliyici 17:03 ---------- Önceki Mesaj 16:39 ----------
Merhaba mto54, bakiye yüklemen hesabına 5-6gün önce yapıldı. başkaları sana abone olmadıktan izlenme yapmatıktan sonra koinlerin düşmez kesinlikle.
Düşüyorsa da videon izleniyor abone oluyorlar sana düşme konusunda birşey yapamam sana. 0312 911 18 04 whatsaap tan ulaş bana yine yardımcı olayım sana.
Merhaba daha yeni gördüm yazdığınız cevabı Bakiye düşmesi ile alakalı zaten bir sorun yok sorun şu ki vermiş olduğunuz numarayı arıyorum cevap veren yok whatsap üzerinden mesaj atıyorum cevap veren yok konu şu açıkcası bana demiş olduğunuz 24-36 saat içerisinde 4000 saat hallederiz kelimesi ve şuan bakmama rağmen sizin siteden gelen izlenim 10 saat bile değil milleti bu şekilde yanlış bilgi verip kandırmayın yapacağınız işleri söyleyin...