Youtube un en iyi kanalının yüklediği Videoya bak!!!

Piyasanın gideri bu, Nabza göre şerbet ;)

bu adam kaç trilyon kazanıyo çok merak ediyorum

$ 123.8K - $ 1.5M
TAHMINI AYLIK KAZANÇ,

$ 1.5M - $ 17.8M
TAHMINI YILLIK KAZANÇ

yani yılda 35-40 trilyon. bizim askari ücretle çalışıp yaklaşık 1000 yılda kazanacağımız para yani.

adsense ödememi alacağım gün konu açıcam ve internetten ilk para kazanma hikayemi anlatıcam :)

Arkadaş attığı videoya bak demişin ergen demişin de gerçekten adamın yaptığı düşündüğü işi yapmaya kalksak şu ülkeden açık söylüyorum böyle adam çıkmaz. Kaç videosu var bilmiyorum 1000 civarıydı galiba en az 300-400 tanesini seyretmişimdir bir tanesinde bile kahkaha atmadığım olmadı gerçekten çok kaliteli iş yapıyor gerek esprileri tarzı gerek ise editleme kısmında bana göre kazandığı paranın tümünü hak ediyor şu alttaki videoda gerçekten empati yapın o kadar kazanıp bu kadar mütevazi olabilir miyim diye.

Youtube aratın: omegle pewdiepie

kanalın toplam izlenme sayısı
3.356.682.466

ve bu kanalların partner kanal bide üstüne iyi anlaşmalarla partnerlere kayıt olduklarını düşünürsek bu adamın en eski videosuda 3 sene önce olduğuna göre 3 senede 3.356.682.466 izlenmeye ulaşmış..Kısaca beyin burdan sonra error veriyor.

Bu adamın en takdir edilesi yönü, İsveç li olmasına rağmen İngilizce ile bu kadar komik olabilmesi.

Bravo topluluk atın kanalı kapattırın, benim değilse kimsenin olmasın!

Üstad, seni fena kızdırmışlar. 2-3 günden beri tütüyorsun mesajlarında. Ama haklısın. Şu imha timine ne oldu üstad? ytpara'da hakeden hesap ve kanalları kapattıracak çok sayıda kişi var biliyorsun. Bence hedef görsünler yeter.

Konuyu açan arkadaş kanımca dalgasına demiş topluluk atın diye :D bende kimin kanalımış diye baktımda pewdepie geçler dağılın youtubenin en popüler kanalları arasında en başı çekenlerden birisidir bilmiyenlere duyurulur varsa tabi .

adamın toplam izlenmesi 3.356.682.466 adam ilk açtığından beri adsense kullanıyorsa şayet. 3.356.682.466 görüntülenmenin yarısı eşleşmeyen reklam olsa.geriye kalır 1.678.341.233 görüntüleme.bu adam en düşük ihtimalle sayfa TO %3 olsa 1.678.341.233 x 0,03 den 50.350.236 tık alır.en düşük ihtimalden tbm si 0,11 kuruş olsa 50.350.236 x 0,11 den 5.538.526 tl yapar :D buda minumum un minumum u :) kısaca Zenginin malı züğürdün çenesini yorar demiş atalar :D

adamın toplam izlenmesi 3.356.682.466 adam ilk açtığından beri adsense kullanıyorsa şayet. 3.356.682.466 görüntülenmenin yarısı eşleşmeyen reklam olsa.geriye kalır 1.678.341.233 görüntüleme.bu adam en düşük ihtimalle sayfa TO %3 olsa 1.678.341.233 x 0,03 den 50.350.236 tık alır.en düşük ihtimalden tbm si 0,11 kuruş olsa 50.350.236 x 0,11 den 5.538.526 tl yapar :D buda minumum un minumum u :) kısaca Zenginin malı züğürdün çenesini yorar demiş atalar :D

Kanal partner,
Ayrıca eminim ki bu adamın özel anlaşması vardır partneriyle. Öyle kesintidir, kanalın parası ödenecek midir falan sorunları yoktur :) Geçen haberlerde 21 milyon$ diyorlardı. Bence fazladır

Bu işin sırrı minecraft sanırım. Hiç öğrenip oynamaya niyetim yok ama bu adamın ilk videosu minecraft, onun dışında bir çok kanal var minecraft üzerine videolar barındıran. Napsak ki.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri