Youtube un en iyi kanalının yüklediği Videoya bak!!!

Beyler telif attım :p adam benim 3-4 ay sonraki projemi çalmış resmen ayıp yahu ayıp nerede kaldı özgünlük !! yalnız daha bi cesaretlendim ha şu aynı adamı 2 kareye koyma işini birde şu green screen işini çözebilseydim iyiydi :/

21 milyon dolarcık kazanmış haberlere çıktı :)

korkunç rakamlar dönüyor bu akşam saat 9-10 gibi 1.250.000 lerdeydi izlenme sayısı şu an 1.750.000 lerde:D

hayır biliyorumda rakamlar hayal edilemeyecek düzeyde,ana sayfada adam zaten (en azından ingilteden girişlerde) saatlerdir,bu bile az aslında:D

Bu işin sırrı minecraft sanırım. Hiç öğrenip oynamaya niyetim yok ama bu adamın ilk videosu minecraft, onun dışında bir çok kanal var minecraft üzerine videolar barındıran. Napsak ki.

birçok derken milyonlardan bahsediyorsun belkıde.:d
ne saçma sapan oyunmuş ya o bildiğin lego.

Birde çocugu istatistikleri kontrol ederken düşünsenize.

1 saatte 500k izlenim aldım, nerde hata yaptım ki.

Ne yaparsan yap. Kapanmaz o kanal kolay mı sanıyosun dostum ya. Adam youtube'nin sembol'ü haline gelmiş.

Arkadaşlar gerçekten bu kanalı kapattırmak gibi bir imkan olsa elinizde yapar mıydınız??

Soruyu sormam bile hata aslında bir çoğunuz eminim ki ''kapansın ya yeter o kadar kazandığı'' diyeceksiniz ve kapattıracaksınız kanalı.

Halbuki adam kimsenin videosunu çalmıyor,spam yapmıyor.Kendi videolarını çekip yükleyip para kazanıyor.HELAL OLSUN demekten başka bişey düşmez bize.O topluluktan kapattıracak olan arkadaşa da youtube hayatında başarılar! (Tabi böyle bişey mümkünse)

Konuyu açan arkadaş kanımca dalgasına demiş topluluk atın diye :D bende kimin kanalımış diye baktımda pewdepie geçler dağılın youtubenin en popüler kanalları arasında en başı çekenlerden birisidir bilmiyenlere duyurulur varsa tabi .

aynen kardeş. işin dalgası bi tarafa böyle adamların kanalı kolay kapanmaz orası kesin fakat adamların bazı videoları +18 gibi görünüyo fakat nasıl topluluk yiyolarmı yemiyolarmı merak ettim. bide bu adamlar parayı kırınca kafayı sıyırıyolar sanırım :)

youtube aslında kanalı bir nedne bulup kapatsa kendıne yararı olur
adam ün yapmış artık.. sünnet fotoğraflarımı göndersem, onlardan slayt yapsa koysa anında 1m izlenim alacak.
yani artık ne koyduğu önemli değil bunun

Arkadaşlar gerçekten bu kanalı kapattırmak gibi bir imkan olsa elinizde yapar mıydınız??

Soruyu sormam bile hata aslında bir çoğunuz eminim ki ''kapansın ya yeter o kadar kazandığı'' diyeceksiniz ve kapattıracaksınız kanalı.

Halbuki adam kimsenin videosunu çalmıyor,spam yapmıyor.Kendi videolarını çekip yükleyip para kazanıyor.HELAL OLSUN demekten başka bişey düşmez bize.O topluluktan kapattıracak olan arkadaşa da youtube hayatında başarılar! (Tabi böyle bir şey mümkünse)

Aynen adam özgün çalışıyor, gerek gülüyor gerek kahkaha atıyor gerek şişme bebeklerle sevişiyor :D ama özgün yapacak bir şey yok. :)

youtube aslında kanalı bir nedne bulup kapatsa kendıne yararı olur
adam ün yapmış artık.. sünnet fotoğraflarımı göndersem, onlardan slayt yapsa koysa anında 1m izlenim alacak.
yani artık ne koyduğu önemli değil bunun

Kesinlikle katılıyorum. Şu saatten sonra video ya sadece A harfi koysa 2 dk lik video oluştursa dediğin gibi 1m izlenim alır. Çünkü mantıken baktığımızda 20m den fazla abonesi var. 20 de 1 i her halukarda izleyeceğine göre 1m izlenim alır.

birçok derken milyonlardan bahsediyorsun belkıde.:d
ne saçma sapan oyunmuş ya o bildiğin lego.

Birde çocugu istatistikleri kontrol ederken düşünsenize.

1 saatte 500k izlenim aldım, nerde hata yaptım ki.

" 1 saatte 500k izlenim aldım, nerde hata yaptım ki." of yarıldım ya gülüyorum şu an :D gerçekten öyle düşündüğü zamanlar oluyor mu acaba :D (:

Ayrıca gerçekten çok iğrenç bir oyun yemin ederim nasıl bir grafiktir o öyle ya 128bit midir nedir anlamadım gitti. Arada spam çalışıyordum önceki kapanan kanalımda, bir tane yeni çıkan versiyonunu download şeklinde videonun adını yazmışım tabi toplu halde çektiğim için farkında değildim, 2 günde 3600 izlenmiş ama kanalın para kazanması kapalıydı, sonra o videoyu para kazanan kanala aktardım 1000 izlenimde orada aldı. Tabi benim için yüksek rakam olduğu için sevinmiştim. :o

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri