Youtube Ünlem Gecme Deneme Amaçlı Ünlemli Video linki

paylaşında bilelim hocam ego tatminci tayfa yeterince kalabalık sizde katılmayın

kardesım deneme asamasındayım ama suanda % 100 basarılı cok sukur ALLAH ıma. dıgr kanallarda yakamadıgım vıdeoları yaktım ama . dedıgım gıbı denme asaması . basarılı olursa paylasırım

report edilecek bir durum yok ben sorana söylüyorum. İşine gelmeyen report ediyodur onlarıda engelleyemem report eden eder beni bilen biliyo sorana bunu şunu yap diye söylerim kaç tane pm atan oluyor geri çevirmiyorum kimseyi :rolleyes:

pm bak :D

öyle de deme be hocam :/ emeksiz yemek olmuyor ki illaki emeğin varda paylaşta bizde görelim gülcemalini yeşilin :)

valla hocam ıst ölümlü dünya herkesınbı derdı var sızınkıler unlem benımkılerde ındex sorunu. izlenim olmuyo o sıkıntım var

tabiki yapar ben ben yüklediğim videoyu ister 1 dakika ister 3 saat full hd atarım bot 360p atar aramızdaki fark bu olur ben izlenim ile abone basarım botdaki kanallar cırmalar durur

Kardeş camtasia ile mi yapıyorsun senin için sakıncası yoksa paylaşabilirmisin.
burdan veya özelden.ve eşleşeni dünya genelinide geçebiliyormusun bu yöntemle.

youtube sitede olan videolarda ünlem mi verir yoksa telif mi verir arkadaşlar yüklediğim bazı videolar youtube da süreleri farklı olmak suretiyle bulunuyor bu yüzden ünlem alıyor olabilir miyim ?

usta deneme aşamasında olduğun yöntemi söyle bizde deneyelim :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri