Youtube Ünlem Geçme Gelişme

• Kullanıcı doganuzun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

doganuzun

Administrator
Kayıtlı Üye
Merhabalar YTpara üyeleri,

1,5 saatlik bir video yu kanala attığım da ünlem aldım, daha sonra aynı video yu tekrar kanala attım fakat para kazanmayı açmadım, yükle deyip video denetliyicisine girdim, ordan yeni yüklediğim video yu seçtim, ışığı tamamen kapattım ve para kazanmaya açtım anında dolar yandı ama siyah video da sonra dan bu video yu orjinala çeviremedim yada beceremedim.(Burda sizin tavsiyeleriniz önemli orjilana dönebiliyor mu) 2. olarak aynı video yu video düzenleme de 5-6 böldüm ama tek video gibi gözüküyor aslında parçalanmış halde para kazanma direk yandı.. Bunları değerlendirebilirsiniz diye düşündüm, amacım fayda sağlamak..

Teşekkürler denemelerinizi paylaştığınız için birçok kişinin zamandan kazanmasını sağladınız.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

zaten bu olayı bota entegre etmiş bir arakdaş var, ddiğiniz gibi videoyu yüklüyorsunuz, daha sonra video düzenleden renkleri ile oynuyorsunuz ve farklı kaydet diyorsunuz, tekrar kopyasını oluşturuyor ve daha sonra kopyasının üzerine geliyorsunuz dolar yandımı orjinaline çevir diyorsunuz o zaten orjinaline çeviriyor , ben elle bu dediğinizi uyguluyorum ama 30 videodan sonra o düzenlemeler de ünlem olmaya başlıyor iki kez test ettim ikisinde de aynı şekilde oldu bende bıraktım..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri