O zaman bu şekilde 1000 lerce paylaşım yapılabilir değil mi hocam?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
O zaman bu şekilde 1000 lerce paylaşım yapılabilir değil mi hocam?
Diğer videolara telif gelebilir.2 videonu sildiğin için kanalın izlenmesi çok yavaşlayacaktır.
kanalda 2 kategori vardı o kategorideki tüm videoları sildim
kalan kategoriye güveniyorum gelmes kategoride benden başka 2 kişi var hiç islenme almamışlar kanalı silsem otomatik yükselecekler
yeni kanal açıp burdan destek verdikten sonra silmeyi düşünüyorum
öğrenmek istediğim şey kanalı diğer adsenseye taşırsam ve orda adsense yada kanalın başına bişey gelirse şuanki adsenseme sararı olurmu ?
Yeni telifler gelirse 2 adsense de gidebilir.
[MENTION=26860]Drop[/MENTION] hocam bunun sayesinde ilk sıraya çıkardım fakat izlenim gelmiyor anormal bir durum var neden olabilir ? normalde doğal bir şekilde ilk sayfaya çıkan videom oldu ama aşırı izleniyordu bunda video öldü resmen ama ilk sayfada video
Çok karışık ve uzun bir işlem.Burda anlatmak ta uzun sürer.Uygulamak daha da sorunlu olur.İnternette bir resim buldum.Buna benzer bir ağ düşünebilirsiniz.Eklediğiniz tüm videolar bu sitelerde yayınlanıyor.100 dolardan 300/400 dolara kadar bu işi yapanlar var.Veya siz oturup tek tek yapacaksınız.
Tüm bu sitelerden kanalınızı otomatik bağlantı oluşuyor.
![]()
[MENTION=26860]Drop[/MENTION] hocam acaba bu tarz kategorilerde deneme şansınız var mı, surprise eggs, playdhoh gibi, bence bu tarz kategorilerde ilk sayfaya geçerseniz, önerilenlerden izlenim almazsanızda yine ilk sayfadan iyi izlenim alır kısa süre içinde önerilenlere girebilirsiniz
denendi simdilik sonuc olumsuz ızlenım tam bıtmedı ama hala
Şuan kaç saatir izlenim alıyorsunuz?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.