Youtube unlisted yöntem para kazanma

• Kullanıcı Drop
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Siz denediniz mi hocam bunu.
Mesela blogta göstereceksek videoyu, bloga mı reklam yerleştirmemiz gerekiyor?
Listedışı videolarda reklam gösterilmiyor diye biliyorum ben.

"Reklamlar görünmeye başlamadan önce videonuz standart bir inceleme işleminden geçer. Videonuzdaki herhangi bir içeriğin veya içeriğin tamamının gerekli tüm ticari kullanım haklarının sahibi olduğunuzu kanıtlayan bilgileri göndermeniz istenebilir. Para kazanmayı yükleme sırasında etkinleştirir ve videonuzu özel veya liste dışı olarak ayarlarsanız bu şekilde kalır ve herkese açık hale getirmediğiniz sürece videonuzla birlikte reklam gösterilmez."

Bunu kontrol etmem lazım youtube reklamlarını 2 aydır açmıyorum.

Burda gözüküyor.Yine de emin olmak lazım

http://unlistedvideos.com/v/youtube-ciKSMHYsdH8.html

a2LvER.png

rZ343N.png

"Reklamlar görünmeye başlamadan önce videonuz standart bir inceleme işleminden geçer. Videonuzdaki herhangi bir içeriğin veya içeriğin tamamının gerekli tüm ticari kullanım haklarının sahibi olduğunuzu kanıtlayan bilgileri göndermeniz istenebilir. Para kazanmayı yükleme sırasında etkinleştirir ve videonuzu özel veya liste dışı olarak ayarlarsanız bu şekilde kalır ve herkese açık hale getirmediğiniz sürece videonuzla birlikte reklam gösterilmez."

Son düzenleme:
ben bu toplu msj olayını askıya alınan kanalın aboneleri için düşünmüştüm.kanal askıya alınsa da abone olan kullanıcıların mailleri gmailde duruyor...tek tek uğraşılmaz toplu programı yapılır mı diye aklımdan geçmişti...

Liste disinda reklamlar gozukuyor ,denedim daha once , adsense yansiyor kazanclar , soyle bir olay var , goruntulu reklam cok seyrek cikiyor sadece.

Koskoca firmaların youtube de arama yaparak mı telif attığını sanıyorsun

Koskoca firmaların youtube de arama yaparak mı telif attığını sanıyorsun

Content id programına üye ise liste dışı,gizli videolarıda görüyorlar diye biliyorum.Zaten içeriğin gerçek sahibi emin olun ki ayda 1 ya uğrar ya uğramaz.Bu taktikle sahte telifçilere karşı + puan kazanabiliriz.Google aramlarda da çıkmayacağı için sorun olmayacaktır.

Mobil olarak gönderildi.

Content id programına üye ise liste dışı,gizli videolarıda görüyorlar diye biliyorum.Zaten içeriğin gerçek sahibi emin olun ki ayda 1 ya uğrar ya uğramaz.Bu taktikle sahte telifçilere karşı + puan kazanabiliriz.Google aramlarda da çıkmayacağı için sorun olmayacaktır.

Mobil olarak gönderildi.

zaten google aramalarından fazla hit gelmiyor.Çoğu önerilen videolardan geliyor.Bu taktikle video,önerilen videolar da gözükürse fazla etkisi olmaz bu taktiğin diye düşünüyorum

zaten google aramalarından fazla hit gelmiyor.Çoğu önerilen videolardan geliyor.Bu taktikle video,önerilen videolar da gözükürse fazla etkisi olmaz bu taktiğin diye düşünüyorum

Hocam liste dışı olunca da çıkıyor mu önerilen videolarda ? Çıkmıyor diye biliyorum ama

Mobil olarak gönderildi.

YOUTUBE aramadan gelen hiç olmayacaktır.Tavsiye de edilmeyecektir.

---------- Spam Engelliyici 01:34 ---------- Önceki Mesaj 01:29 ----------

Taktiği doğru anlamak lazım.Burda youtube araması dışındaki faktörleri kullanmaktan bahsetmeye çalıştım.İngilizce konuşan ülkeleri düşünün ya da ingilizce bilen ülkeleri.Sadece twitter trend topiclerinde paylaşılsa bile önemli ziyaretçi gelecektir.Telife çözüm olacak diye bir iddiam yok.Ama sahte telif-flagları minimum düzeye indirecektir.İsmi kemal sunal olan creed filminin content id'ye takılması nasıl olur bilemiyorum.Bilenler yazabilir.

Hocam eline sağlık gzüel paylaşım bunu bir şekilde otomasyona dökmek lazım tek tek zor olur..

ellerinize saglik, yine dokturmussunuz, Allah razi olsun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri