Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ewet ben kullaniyorum/aylik 15 tl odemen gerekiyor
ingilizceyi rusçaya çevirebiliyor mu mesela ? çeviri önemli benim için.
Merhabaprogramın adı nedir peki . nasıl temin edebiliriz. ben nolur ne olmaz baska bi kanalda kullanıp ana adsense ilişkilendirme yaparım yine de.
Merhaba
Youtube Upload Sistemi. / Aylık 15 TL / Botlu
aylık 15 TLden sattığım bot buradandır.
Toplu upload vardır. kanaldan video çekme vardır.
Bir videoyu aynı anda birden fazla kanala gönderebilirsiniz.
Translate özelliği eklenecek yakındır. az kaldı yani.
diğer özellikleri belli. hiçbir upload botunda olmayan özellikler mevcut.
Sıkıntı yok hocam. beklerim her daim buradayımvideoyap.com hocam benim sorum kaldı varmı bildiğiniz dil çeviren bot ?
---------- Mesaj saat 22:51:09 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:49:52 civarında gönderildi. ----------
hocam translate özelliği eklendimi botu satın almak istiyorum ? şuan alırsam diğer botlar elimde kalır onların süresi var 15-20 gün.
Sıkıntı yok hocam. beklerim her daim buradayım![]()
pardon soruyu yanlis anladim\videolarin etiket aciklama ve video ismini bilgisayarina indirmeden hizli bi sekilde kanalima yukluyor/benim kullandigim bot
---------- Mesaj saat 23:00:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:59:13 civarında gönderildi. ----------
tavsiye ederim/arkadas skyp ve teamwiwerde de yardimci oluluyor
Sıkıntı yok hocam. beklerim her daim buradayım![]()
evet hocam benimde gözüme hoş gözüktü bot almayı düşünüyorum.
---------- Mesaj saat 23:03:53 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:02:53 civarında gönderildi. ----------
hocam en geç ne zamana kadar eklenir translate özelliği ? istediğimiz her dile çevirebilecek miyiz ?
sunucu aldım. teslim edilmesini bekliyorum şuanda. en geç haftaya eklenmiş olur. ama haftaya da kalmayabilir.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.