Youtube Upload Sistemi. / Aylık 15 TL / Botlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam bir kanaldan 50 video çektim. fakat bugün bakınca bütün videolara 3. eşleşme uyarısı çıktı. Daha önce bu kanaldan çekim yapıyordum. Acaba 50 tane birden çektim diye youtube böyle bir sorun mu oluşturdu. Toplu video yükleyip böyle sorun yaşayan var mı?
Daha önce hiç böyle bir şey görmemiştim. 50 videodan 48ine 3.taraf eşleğini geldi. Enteresan:(

bende çektim hocam ancak hiç yaşamadım o tür sorunu. kanal ismni pm alabilir miyim

bende çektim hocam ancak hiç yaşamadım o tür sorunu. kanal ismni pm alabilir miyim

Splashnews
hocam bu kanaldan daha önceleri birçok video yüklemişliğim var. yuotube fasterla çoklu çekim yapmıştım. Ancak hiç böyle bir şey olduğunu görmedim. 50 videonun 48 i 3. eşlenik içeriği uyarısı verdi.

evet hocam paypal kabul etmekteyim

---------- Mesaj saat 04:25:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:25:43 civarında gönderildi. ----------

Splashnews
hocam bu kanaldan daha önceleri birçok video yüklemişliğim var. yuotube fasterla çoklu çekim yapmıştım. Ancak hiç böyle bir şey olduğunu görmedim. 50 videonun 48 i 3. eşlenik içeriği uyarısı verdi.

o kanaldan 50 adet ekledim bende hocam ancak hiç 3.Telif ile karşılaşmadım hocam.

Domainde sıkıntı var hocam. adresi pm attım

5 kanaldan fazla ekleme yapmayı sınırsız yapmıyorsanız bile bi 15 en kötü 10 a çıkarırsanız mükemmel olur, youtube uploeder sürem bitsin 2-3 gün içinde ödemenizi yapacağım. Pm den atacağım botlarıda eğer ekleye bilirseniz sevinirim

5 kanaldan fazla ekleme yapmayı sınırsız yapmıyorsanız bile bi 15 en kötü 10 a çıkarırsanız mükemmel olur, youtube uploeder sürem bitsin 2-3 gün içinde ödemenizi yapacağım. Pm den atacağım botlarıda eğer ekleye bilirseniz sevinirim

Tabi hocam siteleri atarsnaız inceler dönüş yaparım size.
sistem için her ek +5 hesap için +5 TL ödeme almaktayım

skype adresimi yolladım hocam görüşelim vereyim deneme hesabını

arkadaştan deneme hesabı aldım önce 2 3 gündür kullanıyorum skypide sormadıgım soru kalmadı,arkadaş her soruma her problemime içtenlikle cevap verdi,gerçekten ilgili bir arkadaş,şuan hız olarakta çok iyi oldugunu söyleyebilirim zaten bu günde arkadaşa ödeme yaparak aldım botu,aslında başka bir bot kullanıyorum memnunum amam bu da olmalı dedim hem özellikleri bakımından çok iyi hem her an program yapımcısına ulaşabiliyorsun.tavsiye ederim

teşekkürler . satışa devam arkadaşlar yakında yeni tanıtım ve yeni konu ile tanıtım yapılacaktır.

Gönderildi Demo hesabınız 1 saatlik olarak 01:52 de bitecektir.

Ben de aldım, ancak sunucu değişince çok daha güzel olucak, sistem çok sağlam ama maksimum verim için biraz daha hızlanmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri