Youtube Uploader # 70 Bot # Sadece 15 TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yav arkadaş ilgilen şununla ya yüklemeye çalıştığım videonun süresi 30 dk bot yüklüyor bi bakıyorum video süresi3 dk 5 dk nasıl bir iş

şuan programla youtubeden video yükleyemiyorum.
Sizde de aynı sorun var mı arkadaşlar?
3 gündür yüklemiyordum. Tam video yükleme aşkı geldi,o aşkımızı da program söndürüyor :(

aslında programı devamlı kullanmak istiyorum, ama
sıkıntı oldugunda sahibine ulaşmak gerçekten dert oldu.
buna bi çözüm üretebilir inşallah prıgramın sahibi.

Celalettin Bey,
Lütfen biraz ilgilenin artık şu programdan lütfeeeeeeen.
Bugün video yükleme hevesim ne de güzel gelmişti. 2-3 uğramaz buralara :(

Sistem çok güzel giderken ilgisiz bırakıldı malesef :/

Neden bu insanlar bir malı satana kadar her şey sorunsuz olacak merak etmeyin izlenimi bırakıp malı sattıktan sonra tam tersi olmaktadır :)
Bu sistemin sahibi en azından forumdan en aktif olan birine telefon numarasını vermelidir. Herhangi bir sorun olunca forumu temsilcisi olarak telefon numarasını alan kişi, programın yapımcısını bilgilendirmeli ve sorunlar hızlı bir şekilde düzeltilmelidir.
Şimdi bekle ki Programcı arkadaş gelsinde programı düzeltsin. 2 -3 güne gelmez buraya. :(

Hocam bendex in hesabının süresi dolmuş 2 gün önce ödeme yapmıştık onu uzatmayı unutmuşsun

Youtube Uploader nekadar süren kaldıgı yazan biyer varmı, ben göremedim.

ayrıca hiçbirbot çalışmıyor,lütfen artık en azından foruma bi dönüş yapın,
sorunlar hallolacaken, kısa zamanda vs vs,

saol cagdaser
bu arada botlar düzelmiş şu an youtube liveleak ve birkaç bottan denedim sorunsuz yükleme yapıyor

youtube botu yine çalışmıyor.Şuna bir el atarmısın arkadaşım.

Celalettin hocam ödeme yaptım.Kullanıcı adı ve şifre bekliyorum.Bilgilerinize...

botlar yine patlamış dün düzeldi bugun yine patlamış botlar yükleme yapmıyor.nabıcaz şaşırdım,celalettin bi dönüş yap artık

botlar yine patlamış dün düzeldi bugun yine patlamış botlar yükleme yapmıyor.nabıcaz şaşırdım,celalettin bi dönüş yap artık

Anladığım kadarıyla botlarda sıkıntı var.Vay arkadaş ne şansızım ya : ) neye elimi atsam kurutuyom.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri