Youtube Uploader # 70 Bot # Sadece 15 TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Databilim

Kayıtlı Üye
Youtube video yüklemek artık çok kolay olacak.

Sistemimizde bulunan botlar sayesinde videoların linki ile; başlık, açıklama ve etiketini kolayca çekebilir videoyu Youtube hesabınıza yüklemeden önce düzenleyebilirsiniz.

Yükleyeceğiniz videolara;

• Logonuzu basabilir, [AKTİF]
  • Altyazı ekleyebilir,
  • Video süresini ayarlayabilir, [AKTİF]
  • Video boyutlarını kırpabilir, [AKTİF]
  • ve Videonun sesini silebilirsiniz.. [AKTİF]

Yüklediğiniz videoları;
  • Blog sistemlerine gönderebilir, [AKTİF]
  • Ping sitelerine pingleme yapabilir, [AKTİF]
  • v2 sürümünde pligg sitelere imleme yapabilirsiniz..

Sistemde ki botları incelemek ve satın almak için: Youtube Uploader

İletişim (SKYPE) : celalettinerbulut

Kullanım videolarımız hazırlanmaktadır.

1-) Youtube Uploader - Ana Hesap Ayarları​

Youtube Uploader - Ana Hesap Ayarları - YouTube

2-) Youtube Uploader - Youtube Hesap Ayarları​

Youtube Uploader - Youtube Hesap Ayarları - YouTube

3-) Youtube Uploader - Youtube Upload İşlemi​

Youtube Uploader - Youtube Upload İşlemi - YouTube

4-) Youtube Uploader - Logo Ayarı ve Ekstra Kullanımları​

Youtube Uploader - Logo Ayarı ve Ekstra Kullanımları - YouTube

Şu anda sistemimizde 70 adet bot bulunmaktadır. Müşteri istekleri doğrultusunda yeni botlar eklenecektir..

Sistemin kullanımı çok kolaydır. Herhangi bir video sitesinden linki kopyalayıp tek bir form içine kopyalayıp video bilgilerini çek diyorsunuz bütün bilgiler karşınıza geliyor.. Ayrı ayrı onlarca bot kısmı yok! Bot aramak yok herşey tek form üzerinden :)

İstediğiniz kadar kanal ekleyebilirsiniz. Kanal sınırlaması bulunmamaktadır..

Yüklediğiniz videolar sistemimizde kayıt altına alınmaktadır.. Böylece kanalınız herhangi bir sebepten ötürü kapanırsa daha önce yüklediğiniz videoları kolaylıkla yeniden yükleme imkanına sahip olacaksınız..

Satış Başlamıştır..
1 AYLIK KULLANIM BEDELİ 15 TL'dir​

Multi Konudur: Youtube Uploader # 70 Bot # Sadece 15 TL - Google Fan Webmaster Forum

Hocam bişey dikkatimi çekti hep bişeyler yapıyorsunuz sonunda yükledi diyor ama hiçbirinde youtube hesabını açıp videonun halini göstermemişsiniz. Yüklendi yazdıktan sonra youtube kanalızı açın bir bakalım etiketler nasıl başlık nasıl içerik nasıl görelim.

Hocam bişey dikkatimi çekti hep bişeyler yapıyorsunuz sonunda yükledi diyor ama hiçbirinde youtube hesabını açıp videonun halini göstermemişsiniz. Yüklendi yazdıktan sonra youtube kanalızı açın bir bakalım etiketler nasıl başlık nasıl içerik nasıl görelim.

Onu hiç düşünmemiştim.

Youtube apisini kullanarak upload işlemi yapıyoruz hocam, kategorisi etiketi başlığı açıklaması sistemde ne şekilde girerseniz o şekilde yükleniyor pm ile gönderdiğiniz sitenin botuda eklendi sisteme :)

fiyat çok uygun denemek istiyorum beğenirsem alacağım kesinlikle teşekkürler hayırlı satışlar

dostum demo bilgileri alabilirmiyim incelemek istiyorum devamında elbetteki alışverişimiz olacaktır memnun kalırsam.

karabela ve bendenx nickli üyelere satılmıştır :d

k.dışı: (: böyle yapıyorum dişlerim gözüküyor alışkanlık kusura bakmayın (:

sistemdeki botları yazarmısınız
ve demo bilgilerini bende alıyım

demo bılgısını bende alıyım olayı anlayamadım tam

yaklasık 1 aydır kullanıyorum kısser aldıkdan daha sonra tanıstım youtube uploderle 2 gun önceye kadar kısser ı sadece etıket aracı ıcın kullanıyordum suan youtube uploder botuna etıket aracıda eklendıgı ıcın hıc kullanmıyorum cok kalıtelı bır sıstem yenılıklerın devamını beklıyoruz ki şuan zaten dıger butun botlardan daha donanımlı ve ucuz , hayırlı bol satıslar dılerım kardes.

Hocam buraya yazıyon ama pm cevap yazmamışsın şu tanıtım ayarını bir yapsanda blogları doldursam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri