Youtube üstatlarının yardımına ihtiyacım var !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

burakcinar

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar yakın bir zamanda oyun kanalı açmayı düşünüyorum, sohbet havasında + yeni çıkan oyunları tanıtmak vs. şeklinde tutar mı sizce ?

Asıl sorum ise bu kanalda çekeceğim oyunlar orjinal olması iyi mi kötü mü yoksa farketmez mi yani youtube bu korsam oyunu farkederse kapatırmı direk kanalı ?

Birkaç kanal sahibine sorduğumda orjinal oyun alıp çekersem hem sponsor hem de youtube için iyi olur demişlerdi.

üstatlardan da bu konu hakkında bilgi alabilir miyim ?

Çoğu kişi gibi benimde düşüncem youtube da aşırı fazla oyun kanalı var ve önüne gelen bunu açıyor ama rekabeti severim :o

Son düzenleme:
İzleyici olarak söyleyeyim ben Gameplay kanallarını takip etmem ama benim için en önemli faktör konuşmasının sarmasıdır.Konuşması bana sarıyorsa izlerim,yoksa istediği kadar farklı oyun olsun,güzel oynasın izlemem.

R10 üstatlarından yardım istiyorsun konuyuda ytpara'ya açıyorsun :D

Merhaba arkadaşlar yakın bir zamanda oyun kanalı açmayı düşünüyorum, sohbet havasında + yeni çıkan oyunları tanıtmak vs. şeklinde tutar mı sizce ?

Asıl sorum ise bu kanalda çekeceğim oyunlar orjinal olması iyi mi kötü mü yoksa farketmez mi yani youtube bu korsam oyunu farkederse kapatırmı direk kanalı ?

Birkaç kanal sahibine sorduğumda orjinal oyun alıp çekersem hem sponsor hem de youtube için iyi olur demişlerdi.

R10 üstatlarından da bu konu hakkında bilgi alabilir miyim ?

Çoğu kişi gibi benimde düşüncem youtube da aşırı fazla oyun kanalı var ve önüne gelen bunu açıyor ama rekabeti severim :o

Dediğin gibi rekabetin en fazla olduğu kategori bu oyun kategorisi. Ayrıca onca eziyet, render oda büyüklüğünde videolar :) aldığın izlenim 3-4 k. Mutsuzluk.. Ha diyorsan tarzımla çığır açacağım yeni bir akıma öncü olacağım o zaman dene derim. Orijinal kullansan pek tabi daha iyi olur. Ama bu kanaldan en kötü ihtimal ile 8-9 ay düzenli bir gelir beklemek hayalcilikten başka bir şey değil. Kolay gelsin..

İzleyici olarak söyleyeyim ben Gameplay kanallarını takip etmem ama benim için en önemli faktör konuşmasının sarmasıdır.Konuşması bana sarıyorsa izlerim,yoksa istediği kadar farklı oyun olsun,güzel oynasın izlemem.

Hocam peki orjinal ya da korsan oyunnun yt deki etkisi nedir

R10 üstatlarından yardım istiyorsun konuyuda ytpara'ya açıyorsun :D

Pardon hocam editledim :p

---------- Spam Engelliyici 10:40 ---------- Önceki Mesaj 10:39 ----------

Dediğin gibi rekabetin en fazla olduğu kategori bu oyun kategorisi. Ayrıca onca eziyet, render oda büyüklüğünde videolar :) aldığın izlenim 3-4 k. Mutsuzluk.. Ha diyorsan tarzımla çığır açacağım yeni bir akıma öncü olacağım o zaman dene derim. Orijinal kullansan pek tabi daha iyi olur. Ama bu kanaldan en kötü ihtimal ile 8-9 ay düzenli bir gelir beklemek hayalcilikten başka bir şey değil. Kolay gelsin..

Hocam sağolun öncelikle çığır açarmıyım bilemem tabiki ama düşüncem zaten oyun oynuyorum bunu insanlarla paylaşmak ve onlarla birlikte oynamak keyifli geliyor bana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri