Herkese selamlar arkadaşlar forumda çok çok yeniyim öncelikle size derdimi anlatayım bundan 6 gün önce youtube kanalım çalındı para kazanması açık günlük 1-2 dolar arası değişiyordu teknoloji vs videolar atıyordum hepsi bana ait fakat çalındıktan sonra kanalımın adı değişti ve japon animeleri atmaya başladılar. Kanalda benim tüm videolarım duruyor hatta bannerım bile duruyordu ilginç olan kısım gece saat 00:30 da video yükleniyor sabah 09:00 a kadar 150-200 görüntülenme 09:00-15:00 aradı 36.000 tarzı izlenmeler bu bir kaç gün devam etti biz kanalı şikayet üstüne şikayet ettik neyse aradan bir kaç gün geçti kanalı geri aldım kanala girdiğimde 1.3 milyon dakika izlenme ve 433 dolar para vardı tüm istatistikler ve kanıtlar elimde daha sonra şunu farketmemi sağladı benim kanalım gibi 5 kanal daha vardı hepsini tek tek takip ettim her gün yaptıkların aynısını yaptım ama izlenmedim para ve istatistik silinir diye bekledim ama silinmedi işini çok iyi yaptıkları kesindi eğer bana bu sistemi öğretebilecek birisi varsa bana ulaşsın youtubenin bunu nasıl anlamadığını çözmeyi başardım bana gerekli olan tek şey spam izlenme üstün körü şekildede olsa bu sistemi çözmeye çoğumuz ihtiyacı var 2 yıl emek verdim adamlar 2 günde 2 Yılda kazandığımı kazandı ayrıca bu adamlar kanal satın alıyorlar.