Youtube üzerinden ses ekleme

shamag54

Kayıtlı Üye
Youtube üzerinden 30-40 dk lık sessiz videoma müzik eklemek istiyorum ancak sadece bir müzik ve belli aralığa eklememe izin veriyor bunun çözümünü bilen var mı?

videonun içeriği tamamen sana aittir sadece kullanacağın müziğe dikkat et telif gelebilir...

Ben anlatamadım ya da sen yanlış anladın

youtube üzerinden yani youtube 'un özelliklerinden faydalanarak müzik ekleyeceğim zaten youtube 'un belli bir müzik listesi var oradan seçip ekliyorsun videona

videonuzun suresine uygun olan sureli muzikleri secin yada ayni muzigi videonuz ile es degere getirin bittekce, giruntu bitene kadar sil bastan yapar.!!!

onun disinda belli sadece bir muzeik ve belli bir araligi anlamadim ? oyle bir sorun yok siz nasil bir hata aliyrosunuz ?

onu tam yazarmisiniz yada resim alma imkaniniz varmi ?

videonuzun suresine uygun olan sureli muzikleri secin yada ayni muzigi videonuz ile es degere getirin bittekce, giruntu bitene kadar sil bastan yapar.!!!

onun disinda belli sadece bir muzeik ve belli bir araligi anlamadim ? oyle bir sorun yok siz nasil bir hata aliyrosunuz ?

onu tam yazarmisiniz yada resim alma imkaniniz varmi ?

sadece bir müzik ekleyebiliyorum başka bir müziği eklemeye kalktığımda diğeri gözükmüyor ve aynı müziğide arka arka koyamıyorum ilk deneyimim ama pek anlamadım açıkçası ve video 40 dk olduğundan müziği işlemeside uzun sürüyor.

sadece bir müzik ekleyebiliyorum başka bir müziği eklemeye kalktığımda diğeri gözükmüyor ve aynı müziğide arka arka koyamıyorum ilk deneyimim ama pek anlamadım açıkçası ve video 40 dk olduğundan müziği işlemeside uzun sürüyor.

Hata vermiyorsa ekliyordur siz ses bolumune surukleyip birakin sesleri arka arkaya sonra projeyi yayinla demeden once ekrandaki playa tiklayip dinleyin soyle kisa kisa ileri sararak ama ikinci sesi atarken hata veriyorsa o hata lazim yardimci olmamiz icin, hata vermiyorsa ekliyordur simdi soyle bir sorun var sesi eklediginizde kucuk gozkuyor genisletilmiyor yani duzenle kismi biras karisik kullanimi basit degil

Hata vermiyorsa ekliyordur siz ses bolumune surukleyip birakin sesleri arka arkaya sonra projeyi yayinla demeden once ekrandaki playa tiklayip dinleyin soyle kisa kisa ileri sararak ama ikinci sesi atarken hata veriyorsa o hata lazim yardimci olmamiz icin, hata vermiyorsa ekliyordur simdi soyle bir sorun var sesi eklediginizde kucuk gozkuyor genisletilmiyor yani duzenle kismi biras karisik kullanimi basit degil

kardeş ben anlayamadım maalesef

kendi bilgisayarımızdaki sesleri mi sürükleyelim diosun ya da o menüdeki istediğimiz müziklerden mi bahsediyorsun ki ikiside olmuyor hata falan yok sürüklenmiyor nereye sürükleyeceğimi açar mısı nbiraz

kardeş ben anlayamadım maalesef

kendi bilgisayarımızdaki sesleri mi sürükleyelim diosun ya da o menüdeki istediğimiz müziklerden mi bahsediyorsun ki ikiside olmuyor hata falan yok sürüklenmiyor nereye sürükleyeceğimi açar mısı nbiraz

video yukle dediginizde siz bir ekran karsilar, ve sag tarafda ki menulerde en altta duzenle yazar oraya tikladiginizda sessiz yuklemis oldugunuz video dahil yuklediginiz butun videolar gozukur duzenleme istediginiz videonun uzerine tiklayip surukleyerek alt proje seridine birakin gorurusunuz orda goruntu ve ses seklinde, daha sonra videolarin oldugu yerin ustunde kucuk logolar galinde ses logosu olur ona tiklayin ve orda telifsiz muzikleri size gozteriri ordanda sese tiklayip ses seridinin ustune surukleyip birakin.!!! bu durumda para kazanma aktif olmaz telifsiz muzikler ile yaptiginiz videolarda para kazanma aktif olmaz.!!

sorunuzu ben boyle anladim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri