Youtube varsayılan kanal kapandı, alt kanallarıma ulaşamıyorum :(

• Kullanıcı ismail_srp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

ismail_srp

Kayıtlı Üye
(Çözüldü) Youtube varsayılan kanal kapandı, alt kanallarıma ulaşamıyorum :(

Başlıkta da belirttiğim gibi hesabımda varsayılan olarak ayarlanan kanalım kapandı, spam ve şikayetlerden dolayı.Sorun şu ki hesabımdaki diğer açık kanallarıma ulaşamıyorum.O kanalların hepsi açık, youtube üzerinde izlenilebiliyor.Hatta o kanallarımda reklamlar da açık bir problem gözükmüyor.Ancak hiçbir şekilde o kanallarıma ulaşamıyorum.Youtube girmek istediğimde bir sayfaya yönlendiriyor ve bu sayfayı görüyorsanız hesabınız devre dışı kalmış kalmış demektir yazısı ile karşılaşıyorum.Google+ profilimde tüm hesaplar gözüküyor kanallar arası geçiş yapabiliyorum, ancak youtube kanalına git dediğimde hata veren sayfaya yönleniyor.

Bunun sebebinin varsayılan kanalın kapanması olarak görüyorum.

Bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum.Alt kanallarıma ulaşamadığımdan hiçbir şekilde yükleme ve ayar yapamıyorum. :(

Şimdiden yardım eden arkadaşlara çok teşekkürler.

Düzenleme: 29 Ekim 2015 Sorun çözülmüştür.Çözüm aşağıdadır.

Google+ plus üzerinden açık kanallarıma yönetici atadım.Ardından YouTube üzerinden yönetici atanan hesaba giriş yaptım ve bu şekilde kanala ulaşabildim :)

Yardım eden herkese teşekkürler :)

Son düzenleme:
alt kanallara g + dan ulasaşıp girebilirsin gplusta kanalin youtube simgesine tıklıyosun

alt kanallara g + dan ulasaşıp girebilirsin gplusta kanalin youtube simgesine tıklıyosun

Alt kanallarımın birinde iken üsttek youtube simgesine tıkladığımda youtube yönleniyor ancak oturum açılmamış şekilde.Oturumu aç diyorum ve tekrar hata veren sayfaya dönüyor.Hiçbir şekilde ulaşamadım :(

Alt kanallarımın birinde iken üsttek youtube simgesine tıkladığımda youtube yönleniyor ancak oturum açılmamış şekilde.Oturumu aç diyorum ve tekrar hata veren sayfaya dönüyor.Hiçbir şekilde ulaşamadım :(

hocam o zaman kanallarin kapanmis olabilir maillere bi bak ama bazen mailde gelmiyo.. hata yazisinda ne cikiyo tam olarak

hocam o zaman kanallarin kapanmis olabilir maillere bi bak ama bazen mailde gelmiyo.. hata yazisinda ne cikiyo tam olarak

Hocam diğer kanallar açık oturum kapalı şekilde kanalları görüyorum.Reklamlar da açık sanki hiçbir sorun yokmuş gibi.Sadece varsayılan kanal olarak ayarlı kanal kapalı gözüküyor.Hata veren sayfa da böyle;

XJMmXo.png

alt kanallara şifre oluşturmamışmıydın eğer oluşturmadıysan giremezsin. o paylaştığın resimde altlarda bize ulasın var itiraz et belki ytye girişteki engeli kaldırırlar. Yada alt kanallara yeni bir maili alt kanalların g+sına yönetici ata..

alt kanallara şifre oluşturmamışmıydın eğer oluşturmadıysan giremezsin. o paylaştığın resimde altlarda bize ulasın var itiraz et belki ytye girişteki engeli kaldırırlar. Yada alt kanallara yeni bir maili alt kanalların g+sına yönetici ata..

g+ dan sifre olusturulmasada girilebiliyo bicok kez girmistim öyle

---------- Spam Engelliyici 02:13 ---------- Önceki Mesaj 02:12 ----------

Hocam diğer kanallar açık oturum kapalı şekilde kanalları görüyorum.Reklamlar da açık sanki hiçbir sorun yokmuş gibi.Sadece varsayılan kanal olarak ayarlı kanal kapalı gözüküyor.Hata veren sayfa da böyle;

XJMmXo.png

hocam girmeye çalıştığın kanal kapanmış bu sayfa bunu diyo

g+ dan sifre olusturulmasada girilebiliyo bicok kez girmistim öyle

---------- Spam Engelliyici 02:13 ---------- Önceki Mesaj 02:12 ----------

hocam girmeye çalıştığın kanal kapanmış bu sayfa bunu diyo
yt ye giriş kapanmış hocam.. Kapanmamış olsaydı şifre oluşsun oluşmasın ana hesaptan alt kanallara giriliyor normalde bunu bende biliyorum. Ama ana hesap kapanmışsa illaki alt kanalın kendine özgü gplus ve şifre bilgileri gerekli.. Yada tek çare yönetici atayacak..

yt ye giriş kapanmış hocam.. Kapanmamış olsaydı şifre oluşsun oluşmasın ana hesaptan alt kanallara giriliyor normalde bunu bende biliyorum. Ama ana hesap kapanmışsa illaki alt kanalın kendine özgü gplus ve şifre bilgileri gerekli.. Yada tek çare yönetici atayacak..
aynen alt kanallari kapanmis gibi geliyo ama eger kapanmadiysa yönetici atamak çaresi

aynen alt kanallari kapanmis gibi geliyo ama eger kapanmadiysa yönetici atamak çaresi

Teşekkürler, yarın atama işini yapmayı deneyeceğim, umarım başarılı olurum :o

Çözüldü :)

Google+ plus üzerinden açık kanallarıma yönetici atadım.Ardından YouTube üzerinden yönetici atanan hesaba giriş yaptım ve bu şekilde kanala ulaşabildim :)

Yardım eden herkese teşekkürler :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri