Youtube ve Adblock

Youtube35

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar başlıktan anlıcağınız üzere youtube niçin adblock u engellemiyor pop up reklam siteleri bile adblock engeli koyuyorken ytnin koymaması sizcede biraz garip değil mi ?

Toplanıp özgün olsun spam olsun mail yollasak sizce bir işe yararmı

güzel öneri :)

bence şöylede bi özellik getirilse süper olacak, video yöneticisinde başkası tarafından videolarımızın indirilmemesi için bir seçenek olsa, isteyen seçsin isteyen seçmesin, seçen kişilerin videoları hiçbir programla download yapılmasa süper olur :)

güzel öneri :)

bence şöylede bi özellik getirilse süper olacak, video yöneticisinde başkası tarafından videolarımızın indirilmemesi için bir seçenek olsa, isteyen seçsin isteyen seçmesin, seçen kişilerin videoları hiçbir programla download yapılmasa süper olur :)

Onun önüne geçmek biraz zor hocam sanki çünkü videonun kaynağı illaki bir şekilde belli olucak o yüzden hertürlü indirebilir diye düşünüyorum.Adblock olayı özgün olsun spam olsun her yönden insanın ekmeğiyle oynuyor gibi geliyor bana + büyük firmalar youtube a reklam verirken paraya pek bakmıyor gibi reklamları sürekli var youtube a da zarar bi nevi :)

indirme olayının önüne geçilebiliyor ekran kaydı alınmadan kaydedilmeyen birçok site var

adblock ? nedir konu hakkında tam bilgim yok hatta hiç yok adını duydum sadece

Onun önüne geçmek biraz zor hocam sanki çünkü videonun kaynağı illaki bir şekilde belli olucak o yüzden hertürlü indirebilir diye düşünüyorum.Adblock olayı özgün olsun spam olsun her yönden insanın ekmeğiyle oynuyor gibi geliyor bana + büyük firmalar youtube a reklam verirken paraya pek bakmıyor gibi reklamları sürekli var youtube a da zarar bi nevi :)

adblock konusunda katılıyorum, indirme mevzusunda bence yazılım dünyasında yapılamayacak hiçbirşey yoktur, yapamayan yazılımcı vardır, keza google nin elinde dünyanın en iyi mühendisler var, isterlerse bir haftada gelir :)

Aynen bu adblock a bir çözüm lazım 24.600 izlenmeden 6.300 ü para kazanılan... Yani her 4 kişiden 3 ü adblock kullanıyor...

youtube için bişey diyemiyorum :D , haber siteleri deli ettiği için adblock kullanıyorum

Büyük şirketler savaş açmış durumda.

Adblock arşivleri - Webrazzi

Sanırım youtube red olayını insanlara yaymaya çalışıyor. Ve bu olay tüm dünyaya yayıldıktan sonra reklam engelleyen uygulamalar baya zorlanacak.

Engellese ne olucak ki , adamlar yine fixlerler . Ufak siteler için uğraşmazlar bile ama fb , twitter , yt için öyle birşey olursa adamlar gerekirse oturup baştan yazarlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri