Youtube ve Adsense de bilgiler durdu

• Kullanıcı dafuq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

dafuq

Kayıtlı Üye
Youtube ve adsensede 22 ekimden beri hiçbir kayıt gözükmüyor , adsensede en son 22 ekim gözüküyor , youtubede de aynı şekilde en son 22 ekim , kanalımın para kazanması aktif ve adsense ile bağlı , sorun ne olabilir sizce ?

youtube kazanclari zaten 1-2 gun geriden gelir.Adsense'de yansiyan bisey yoksa eger kanalinizin adsense'e bagli olup olmadigini kontrol edin.Eger bagliysa ya izlenim almiyorsunuzdur ya da para kazanma kapanmistir.

youtube kazanclari zaten 1-2 gun geriden gelir.Adsense'de yansiyan bisey yoksa eger kanalinizin adsense'e bagli olup olmadigini kontrol edin.Eger bagliysa ya izlenim almiyorsunuzdur ya da para kazanma kapanmistir.

Hocam benim kanal adsense'e bağlı,kontrol ettim.İzlenim de alıyorum sırf bugün 2k izlenim aldım bir kanaldan.Para kazanma da aktif.Reklamlar da çıkıyor.Ama adsense'e bugun 800 gösterim yansımış.

4 kanal bağlı şuan.Hepsinde de reklamlar çıkıyor hepsinde de para kazanma aktif.Hepsine de ayrı ayrı baktım reklamlar çıkıyor.Tahmini 5k izlenim almış olmam gerekirken adsense'e yansıyan 800 bu neden olabilir?

Hocam adsense normalde 2-3 saatlik dilimde bile izlenimleri yansıtıyordu , 3 gün oldu herhangi bir işlem yok , son tarih 22 ekimde kaldı , kanalda para kazanmada açık izlenimde alıyor , tek çare youtube ile iletişime geçmek sanırım

kanallarının para kazanması kapatılmıştır. bende de aynı durum var.

Hocam benim kanal adsense'e bağlı,kontrol ettim.İzlenim de alıyorum sırf bugün 2k izlenim aldım bir kanaldan.Para kazanma da aktif.Reklamlar da çıkıyor.Ama adsense'e bugun 800 gösterim yansımış.

4 kanal bağlı şuan.Hepsinde de reklamlar çıkıyor hepsinde de para kazanma aktif.Hepsine de ayrı ayrı baktım reklamlar çıkıyor.Tahmini 5k izlenim almış olmam gerekirken adsense'e yansıyan 800 bu neden olabilir?

Youtube analytics'e yansidiginda gercek izlenimi gorebilirsiniz.Az gostermesinin iki sebebi olabilir.Biri gecersiz tiklanma/izlenme saymistir,digeri de surekli basimiza gelen klasiklesmis tikma/izlenim saymama problemi vardir.Ikinci soyledigim icin biraz beklemelisiniz,gun icinde yavas yabas izlenimleriniz adsense 'e yansir.

---------- Mesaj saat 12:06:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:05:35 civarında gönderildi. ----------

Hocam adsense normalde 2-3 saatlik dilimde bile izlenimleri yansıtıyordu , 3 gün oldu herhangi bir işlem yok , son tarih 22 ekimde kaldı , kanalda para kazanmada açık izlenimde alıyor , tek çare youtube ile iletişime geçmek sanırım

Kanali bagladiginiz adsense hesabinizi,kanal uzerinden kontrol edin.

Youtube analytics'e yansidiginda gercek izlenimi gorebilirsiniz.Az gostermesinin iki sebebi olabilir.Biri gecersiz tiklanma/izlenme saymistir,digeri de surekli basimiza gelen klasiklesmis tikma/izlenim saymama problemi vardir.Ikinci soyledigim icin biraz beklemelisiniz,gun icinde yavas yabas izlenimleriniz adsense 'e yansir.

.

ay sonuna 10 dolar yetıstırmem lazım da heyecan yaptım bıraz.Bir de benim bi kanal nasıl olduysa alt kanala düşmüş.adsense'e bağlı reklam da çıkıyor.içerdeki diğer hesap konumu türkiyeydi.Yani para kazanma felan kapalı video da yok ama diğeri üstte anlattıgım gibiydi.bu yüzden olma şansı var mı?

Hic bisey anlamadim yazdiginizdan,kusura bakmayin.Para kazanma kapali ise reklam cikmaz.

Hic bisey anlamadim yazdiginizdan,kusura bakmayin.Para kazanma kapali ise reklam cikmaz.

Şimdi bir hesabım da iki kanal var.Yani biri alt kanal biri ana kanal.Nasıl oldu anlamadım bunu.alt kanalda(video attıgım kanal) para kazanma açık adsense'e bağlı reklamlar çıkıyor.Ancak diğerinde para kazanma kapalı adsense'e bağlı değil,video bile yok konumu da türkiye zaten.
biraz karışık bi durum kısacası 1 hesapta 2 kanal var.Biri para kazanmaya açık diğeri kapalı.Ondan bi sorun olur mu?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri