Youtube ve Apple Laptop Çalışması

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
15 inç retine Mac Pro var o çok sağlam ancak 5.000 TL bakalım değerlendireceğim.

Dediğin gibi biz iş için kullanacaklar için Mac Pro'lar daha iyi gibi. Retina Pro ların kasa ince sanırım sevdim ama inanılmaz pahalı tabi.

Bir de bazı programları kullanmakta zorlanıyor musun? Free cracksiz bulmak zor olmuyor mu programları? Teşekkürler.

Evet fiyat dil ısırtan cinsten malesef bizim kaanın (youktube) dikkate al

Valla müziklede uğraşıyorum aldım ertesi güne tüm gerekli programların *****ini buldum logic, cubase pro tools haricinde adobe ında gerekli programlarını indirdim bi sıkıntı yaşamadım ama tercih önemli seçimini sana uygun olana yap tasarım görüntü olarak şüphen olmasın her türlü farkını koyuyor şıklık bakımından :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Dostum apple cihazlar yani imac ve macbooklar dehşet pahalıdır bu bir öncelikle para sorun değil ise eğer yine de bir kez daha düşün derim çünkü youtube çalışmak bana sorarsan senin için sıkıntı olacaktır.. İlk başta mac kullanışına aşina değilsen attan düşmüşe dönersin sonra apple da pc gibi öyle her akılına esen programı bulamazsın, buldun diyelim free bulamazsın, onuda buldum diyelim crack bulamazsın..

Hem mac hem pc kullanabilen biri olarak söylüyorum mac olunca 3-5 bin tl ye kıyıyorsunuz pc için 3 bin tl ye kıyın hiçbir mac yanına bile yanaşamaz... çökme virüs vs konularına gelince tamamen safsatadan ibaret pc ler gibi onlarda çökebiir yada virüs bulaşabilir.. Ancak sayıları o kadar azki kimse lütfedip mac için virüs yazmaya spam program keylogger üretmeye felan tenezzül etmiyor bu mac'in sağlamlığı ile ilgili bir konu değil..

sonuç olarak 3 bin tl lik bir PC benim diyen Mac'in canına ot tıkamaya yeter..

Adam hakli beyler dahilin :) asus n550jv kullaniyorum onnumara PC hic bir sorun yok alüminyum kasa zaten usinma gibi bi dertte yok tasarimi ve inceliğinde gayet güzel tavsiye ederim.

Discovery cihazımdan yanlışlıkla gönderildi.

IMac kullanıyorum 3 yıldır.
Sadece Camtasia ve bazı oyunlar için BootCamp kurup iki işletim sistemi ile youtube işlerimi hallediyorum.
MacOS apayrı bir dünya dostum. 1 kere alıştın mı windows masaüstünü görmek bile itici gelir.
Param var diyorsan MAC işletim sistemi CANDIR

Aynen öyle ben ipad tablet kullanıyorum resmen mest oldum işletim sistemine lafta değil gerçekten ne donma var ne takılma gerçekten sıfır hata

Windowsta ctrl alt del görevi sonlandır yapmaktan bıktım artık. Sağlam bir mac pro almayı düşünüyorum.

Adam hakli beyler dahilin :) asus n550jv kullaniyorum onnumara PC hic bir sorun yok alüminyum kasa zaten usinma gibi bi dertte yok tasarimi ve inceliğinde gayet güzel tavsiye ederim.

Discovery cihazımdan yanlışlıkla gönderildi.

Bende de Asus N serisi var hiç memnun kalmadım açıkçası ilallah ettirdi ama kasa hiç ısınmıyor doğru.

Aynen öyle ben ipad tablet kullanıyorum resmen mest oldum işletim sistemine lafta değil gerçekten ne donma var ne takılma gerçekten sıfır hata

Windowsta ctrl alt del görevi sonlandır yapmaktan bıktım artık. Sağlam bir mac pro almayı düşünüyorum.

merak etme ctrl alt del gidecek yerine zorla kapat gelecek :)

Bence tamamen donanım ve kullanım ile alakalı.
Windows kullanımda ne kadar pro olursak olalım yeri geldiğinde istemediğimiz işlemler yaparak programlar kurarak işletim sistemine zarar veriyoruz.
Ben o paraları mac'a verecek adam değilim.
Çift ssd(veya daha fazlası) raid 0 yaparak min 1gb okuma yazma hızı ile. Sağlam işlemci ve ekran kartı , gerekirse sli destekli anakart ile o paralara canavar bir pc toplarım.
Mac'e de nal toplatırım.
Bence fiyatını hak etmiyor. O paralara öküz alınır

Apple her ay ürün çıkartmıyor sanırım her ürünün bir üst modelini yılda bir kez çıkartıyor sağlam yapıyor. bu konuyu okuyunca aklıma aşağıdaki resim geldi :)

bil_geyts_maykrosoft_tahmini_kalan_sure__157847459b.jpg

Şunu da unutmamak gerek aldın gün geldi başın sıkıştı satıcaksın ya da keyfi 2 yıl sonra bile en az zararla satacagın tek ürün apple ürünlerdirir öyleki sahibinden.com a bakabilirsin 2011 macleri bile hala çok iyi paralara satılmakta ben çok çabuk ürün değiştiririm zamana göre alırken bunu da göz önüne almıştım ki dikkat edilecek bi husus bence

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Apple bu ürünleri pişman etmiyor iş için harika gider o makineler ama o paraya ne makineler var oyun canavarları 5k az para değil :) Şu da doğru apple ürünleri kolay kolay değer kaybetmez

Bak anlatayım, sabah uyandım, mozilla firefox'a tıkladım kilitlendi, bir daha da bilgisayar açılmadı, format attım hala eski performansa dönmedi şanssızlık :)

aynen bence sorun mozilla da bende mozilla kullanıyorum pc yanacak sanki %100 de calışıyor asus laptop bence mozilla da bir sıkıntı var diğer tarayıcılarda normal çalışıyor benim fikrim bu aşırı kasıyor laptopu

8 gb ram, 256 gb ssd, 1024 mb intel hd 4000 ekran karti ve 2.5 ghz işlemci ile apple mbp kullaniyorum. çılgın atıyor resmen. appledan başkası yalan kesinlikle tavsiye ederim hocam. kasma donma yapmaz. bir kez olsun denk gelmedi :)

8 gb ram, 256 gb ssd, 1024 mb intel hd 4000 ekran karti ve 2.5 ghz işlemci ile apple mbp kullaniyorum. çılgın atıyor resmen. appledan başkası yalan kesinlikle tavsiye ederim hocam. kasma donma yapmaz. bir kez olsun denk gelmedi :)

merak ediyorum oyun performansları var mı bu bilgisayarların yoksa sadece tasarım, grafik vb. işler için mi uygun sadece.

Alex eger iyi bir makina alirsan apple urunlerinden bootcamp ile bilgisayari 2 ye bolup hem apple hem windows kullanabilirsin.Hatta vmware ile ikisini ayni anda da kullanabilirsin ve cokta memnun kalirsin.Kendim sehirdisidayken kullaniyorum ve kalite, kullanim bakimindan cok daha iyi gercekten.

Ram konusuna bakma sen. Örneğin iphone 5s 1gb ram kullanıyor ama 3 gb ram kullanan telefonlardan çok daha hızlı. İş işletim sisteminde bitiyor ki apple'ın işletim sistemi çok stabil, hızlı..

merak ediyorum oyun performansları var mı bu bilgisayarların yoksa sadece tasarım, grafik vb. işler için mi uygun sadece.

oyun performanslari elbette var, ama oyun yok denebilir. ayrica benim mac 13", iMac alirsan belki orjinal oyunlari vs oynayabilirsin. çünkü maclerin en büyük avatanjlarindan birisi ekranlari, tertemiz ve çok iyi çözünürlük var.

1 yıldır macbook kullanıyorum ben de. ama sana ssd'li macbook öneririm. zaten şu anda ssd'siz satılan tek macbook pro md101tu/a, benim kullandığım model. mountain lion için yeterli ama mavericks'te ben yeterince performansı almadığımı düşünüyorum.

masaüstü bot kullanmıyorsan youtube için bir sorun yaşamazsın. masaüstü bot yazanlar hep windows için yazıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri