Youtube Ve Bitcoin Vergisi

• Kullanıcı mami220
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Hocam kripto paradan nakite dönerken, bankaya çekmeyip ne yapıcaz?

nakit (elden) kripto bozumu yapmak isteyenler bana ulaşabilir

bitcoin için bildiğim bir yöntem var,

aşağıda ki kurum ile alakam yoktur, istanbul kapalıçarşı ve istanbul'da bazı noktalarda bitcoin dükkanları olduğunu görüyorum, kapalıçarşı dükkanına sormuştum nakit çekimden %3 kesinti yapıyorlarmış ve döviz bürosu gibi tc, isim falan istemiyorlar, sadece kripto para cüzdanlarına withdrawal işlemi gerçekleştiriyorsunuz size nakit olarak veriyorlar,

gel gelelim siz 2 BTC gönderdiniz ve nakit olarak istediniz BTC cüzdana gelmedi derse ne yapacağız hiç bir fikrim yok :) bu sorunu hallederseniz bildiğim kadarıyla şahsınız kendi bankanızdan veya atmden nakit para yatırmada sorun olmuyor diye biliyorum,

https://www.thebrandage.com/kapalicarsida-bitcoin-ile-altin-satisi-gerceklestirilebiliyor-10004

https://cointral.com/tr/subeler/

Gidip exchange bürolarına %3 ödemeyin bozum yapmak isteyenlere en uygun kurdan ben yardımcı olurum.

Kalsın devlet güvencesi istemez her halta burnunu sokmasın çok faydası var da güvence altına alacaklar. Kedi ciğer meselesi bu. Ben kendi malımı güvenceli şekilde saklar tutarım...

Burası türkiye burada vergi geriye doğru da işler işledi gördük....

mevzu o değil. yasalaştığı takdirde kafeler, restorantlar, emlakçılar vs vs akla gelen pek çok yer kripto ile iş yapmaya başlayabilir buradan ödeme alabilir. sonuçta artık kanunda bi karşılığı mevcut. haliyle wallet dakini sisteme sokmadan wallet üzerinden dilenen yerde alışveriş yapılabilir eğer özel kısıtlamalar koymazlarsa.

yani hem vergi getirip hem kimseye kullandırtmayacaklarsa abes olur ama vergi getirildikten, kanuna işlendikten sonra bu para birimi her yerde kullanılabilir hale dönüşecekse o zaman bizler için faydası büyük olur. sadece borsa(onu da yaparlarsa artık) ve bankaya giren çıkanları incelemeye alabilecekleri için kimseden zorla vergi alamazlar adam wallet ından çıkarmadığı müddetçe. bu wallet ile de alışveriş yapabilirse dışarda, faydası büyük olur.

burası türkiye diye bi şey yok. youtube vergilendirmesi reklam kazancı olarak geçer ve bunun vergisini zaten ödemek zorundaydınız hepiniz. hatta 2005-15 arası adsense ten gelir sağlamış herkes bunların parasını ödemek zorundaydı, yapmayan sizdiniz. dua edin o tarihlere kadar alınamıyor. o noktada ortada bi yanlış yok, hata burada ödemeyenlerde.

ancak kriptolar için aynı şey geçerli değil. kanunda karşılığı yok. bi zemine oturtulmadı. oturtulduğu noktadan itibaren de kanun sonrasına işler, tanımlandıktan sonrasına. size geçmişe dönük isteriz diyen olursa burası türkiye gidip vereyim demek yerine dava açın, kabul olmazsa istinafa gidin, olmazsa avrupa insan haklarına gidin vs vs elinizden geleni yapın kısacası. yok ben her şeye susar pısarım diyorsanız bari milleti galeyana getirip korkutmayın. bırakın insanlar haklarını savunmaya çalışsın.

nakit (elden) kripto bozumu yapmak isteyenler bana ulaşabilir

Gidip exchange bürolarına %3 ödemeyin bozum yapmak isteyenlere en uygun kurdan ben yardımcı olurum.

sizin oran nedir? üst limit ne kadar?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri