Youtube ve blogger

• Kullanıcı proares
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

proares

Kayıtlı Üye
Youtube kanalındaki videolarımı ufak bir blog açarak video ile ilgili makaleyle birlikte yayınlama düşüncem var. Bu durumun şu an veya ilerleyen zamanlarda bana sıkıntı çıkarma ihtimali var mıdır?

Cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Bu konu vesilesi ile herkese merhaba diyor bol kazançlar diliyorum.

Ben teknoloji ile alakalı yapmıştım çok tuttu adsense de şüpelendi boom hesap servis dışı güzelim blogda kanalda gitti nedenini anlamış değilim ve kesinlikle hiç bir ihtar vs. almadım hile ile işim olmaz ve yt to yt de yapmam

Adsense hesapları farklı hesaplar mıydı peki?

Ben teknoloji ile alakalı yapmıştım çok tuttu adsense de şüpelendi boom hesap servis dışı güzelim blogda kanalda gitti nedenini anlamış değilim ve kesinlikle hiç bir ihtar vs. almadım hile ile işim olmaz ve yt to yt de yapmam

Bu konuda size önerim. Eğer youtube'a yönelik bir çalışma olmasını istiyorsanız, videoları koyduğunuz konuların birde altına üstüne reklam koymayın. Google ister istemez yanlış algılar ve sonra neden gümledi hesap denir. Yani video yayınlanan bir blogda sadece youtube adsense kullanmanız risksiz olacaktır..

Düşüncem youtube a yönelik olması sadece ayrıca bloga reklam alma gibi bir düşüncem yok. Bu şekilde risksiz olacaksa bu iyi haber. Teşekkür ederim.
Bu konuda size önerim. Eğer youtube'a yönelik bir çalışma olmasını istiyorsanız, videoları koyduğunuz konuların birde altına üstüne reklam koymayın. Google ister istemez yanlış algılar ve sonra neden gümledi hesap denir. Yani video yayınlanan bir blogda sadece youtube adsense kullanmanız risksiz olacaktır..

Düşüncem youtube a yönelik olması sadece ayrıca bloga reklam alma gibi bir düşüncem yok. Bu şekilde risksiz olacaksa bu iyi haber. Teşekkür ederim.

Bu tabi benim fikrim. Çünkü bunu yapıyorum ve sorun yaşamadım. Bloggeri hem imleme sitesi gibi kulanıyorum hem video yayınlıyorum. İyi araştırın yinede..

Blog açacaksan hocam öncelikle bir araştırma yap güzelce. Türkçe içerikse örneğin; Teknoloji, spor haberleri, magazin haberleri bunları sürekli takip etmen gerekir bunların haberi bulduğun an videosuyla birlikte bloga gömeceksin bir güzel de etiketleri girip imleme yapacaksın. Sonrası gelir zaten yavaş yavaş.

Ama araştırma yapmadan önce blog açmanızı önermem en kolay ve en hızlı insanlara ulaşabileceğiniz bir blog türü oluşturun çok rekabet olursa çok zorlanırsınız..
İyi akşamlar kolay gelsin.

Biraz baktım fakat pek bir şey yok. Bu konuda en önemlisi tecrübeler diye düşündüğümden dolayı buraya yazdım. Bakalım ne gibi öneriler olacak. Teşekkür ederim.
Bu tabi benim fikrim. Çünkü bunu yapıyorum ve sorun yaşamadım. Bloggeri hem imleme sitesi gibi kulanıyorum hem video yayınlıyorum. İyi araştırın yinede..

Siz bu durumu tecrübe ettiniz mi acaba ?
Sıkıntı olmaz.

Teşekkür ederim önerileriniz için.
Blog açacaksan hocam öncelikle bir araştırma yap güzelce. Türkçe içerikse örneğin; Teknoloji, spor haberleri, magazin haberleri bunları sürekli takip etmen gerekir bunların haberi bulduğun an videosuyla birlikte bloga gömeceksin bir güzel de etiketleri girip imleme yapacaksın. Sonrası gelir zaten yavaş yavaş.

Ama araştırma yapmadan önce blog açmanızı önermem en kolay ve en hızlı insanlara ulaşabileceğiniz bir blog türü oluşturun çok rekabet olursa çok zorlanırsınız..
İyi akşamlar kolay gelsin.

Anladım hocam, geçmiş olsun.
Farklıydı hatta ayni wifide ayni pcde bile girmiyordum ne olduğunu anlamadan gitti iste 4 ayi kaldi acilacak ins

Biraz baktım fakat pek bir şey yok. Bu konuda en önemlisi tecrübeler diye düşündüğümden dolayı buraya yazdım. Bakalım ne gibi öneriler olacak. Teşekkür ederim.

Siz bu durumu tecrübe ettiniz mi acaba ?

Blogspot paravanlarım var ve youtube linklerini paylaşıyorum.

sıkıntı yok benim sayısını unuttuğum kadar blogum var youtube sitesinin bağlı olduğu adsense ile aynı adsenseye bağlı hem blogdan tık geliyor hem youtubedan sorun olmadı blogdan yana

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri