Youtube ve içeride olanlar.

jacksparrow45

Kayıtlı Üye
Merhabalar. üzerinde neredeyse 6-7 aydir calistigim bir konu vardi youtube ile alakalı, Hindistanli ve filipinli iki grup youtube'a sızmış ve istedigi gibi izlenimi büyük olan katogorileri son 1 aydir domino etmislerdir, sızmadan kastım iceride adamlari var cünkü ne kanallarine ünlem geliyor gelen telif geri kalkiyor izlenimde kanali en tepeye cikarabiliyorlar ve bu adamlarin spam yaptiklari kanallarin aboneleri min. 30k ve isin en tuhaf yani ADSENSE calismalari ayni katogorilerde ben adsense denemesi yaptim 15 satte kapandi, kanal denedim ünleme düstü, ayni videoyu ayni anda attim bana telif geldi onlara gelen kalkti Artik buna kesin olarak inaniyorum bazi Youtube ofisleri bu olaylara göz yumuyor veya kendi calisanlarida isin icinde

Merhabalar. üzerinde neredeyse 6-7 aydir calistigim bir konu vardi youtube ile alakalı, Hindistanli ve filipinli iki grup youtube'a sızmış ve istedigi gibi izlenimi büyük olan katogorileri son 1 aydir domino etmislerdir, sızmadan kastım iceride adamlari var cünkü ne kanallarine ünlem geliyor gelen telif geri kalkiyor izlenimde kanali en tepeye cikarabiliyorlar ve bu adamlarin spam yaptiklari kanallarin aboneleri min. 30k ve isin en tuhaf yani ADSENSE calismalari ayni katogorilerde ben adsense denemesi yaptim 15 satte kapandi, kanal denedim ünleme düstü, ayni videoyu ayni anda attim bana telif geldi onlara gelen kalkti Artik buna kesin olarak inaniyorum bazi Youtube ofisleri bu olaylara göz yumuyor veya kendi calisanlarida isin icinde

Türklerde var 2 kişi çalışıyolar sanırım bunlarda duyduğum kadarıyla önceden çalıştığım sağlam para kazandığım kategorilerde kanalları 15-20 k aboneli ve adsenseye bağlı. Çerçeveli çizgi film disney falan çalışıyorlar . Ve takip ediyorm kanallar hiç kapanmadı.

youtube a nasıl sızcak hocam allah için :D açık felan bulmuşlardır veya senden farklı bişey yapıyorlar

youtube a nasıl sızcak hocam allah için :D açık felan bulmuşlardır veya senden farklı bişey yapıyorlar

Ya bende önerilenlere düsürüyorum videoyu o sorun degil kafaya filan cikmakda adamlar tutunuyor ben tutunamiyorum sorun orada icerde birisi olmasa imkansiz bu

Youtube a sızma yoktur büyük ihtimal o videolar korunuyordur.Google un ogluda olsa bodoslama bir video atamaz.Atıyorum oğlu :) Maç yayınınımı attı şirket ve ya yt o video yu kaldırttır video yu kaldırtma oldugundan telif atıldıgından davalık durumlar olmuyor.Çünkü youtube nin elinde olmayan bir durum. Algoritma varda diyelim biri kaldırttı.O şirketin gidebilecegi hiçbir mecra yokmu sanıyorsunuz.Davayı kaybedip tazminatıda ödesen kim olursan ol o video kalkar.

Herkes iftira etmeye başladı, belki inanmıyor belki açığa çıkmasın istiyor ama bu işi bence Türkiye'de de yapan insanlar var. Youtube - Google şirketinde çalışıp kimliğini göstermeden aracı aracılığıyla falan webadsense açabilen, telif kaldırıp kapatılan kanalları geri açabilen falan, fistan. Tek sorun ulaşması zor, işin gerçekliğini kanıtlaması çok daha zor çünkü 10 yaşında çocuklar bile dolandırıcılığı meslek edinmiş durumda, iş yapmadan para isteyecektir sizden %90 ve buna güvenecek kadar az dolandırılmış biri yok bence artık forumda ve en önemlisi bu herifler kendi isteğiyle değil, başkaları tarafından saklanıyor :D Özetle ulaşmak zor, güven çok çok daha zor, aramakla olmuyor onlar bulacak sizi buda imkansız gibi.

Herkes iftira etmeye başladı, belki inanmıyor belki açığa çıkmasın istiyor ama bu işi bence Türkiye'de de yapan insanlar var. Youtube - Google şirketinde çalışıp kimliğini göstermeden aracı aracılığıyla falan webadsense açabilen, telif kaldırıp kapatılan kanalları geri açabilen falan, fistan. Tek sorun ulaşması zor, işin gerçekliğini kanıtlaması çok daha zor çünkü 10 yaşında çocuklar bile dolandırıcılığı meslek edinmiş durumda, iş yapmadan para isteyecektir sizden %90 ve buna güvenecek kadar az dolandırılmış biri yok bence artık forumda ve en önemlisi bu herifler kendi isteğiyle değil, başkaları tarafından saklanıyor :D Özetle ulaşmak zor, güven çok çok daha zor, aramakla olmuyor onlar bulacak sizi buda imkansız gibi.

Şimdi bu konuyla benim anlattigimin ne alakasi var cok merak ettim. olay taktik filan degil adamlarin yaptigini zaten yapan cok arkadas var Türkiyede önerilen ilk sayfa vs bunlar kolay olay adamlarin hic zarar görmeden devam etmesi yoluna.

Valla türkiyesini vietnamını bilmem ama

Japonca bir çizgifilm var meşhur bilen bilir :D Zamanında çok çalıştım sürekli d.engeli yiyip üzerine telif yiyordum fakat bir kanal vardı ki hala aynı adam 2013 sonundan beri kategoride herif :D (çerçeve atmış klasik engel geçme yöntemi) örn veriyorum firma sahibi

JaponcaÇizgifilm filmin stüdyosu bu olsun.Bana gelen telif bu firmadan geliyordu.Ama diğer arkadaşın kanalı

JaponcaÇizgifilm_1 gibi bir partnere bağlıydı ve hiç telif alıp d.engeli yemedi :D 1-1.5 haftada bir kanalları siler sonra tekrar basar çok ulaşmaya çalıştım ama nafile. :)

Japonca bir çizgifilm var meşhur bilen bilir :D Zamanında çok çalıştım sürekli d.engeli yiyip üzerine telif yiyordum fakat bir kanal vardı ki hala aynı adam 2013 sonundan beri kategoride herif :D (çerçeve atmış klasik engel geçme yöntemi) örn veriyorum firma sahibi

JaponcaÇizgifilm filmin stüdyosu bu olsun.Bana gelen telif bu firmadan geliyordu.Ama diğer arkadaşın kanalı

JaponcaÇizgifilm_1 gibi bir partnere bağlıydı ve hiç telif alıp d.engeli yemedi :D 1-1.5 haftada bir kanalları siler sonra tekrar basar çok ulaşmaya çalıştım ama nafile. :)

ne olabilir ki acaba ?

bende de aynı durum, hatta adamın kanalı onaylandı çerceve bile var, adam en belalı anime telifcisini atlatıyor, muhtemelen şirketten biri:D

ne olabilir ki acaba ?
acaba nedir nedir :D

çok eski bir yapım japonyada baya meşhur.
bende de aynı durum, hatta adamın kanalı onaylandı çerceve bile var, adam en belalı anime telifcisini atlatıyor, muhtemelen şirketten biri:D

Şu yt yi bi çözmedim gitti çok enteresan işler dönüyor bunların bu kadara açıktan olması rahatsızlık verici

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri