Youtube ve sosyal medya için ayda 9,99$ harcayabilecek kişilere ihtiyacım var

• Kullanıcı WeyliPreci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Kazanc Artırma Yolları
Çok kalabalık olmaması için 15 kişilik bir ekibin yeterli olacağını düşünüyorum arkadaşlar daha sonra farklı bir ekip yaratılacaktır.İlk grubun 15 kişiyle yola çıkması daha iyi ve hızlı olacak.
Şuan katılımda bulunan kişi sayısı: 4/15
Merhaba arkadaşlar aklımda düzenli kazanç sağlamak için işe yarayabilecek bir proje var.
Öncelikle şunu belirteyim herhangi tık topluluğu,illegal izlenmeler vs bir durum söz konusu değil tamamen organik ve hakkımızla kazanacağımız bir proje düşünüyorum.Bu iş içinde benimle birlikte çalışmak isteyenlerin ayda 9,99$ gibi bi ücreti gözden çıkarmaları gerekiyor bunu zaten başlıkta belirttim.
(Not: Parayı bana vermeyeceksiniz. Justunfollow.com'u kullanacağız bu iş için ve site yapacağımız işlemler için bizden aylık 9.99$ gibi bir ücret istiyor parayı gözden çıkarmamızın sebebi budur.)

Neler yapacağız merak edenler için ufak bir kaç bilgi vermek istiyorum siz aklınızda kalan soruları sorarsanız bilgilendirme yapabilirim

Ben bugüne kadar Twitter ve Facebook'un çok faydasını gördüm Youtube işinde Allah'a şükür aylık bir kazancımda var.Ama neden daha fazla kazanmayayım derken bu işin tek başıma yapılamayacağını anladım.Yapacağımız şeyler son derece basit forumda bulunan sosyal medyayı kullanma konularını bu işten gerçekten para kazanmak isteyen herkes okumuştur işte benim düşündüğüm projeyle sosyal medyayı sınırsız bir şekilde kullanacağız.

Peki videolarınızı 1 Milyon kişiyle paylaşmak ister misiniz?
Çılgınca gelebilir ama yapacağımız şey tam olarak budur arkadaşlar sınırları zorlamak derken tam olarakta bundan söz ediyorum.Artık 1000'lerce video yükleyip günlük 2 $ almaktansa tek videodan günlük 20 $ almayı hedefleyelim.

Bilmemiz gerekenler

1.Bu işte güven şarttır arkadaşlar bu işte birlikte çalışacak kişiler birbirlerinin kanallarını mecburen görmüş olacak mecburen birbirimizin kanallarından haberdar olmuş olacağız.Lütfen ama lütfen güvenmeyen arkadaşlar bu işe başvurmasın yol ortasında tatsızlık çıkmaması için ve yarı yolda bir kişi eksik yürümemek için güven problemi olan kişilerin başvurmaması hem kendisi için hemde bu işte olan diğer arkadaşlar için daha iyi olur.

2.1 aylık bir süreye ihtiyacımız var tabiki bu 1 aylık süre içerisinde boş durmayacağız ama asıl meyveleri 1 ay sonra toplayacağız.Sabırsız arkadaşlarımın da başvurmaması yine hem kendisi için hem bizim için daha hayırlı olacaktır.

Çok kalabalık bir grup olmaması için mümkün oldukça az kişiyle çalışmayı düşünüyorum arkadaşlar çok kalabalık bir yeri idare etmek son derece zor olacağı için 10 15 kişilik bir ekip benim için yeterlidir.
Genel olarak birlikte çalışacağımız kişilerin Twitter,Facebook gibi sosyal medyayı etkin bir şekilde kullanması gerekiyor özellikle Twitter'ı tüm işimizi Twitter'dan halledeceğiz.

Lütfen aklınızda kalan soruları sorun.

Bana ulaşabileceğiniz skype adresi:sesyalitimi

Hocam detaylı pm alabilirmiyim bende

Skype ekledim hocam.En kısa sürede görüşmek ümidi ile.

Facebook grup linki eklenmiştir.Grup linkini göndermeyi unuttuğum arkadaşlar link üzerinden gruba dahil olabilirler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri