Youtube ve Uğurböceği

• Kullanıcı uur26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

uur26

Yasaklanmış
Arkadaşlar bu işe gireli artık bir 5-6 ay oluyor şimdi ilk zaman ki hallerim aklıma geliyorda komiğime gidiyor 20-30 video atıyor hepsiyle tek tek uğraşıyordum . Sürekli olarak neredeyse saat başı adsense takibi yapıyordum , 4. günümde videomun biri patlamıştı o gün 50 lira kazanmıştım , sevinçden havalara uçuyordum adeta.

Ondan sonra 50 lira'nın stabil olduğu günler de geldi amma velakin bir insan bir işe girdiğinde bu kadar şanssız olamaz arkadaşlar nereye elimi attıysam resmen orası kurudu

partnerlik firmaları revaç yaptı ben de girdim işin içine bir sistem çözdüm dedim iyi bundan sonra sağlam gelir partnerlikten sonra tek telife dahi ödememe durumları ortaya çıktı.

Tam çözdüm sağlam bir dizi hayır partner de yok artık mecbur kendimiz bin bir takla atarak açıyoruz para kazanmayı o video tutmaya görsün direk ünlem !

Zannediyorum ki youtube benim bilgisayarı izliyor neyi çözsem üzerinden 1 hafta geçmeden kapatıyorlar o açığı hayır arkadaş şimdi düşünüyorumda ben bundan 1.5 sene girecektim bu işe nasıl güzel olurdu ama hayat işte

İşin en tezatı adım da uğur benim . insan önce kendine uğur getirir ; ama yok arkadaş gerçek hayatta da böyle bu tam güzel bir mekan keşfederim canlı müziği güzel olan mekan bir aya kapatır , arkadaşlar aramızda kalsın nargileye karşı çok büyük bir zaafım vardır , evde yapar içerim falan .Bir tütüncü buluyorum abartısız adam 2 aya kapatıyor gidiyor. Neyse

Şimdi tek tesellim ben bu işe girerken abi 300-400 kiramı çıkarsam yeter diyordum en azından o hala basit geliyor gözüme.

Arkadaşlar bu işe gireli artık bir 5-6 ay oluyor şimdi ilk zaman ki hallerim aklıma geliyorda komiğime gidiyor 20-30 video atıyor hepsiyle tek tek uğraşıyordum . Sürekli olarak neredeyse saat başı adsense takibi yapıyordum , 4. günümde videomun biri patlamıştı o gün 50 lira kazanmıştım , sevinçden havalara uçuyordum adeta.

Ondan sonra 50 lira'nın stabil olduğu günler de geldi amma velakin bir insan bir işe girdiğinde bu kadar şanssız olamaz arkadaşlar nereye elimi attıysam resmen orası kurudu

partnerlik firmaları revaç yaptı ben de girdim işin içine bir sistem çözdüm dedim iyi bundan sonra sağlam gelir partnerlikten sonra tek telife dahi ödememe durumları ortaya çıktı.

Tam çözdüm sağlam bir dizi hayır partner de yok artık mecbur kendimiz bin bir takla atarak açıyoruz para kazanmayı o video tutmaya görsün direk ünlem !

Zannediyorum ki youtube benim bilgisayarı izliyor neyi çözsem üzerinden 1 hafta geçmeden kapatıyorlar o açığı hayır arkadaş şimdi düşünüyorumda ben bundan 1.5 sene girecektim bu işe nasıl güzel olurdu ama hayat işte

İşin en tezatı adım da uğur benim . insan önce kendine uğur getirir ; ama yok arkadaş gerçek hayatta da böyle bu tam güzel bir mekan keşfederim canlı müziği güzel olan mekan bir aya kapatır , arkadaşlar aramızda kalsın nargileye karşı çok büyük bir zaafım vardır , evde yapar içerim falan .Bir tütüncü buluyorum abartısız adam 2 aya kapatıyor gidiyor. Neyse

Şimdi tek tesellim ben bu işe girerken abi 300-400 kiramı çıkarsam yeter diyordum en azından o hala basit geliyor gözüme.
Şuan kaç adsense ile çalışıyorsun hocam? Kazançların stabil hala geldimi?

4 adsense ile çalışıyorum hocam genel olarak şu geçtiğimiz 4 ay içerisinde en düşük 600 geldi 2.5 geldiği de oldu ama.
Hocam gayet güzel ozaman. Herkesin farklı tecrübeleri oluyor fakat sanada danışayım. 4 adsenseyi aynı pc den mi kontrol ediyorsun? Yada modemi resetleyip ip değiştiriyormusun? Biraz yol gösterebilirmisin?

geçimiş olsun hocam bende 7-8 ay önce başladım bu işe.Şuan da çok kazanıyormusun dersen hayır:) ama kazanacağımı düşünerek her geçen gün daha fazla işler yapıyorum.
senin başına gelenler ytnin acımasızlığı tam oldu derken herşeyin tepe takla olması.

Bence bu işte yılmadan azimle video yüklemek kapatıldığı zamanda arkaya bakmadan devam etmek gerek olduğunu anladım.2 aydır böyle yapıyorum şükür maaşım kadar ytden kazanıyorum şimdilik :)

Aynı pc'den kontrol ediyorum şimdiye kadar bir sıkıntısını görmedim .
[MENTION=5975]paranormal[/MENTION]

Aynen hocam sonuna kadar katılıyorum sürekli olarak yola devam etmeli ariyetten düşüncemde bir yerden sonra özgüne geçmeli ama o bambaşka bir proje tabi
[MENTION=1167]alpay67[/MENTION]

Aynı pc'den kontrol ediyorum şimdiye kadar bir sıkıntısını görmedim .

[MENTION=5975]paranormal[/MENTION]

Aynen hocam sonuna kadar katılıyorum sürekli olarak yola devam etmeli ariyetten düşüncemde bir yerden sonra özgüne geçmeli ama o bambaşka bir proje tabi

[MENTION=1167]alpay67[/MENTION]

özgün işler bende düşünüyorum ama botla kanal ve video çekmek daha çok çekiyo beni :)

kazancınız sürekli olur umarım en iyi teknik kişinin kendi geliştirdiği tekniktir :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri