Diğer konuya siyaset karıştığı için kapanmış. Geçmişe yönelik kazançlardan vergi alınacak mı?
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
iyide ilk konuda millet devlet google ödemelerine bakacak falan yazmıştı google irlanda ödemelerini tespit edecekmiş falan devletimiz güya,
peki ya partner çalışanlara nolucak, onlarda sonuçta google dan bizzat ödeme almıyorlar
madem var da niye kanun çıkarıyorlar hocam biraz daha açar mısın?alınır tabii ki. gelir vergisi diye bir şey var. bunun youtube'la alakası yok maliye gelir vergisi vermediğini görmüş olacak. faiziyle ceza yazacak. çok zor durumdayız hayırlısı
tamam haklısınızda, devlet şimdi bütün bankalara tebliğ etti ve google ireland ödemeleri alan kişileri bana bildirin, ama birde şu yandan bakmak lazım, google iraland ödemelerinde zaten bizim kesintimiz içinde vergi olayıda var.. eğer sende türkiye olarak bizden üstüne bir vergi daha alırsan, çift vergilendirmeye giriyor, bununda bildiğim kadarı ile uluslararası ülkeler çapında anlaşması var diye biliyorum, ve türkiyede bu anlaşma içersinde.bu nasıl olacak,
hayır ben şunu diyorum, önceki konuda denildiki devlet yetkilileri google irlandadan gelen ödemeleri tespit edecekmiş,
bende diyorum ki işin içinde birde partner ağları var,
ne yani irlanda ödemeleri tespit edecek partner ödemelerine karışmıyacak mı
veya tüm ödemeleri mi tespit edecek, tüm ödemeleri tesipt edecekse işin içine webmoenyde girer payonerde
ozaman webmoneyide inceleme altına alırlar payoneride
hiç kafam almadı bu olayı
madem var da niye kanun çıkarıyorlar hocam biraz daha açar mısın?
tamam haklısınızda, devlet şimdi bütün bankalara tebliğ etti ve google ireland ödemeleri alan kişileri bana bildirin, ama birde şu yandan bakmak lazım, google iraland ödemelerinde zaten bizim kesintimiz içinde vergi olayıda var.. eğer sende türkiye olarak bizden üstüne bir vergi daha alırsan, çift vergilendirmeye giriyor, bununda bildiğim kadarı ile uluslararası ülkeler çapında anlaşması var diye biliyorum, ve türkiyede bu anlaşma içersinde.bu nasıl olacak,
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.