Hayır sadece dilekçe verdim
Oyuna mı geldik ne oldu anlamadım şimdi ben ya
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hayır sadece dilekçe verdim
Benim hala vergi mükellefiyeti devam ediyor onunla alakası vsr mı bilemedimOyuna mı geldik ne oldu anlamadım şimdi ben ya
Benim hala vergi mükellefiyeti devam ediyor onunla alakası vsr mı bilemedim
Veee istisna belgem geldi, bankaya gidiyorum
mükellef yaptılarmı yoksa mükellefsizmi
Sadece dilekçe verdim o kadar, zaten mükellefiyetim var benim o 31.12.2021 ye kapanış verilecek
Düz şahıs şirketin mi vardı. Limited şirket olsaydı %22 mi verilecekti. Limited şirket kurulsa daha mantıklı sanki limitedin bilmediğimiz sıkıntıları mı var kimse tercih etmiyor?
Şahıs vardı son vergi dilimine giriyordum sürekli neredeyse bulunduğum yerde top 10 vergi ödeyen listesinde olunca bu sistem şart oldu.
880.000 TL geçiyor musun? O zaman %40 ödeniyor.
Sınırdayım en kötü ihtimalle seneye devretcem limit koyacam adsenseden hele o zamana daha var
Veee istisna belgem geldi, bankaya gidiyorum
Sınırdayım en kötü ihtimalle seneye devretcem limit koyacam adsenseden hele o zamana daha var
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.