Youtube Vergi İstisna Belgesi Aldım. (TÜM AŞAMALAR)

• Kullanıcı cemyildiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Ben 0001 kodlu mükellefiuetimi iptal ettirdim vergi dairesi bankaya da istisna belgemin iptali için yazı yolladı. Birçok kişi istisna belgesini mükellef olmadan aldı bana uygulanan zulme bak. Bir daha da istisnadan faydalanamayabilirmişim

Ben 0001 kodlu mükellefiuetimi iptal ettirdim vergi dairesi bankaya da istisna belgemin iptali için yazı yolladı. Birçok kişi istisna belgesini mükellef olmadan aldı bana uygulanan zulme bak. Bir daha da istisnadan faydalanamayabilirmişim

Bende bugün gittim hocam bana da 0001 kodlu yeri işaretleyip doldurmamı istedi bende başka bir kod vermeyecekmisiniz dedim onlarda sen bunu doldur dedi biz başka kod vereceğiz dedi. bende doldurmadan çıktım yarın bir daha gideceğim :(

Bende bugün gittim hocam bana da 0001 kodlu yeri işaretleyip doldurmamı istedi bende başka bir kod vermeyecekmisiniz dedim onlarda sen bunu doldur dedi biz başka kod vereceğiz dedi. bende doldurmadan çıktım yarın bir daha gideceğim :(

Çok iyi yapmışsın. Sistem oturana kadar kimse mükellefiyet falan açtırmasın. Benim gibi bağkur borcu çıkar sonra.

Ben anlamadım siz nasıl bir form dolduruyonuz. Ben dilekçe yazdımm şu yasadan dolayı istisna belgesi istiyorum şu şu kanunda belirtildiği şekilde vs. O dilekçeyi alıp istisna belgesini verdiler

Ben anlamadım siz nasıl bir form dolduruyonuz. Ben dilekçe yazdımm şu yasadan dolayı istisna belgesi istiyorum şu şu kanunda belirtildiği şekilde vs. O dilekçeyi alıp istisna belgesini verdiler

Hocam sizin dediklerinizi ben İnteraktif vergi dairesinden dilekçe yaparak 3-4 gün önce yapmıştım zaten, bunun sonuncunda bana 0001 kodlu mükellefiyet açılacak dediler. Bende sadece istisna belgesi istiyorum dedim ama yine de konuyu açan arkadaşımızın başına gelen gibi şeyler başıma geldi. Yanlış hatırlamıyorsam sizin zaten şirket ve mükellefiyet vardı sanırım belki siz bu aşamaları önceden yaptığınız için size direk verdiler istisna belgesini

İşe giriş bildirimi formu doldurup mükellef yapıyorlar.

Hocam sizin dediklerinizi ben İnteraktif vergi dairesinden dilekçe yaparak 3-4 gün önce yapmıştım zaten, bunun sonuncunda bana 0001 kodlu mükellefiyet açılacak dediler. Bende sadece istisna belgesi istiyorum dedim ama yine de konuyu açan arkadaşımızın başına gelen gibi şeyler başıma geldi. Yanlış hatırlamıyorsam sizin zaten şirket ve mükellefiyet vardı sanırım belki siz bu aşamaları önceden yaptığınız için size direk verdiler istisna belgesini

Bana mükellefiyet oluşturmadığımız için bağkurda olmuyor dendi. Mükellefiyetimi kapattığımı söyledim.

Son düzenleme:
Bana mükellefiyet oluşturmadığımız için bağkurda olmuyor dendi. Mükellefiyetimi kapattığımı söyledim.

bana bugün dedikleri size dediklerinin tam tersi, mükellef kaydı oluşturacağız dediler. Açıkcası tam oturması hala zaman alacak gibi duruyor

Resmi gazetede yazan mükellef kaydı yoksa açılıp istisna belgesi veriliyor şeklinde dilekçe ile başvurdum bana da aynısını yaptılar mükellef açıyorlar otomatik de bağkur geliyor

a) Başvuru öncesinde ticari kazanç yönünden gelir vergisi mükellefiyetlerinin bulunması halinde, vergi dairelerince mükelleflerin kayıtlı faaliyetlerinin istisna kapsamına giren faaliyetlere uygun olup olmadığı kontrol edilecek, vergi dairelerine kayıtlı bu faaliyetlerin mezkûr madde hükmüne göre istisna edilen faaliyetler arasında olduğunun tespitini veya uygun faaliyet kodunun tesisini müteakip başvuru sahiplerine istisna belgeleri verilecektir.

b) Başvuru öncesinde ticari kazanç yönünden gelir vergisi mükellefiyetlerinin bulunmaması halinde ise istisna kapsamına giren faaliyetlerle ilgili mükellefiyet tesisinin ardından istisna belgeleri alınabilecektir.

Online dilekçe verdigim vergi dairesine gittim, başka bir vergi dairesinde 8.30 9.00 arasında olup sonra sahaya çıkan denetçiler birimimi öyle biyer varmış orda tutanak tuturmam gerekiyormus Yotube kazancımla ilgili.sonra işlemler yapılıyormuş :(

Youtubeda bir yorumda hangi vergi kodunun tanımlanıcağının kesinleşmediğini söylemiş, bende vaz geçtim bidaki aya bakıcaz artık

dün veya ugün vergi dairesine gidip yeni kodla isitsna alan varmı acaba? Ya da daha doğrusu yeni kod çıkmış mı bilen varmı arakdaşlar?

Evet arkadaşlar yeni kodla istisna belgesi alan var mı

Şu an Ümraniye vergi dairesindeyim, halen bir kafa karışıklığı var . Alan arkadaş var ise detayı ile yazabilir mi ?

evime yoklamaya geldiler. oysa ki 18/01 tarihinde işi bırakma dilekçesi vermiştim. ne yaptıklarını hiç bilmiyorlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri