youtube video izlenmeye para vermeden videolarini ucur

• Kullanıcı ekrem996
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube icin Faydali imleme Siteleri- Free Hizmetl
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ekrem996

Kayıtlı Üye
Adf benzeri bir site olup youtube tarafindan karalistede olan bir site degildir, akillica kullanirsaniz size donusu muhtesem oluyor, dilerseniz izlenme almak yerine odeme de alabilirsiniz, gunde 24 saat acik bir pc ile ortalama 200TL kazanabilirsiniz, ben tercihimi video izletmeden yana .yapmaniz gereken siteye uye olmak ve baskalarinin sitelerini izlemek, izlediginiz sureler icin para kazaniyorsunuz, gunde ortalama 3 euro kazanabilirsiniz ve 5 euro oldugunda odeme alabilirsiniz, siteye uye oldugunuzda kucuk bir program indirerek te izleme yapabilirsiniz ( ek olarak %20 daha fazla kazanc imkani veriyor, normal site uzerinden %50 kazanirken program ile %70 kazaniyorsunuz ) Ben programi kullaniyorum ve tavsiye ederim, hic kasma veya donma yapmiyor. Kazandiginiz krediler ile kendi site yada kanalinizi izlettirebilirsiniz, ustelik sitede-videoda izlenme suresini secme imkaniniz mevcut ( dilerseniz sure araligi da secebilirsiniz )
Her turlu sorunuz olursa bu baslik altinda yardimci olacagim.

refli üyelik :HitLeap - The Quality Traffic Exchange

refsiz üyelik: HitLeap - The Quality Traffic Exchange

resimli anlatım bu blogta mevcuttur : ücretsiz imleme sitesi

bu yontemle adf sakın denemeyin adf hesabınız gider hemen banlıyorlar.hitleap tek faydası videoların hitini artırıyor para felan hikaye

olsun hocam adf le uğraşanlar olabilir.onlar için dedim.hiti artırdığı doğru bende kullanıyom

Neden Sürekli sitede olan şeylerin konusunu tekrar tekrar açarsınız anlamış değilim :)

Site güzel gibi ben zamanında baktım ama giden tüm hitler hitleap ten gittiği için google bunuda anlar hile olduğunu.
Ama izlenimler sana para kazandırmadığı için ceza almazsın bence

çok iş görür bu çok saol

Birde açılan reklamlara tıklamaya gerek varmı yoksa öyle bakıcazmı yoksa programı çalıştırıp alta alınca bile sayma yapıyormu illa açıp o ekrana bakmaya gerek varmı yani ?

Bu program iyi güzel ama virüs bulaştırıyor. Bunu bence kullanmaya gerek yok arkadaşlar. Ama dakika alıp hit arttırmak için kullanılabilir fakat ondada yaklaşık gönderinin 3te 1 i hit olarak gidiyor.

Adf benzeri bir site olup youtube tarafindan karalistede olan bir site degildir, akillica kullanirsaniz size donusu muhtesem oluyor, dilerseniz izlenme almak yerine odeme de alabilirsiniz, gunde 24 saat acik bir pc ile ortalama 200TL kazanabilirsiniz,

bunu anlayamadım. nasıl yanı. pc yı 24 saat acık bıraksam 200tl 'mı kazanırım bu sistemde açabılırmıyız bıraz?

Hitleap sakat,ben premium üyeliğini kullanıyordum yönlendirmeleri google üstünden yapıyordum ona rağmen çoğu video 301 de takıldı kaldı,riskli,ana kanalınızda denemeyin derim.

sakın bu tarz programları adsenseye bağlı kanalınızda denemeyin. Hesabınız banlanıyor.
Adsese ile kanalın alakası yoksa kullanılabilir. değilse yazık olur çalışmanıza

Kanalınızı banlatmak için güzel yöntemler arkadaşlar nacizene tavsiyem buna ayıracağınız zamanı video arayarak geçirin! İyi güncel tek bir video tutturursanız bunların hiçbirine gerek kalmazç Ayrıca [MENTION=1891]ilbocan[/MENTION] doğru söylemiş sakın bu tarz programları adsenseye bağlı kanalınızda denemeyin. Herşey gider!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri